Dzisiaj jest 30 sty 2025, 23:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
witam

mam pytanko czy w klasie III jezdzi wogole ktos na cylindrach nizszej kalsy niz evo?? mam na mysli cylindry klasy for race???

jesli tak to jaki mniewiecje jest procent takich zawodnikow???

pozdrawiam czekam na odpoweidz

evo...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Znajdzie sie np nasz kolega WildWest ma cylindwer sredniej klasy. Baszteda chyba FR z tego co wiem. Reszta to cylindry z najwyższej półki.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ogólnie trudno jest odpowiedzieć na twoje pytanie, ponieważ frekwencja w III klasie jest bardzo niska. W większości wyścigów startują:
-Jerzy Mieoch Jr
-Jerzy Mieloch Sr
-Kuba Wróblewski
-Dariusz Beszterda
-WildWest

Czyli w sumie wszystko wyjaśnij Kymco......

Powiem ci jednak, że warto startować w wyścigach nawet jeżeli miałbyś najsłabszy cylinder i miałbyś nie zajmować czołowych lokat. Jest to bardzo fajna zabawa. Rywaliacja, adrenalina, chęć dorównania lepszymi robią swoje. Sprawia to ogromną przyjemność i jest to doskonały sposób na spędzanie wolnego czasu oraz doszkalanie swoich umiejętności.... :D

Motocykliści nie są szaleńcami tylko ludźmi, którzy wiedzą czego chcą...

Jadą chłopaki na japońcach, nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca...

Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 17:30 przez Kuba 89, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
W 2004 roku jeździłem w klasie 50cc tuning. Ale na każdych wyścigach jechałem też w klasie 70cc :wink:

Tytuł:
*

Pojazd:
Witam. Macie racje, ja tez bym startowal z mysla nie o wygranych bo to nie mozliwe raczej lecz o dobrej zabawie przede wszystkim, tylko chodzilo mi o to czy np nie dubluje sie takich zawodnikow:PP

Jeszcze pytanko czy do poznania mozna tak o podjechac i przyjs na trening we wtorek wiosna lato??

pozdrawiam

Kuba 89...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Elo
No ja np w sezonie 2005 startowałem skuterem tak praktycznie nie przygotowanym :D i przez wszystkie wyscigi w których startowałem czołowka zawsze mnie dublowała ale walke toczyłem z innymi, którzy startowali na podobnych skuterach jak ja :wink: Ale i ta było mega mega dobrzeee :D :!: :!: :!:

A jesli chodzi o tereningi w poznaiu to w sezone 2005 każdy kto chciał mogł przyjechać na tor zobaczyc jak to jest i spróbować swoich sił no i dostać odpowiednie wskazówki od P. Jurka Sr i P.Jurka Jr

---------------------------------------------------------

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja pamiętam jednego z zawdodnikow w suwałkach nieźle pocinał sp w klasie 70cc. Miał cylinder 50cc Evo i nieźle sobie radził :wink:

Aprilia GP-1 DiTech 02'
Piaggio Zip SP by Malossi
Aprilia RS 125cc Replica
Yamaha R6 08
Honda CBR 125R 07

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nawet gdyby zawodnicy cię dublowali to co z tego ??? Liczy się dobra zabawa, rywalizacja itd. bez względu czy zająlbyś pierwsze miejsce czy ostanie po zdudblowaniu. Tak czy owak tych emocji nie da się opisać i bez względu na wszystko (sprzęt, umiejętności itd.) zabawa jest naprawdę przednia.

Ja na swoim Trekkerze miałem przyjemność uczestniczyć w kilku wyścigach orazi cały sezon brałem udział w treningach na "Torze Poznań" naprawdę polecam.

Warto dodać, że podobnie jak Batman jechałem na zupełnie nieprzygotowanym do wyścigów sprzęcie i nie miałem najmniejszych szans by powalczyć z czołówką jeżdżącą na Sp.
Pomimo tego nie żaluję i mam nadzieję, że będę miał jeszcze okazję startować w zawodach.

Co do treningów na "Torze Poznań" to owszem, każdy może przyjechać we wtorek. Jeżeli masz jednak trochę kilometrów do Poznania to warto wcześniej zapytać Jurka bądż na forum czy aby napewno trening się odbędzie czy też nie został odwołany z jakichś względów.
Jeżeli będą znaane już jakieś bliższe szczegóły co do godziny treningów dlaskuterów itd. to napewno ktoś na forum o tym poinformuje :D .

Pozdrawiam !!!

Motocykliści nie są szaleńcami tylko ludźmi, którzy wiedzą czego chcą...

Jadą chłopaki na japońcach, nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]