Dzisiaj jest 13 lut 2025, 18:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd:
Możecie mi powiedzieć dlaczego są osoby na tym forum takie które się nie znają nie wiedzą jak to działa i w ogóle a udają wielkich mechaników jaki to nie on co on nie robił.Od jakichś 3 miesięcy zauważyłem że co nie którzy to polskiego w szkole nie mają piszą o rzeczach takich które w ogóle nie mają znaczenia w danym problemie.

Np.Skuter dużo pali albo ma muła od 30-40

Odp.Zmień fajke zmień świece może to być przez dzwon sprzęgła.To jest tylko dla przykładu naprawde niektóre odp.są tak żałosne ja bym chciał tak żeby te osoby które nie mają zielonego pojęcia się w ogóle nie wypowiadały albo pisały odpowiedź W myśli retorycznej czyli takiej która pisze coś i ma ciekawość czy w dobrym kierunku to pisze.Bo tak naprawde nie którzy piszą głupoty

Co ma np.koło do tego że nie odpala.Nic właśnie i niektórzy odpowiadają w sposób inny na problemy.

KONIEC MOJEJ OPOWIEŚCI MUSIAŁ TO Z SIEBIE WYRZUCIĆ.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
sony551, rozumiem cię ale nie dotrze się do tych wsechwiedzących dzieci takie jest życie musisz się z tym pogodzić ważne że ty wiesz czemu nie chce palić to może być świeca gaźnik a nie koło i tego się 3-maj :wink:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Popieram zioma :) Ja czasami mam problemy i wiem o co chodzi ale pisze z czystej ciekawości co neo kidy napiszą;D

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
I ja się z Tobą zgadzam. Tacy "ludzie" pragną jedynie ponabijać sobie postów.

Ja mam też problem nieco podobny do Twojego. Ile razy widzę ludzi, którzy zamieszczają tematy w nieodpowiednich działach to mnie krew zalewa. Co ciekawsze parę miesięcy temu pisałem do Kąkola żeby zwracali uwagę na coś takiego ale jak było tak jest i dalej.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sony551 Zgadzam się z tobą, bardzo duzo ludzi zaśmieca niektóre tematy że aż trudno się połapać, rozumiem twoją frustracje, niektórzy są pozerami i tak naprawde nie wiedzą jak śróbke dokręcić a dają rady innym :roll: albo pytania typu "jak wyregulować gaźnik?","co lepsze tecnigas next-r czy ZX" jak widać opcja "szukaj" chyba boli :| Ale co zrobisz, tacy userzy byli są i będą :/

Cytuj:
Czasem coś strzeli z tłumika ale to nic

capekpl1 pisze:
to powiedz im że chcesz mieć rodzeństwo a jak nie to kupuje części

Rieju rest in peace...
Niech mu asfalt lekkim bedzie [*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
2 warny dostałem bo obraziłem kogoś ale niemogłem się powstrzymać czytająć jego brednie.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sony551,
Również popieram twoją wypowiedz.
Jak ktoś niema pojęcia na dany temat to nich się nie wypowiada bo aby wprowadza w błąd osobę która napisała dany temat.
Ja jak czegoś nie wiem to się nie udzielam bo poco zaśmiecać forum.
Ale jak ktoś myśli ,że się zna i pisze głupoty na dany temat ,to przeczytanie tego artykułu go nie ruszy bo przecież on uważa ,że wie co pisze i ,że to jest prawda.

...Bo życie jest po to by latać na moto...
Szerokości,lewa i w górę.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak naprawdę obsługa se leci w kulki... nie powiem kto ale do mnie jeden moderator wyleciał z tekstem abym zmienił kolor w podpisie, tomu zacytowałem punkt z regulaminu... niewiem czy to naprawdę taki moderator z takim starzem cos takiego do mnie napisał z niewiedzy czy specjalnie aby sprawdzic moją bo to aż śmieszne,
Mój warn zasługuje na miejsce prestirzowe, za proponowałem jakiemus gościowi co chiał kupić coś przedmiot w poście w dziale ot , a śmietnika w ogólne to nie widzą ... mnie to rozwala... moderatorzy poprostu nie ogarniaja tego bo, zadużo... ale pojedyncze małe wykroczenia to wyłapują jak dobre antywirusy wirusy.
Zresztą nie interesuje mnie co sie w sumie tu dzieje... wchodze sobie w ulubione tematy oglądam, tam gdzie mnie rozwalają posty daje wyczerpujaca czesto odpowiedź, jak się nie znam to wcale sie nie udzielam... pare osób jeszcze trzyma jakoś te forum na poziomie, ale widac ze nacisk jest na ilosc postów bo jak by pomyśleli i by wzieli pod uwagę pomysl co za proponowałem dawno temu to by te forum w miare ogarniete było(wszystkie tematy w których nie było odpowiedzi przez np 3m-c automatycznie by się usuwały) i koniec z przeciązeniami serweru i tym burdelem, ale jak by tak wprowadzic to wiele osób z 6 tyś postów by miało.... 200
a na takie cos na forum nikt nie pozwoli...aby ktos miał mało postów...

ok przeczówam kto sie odzwie w temacie ale pozostawie to dla siebie ;)

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 0:16 przez DR_Evolutio, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
sony551, no niestety są tacy ****** na forum ale trudno i piszą w niektórych tematach żeby tylko nabić posty ale trudno trzeba z tym żyć :/

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
DR_Evolutio pisze:
tak naprawdę obsługa se leci w kulki... nie powiem kto ale do mnie jeden moderator wyleciał z tekstem abym zmienił kolor w podpisie, tomu zacytowałem punkt z regulaminu... niewiem czy to naprawdę taki moderator z takim starzem cos takiego do mnie napisał z niewiedzy czy specjalnie aby sprawdzic moją bo to aż śmieszne,

ja musiałem zmienić podpis z czerwonego na niebieski bo już 2 moderatorów do mnie pisało a jak przedstawiłem 24 punk z regulaminu to jeden się przyznał że zapomiała drugi tak mi powiedział lepiej zmień dla dobra innych użytkowników

ale nicków wole nie zdradzać bo pewnie 3 warna dostane

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
To prawda że na forum jest dużo ludzi którzy się nie znają na czymś a wypowiadają się na ten temat lecz każdy z nas kiedyś taki był. Dobrze pamiętam swoje początki tutaj, jak teraz patrze na swoje posty z tamtego okresu to mi wstyd. Każdy z nas zadawał głupie pytania bo nie rozumiał czegoś. Chcieliśmy wtedy szybko uzyskać odpowiedz a jeśli ktoś zwracał nam uwagę to zaraz na niego wyjeżdżaliśmy i myśleliśmy co to on nie jest i za kogo się uważa. Przypomnijcie sobie jak to kiedyś było. Forum to ma za zadanie uczyć każdego kto nie jest obeznany w temacie skuterów i tuningu. Oczywiste jest że będą takie osoby na forum które będą je zaśmiecać i będą osoby który wiedzą więcej i chcą dla forum jak najlepiej. Niestety nie da się z tym nic zrobić. Wy użytkownicy doświadczeni i My moderatorzy mamy za zadanie pomagać tym osobą i sprowadzać ich na właściwy tor. To my użytkownicy tworzymy to forum więc róbcie coś by było lepsze a nie narzekacie tylko. :roll: Zgłaszajcie takie posty a grono moderatorów postara się coś z tym zrobić.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja trzymam się zasady

" Nie mam pewności, nie wiem - nie piszę. "

Dlatego mam tak mało postów w porównaniu do godzin przesiedzonych na forum. :wink:

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Z dnia na dzień widać jak forum zamienia się w "śmietnik" jeszcze rok temu nie było takiego chaosu jak dziś.

Moderatorzy zamiast skupić się na nowych użytkownikach, wyłapywać ich błędy i jak to się mówi "uczyć od małego" to wolą dać warna bardziej doświadczonemu użytkownikowi, który popełnił jakiś mały błąd.

Szlak mnie trafia jak widzę takie odpowiedzi oraz tematy w stylu:
"Motor mi zgasł i nie pali co to może być?"- Logiczne, że sprawdzasz podstawowe rzeczy jak świeca, gaźnik itp.
Piszą tylko po to żeby nabić posty :shock:

Albo odpowiedzi w stylu:
"hmm, co to może być?"
:evil: :evil: Jednym słowem jak tak dalej będzie to forum spadnie na psy!

Jest wielu doświadczonych i solidnych użytkowników na tym forum.
Dajcie kilku moda i będzie po problemie.
Moderatorzy w ogóle już nie długo będą na to lachę kładli.
ŻAL

"Nie sprzęt a technika zrobi z Ciebie zawodnika"
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Gibon_F12 pisze:
Moderatorzy zamiast skupić się na nowych użytkownikach, wyłapywać ich błędy i jak to się mówi "uczyć od małego" to wolą dać warna bardziej doświadczonemu użytkownikowi, który popełnił jakiś mały błąd.

A ile razy doświadczeni użytkownicy zachowują się tak jak ci nowi ? Niedawno kilka osób które są na forum od dawna i piszą z sensem zrobiło śmietnik w temacie: Keeway Matrix Siepraw! Custom plastików!
Moim zdaniem słuszna była decyzja o daniu im ostrzeżeń.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie najbardziej denerwują i wyprowadzają z równowagi ludzie którzy zakładają tematy typu:''Leo Vince ZX vs Tecnigas NExt-r'' albo''Polini Air Box vs Malossi'' Takich tematów było już tysiące, a oni zamiast użyć funkcji Szukaj wolą zaśmiecić forum bo łatwiej założyć nowy temat.

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Tytuł:

Pojazd:
Takie tematy jak kolega wyżej napisał to często pojawiają się w dziale RÓŻNE bo tam mało kiedy jakiś mod zagląda :roll:

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
ml?source=oo

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
krzysiek39, dokładnie..

Jurek, też masz trochę racji:)
Mi jakiś admin chciał dać ostrzeżenie ,że miałem za długi podpis.Chyba jest przeznaczona od tego dowolna ilość znaków nie?:)
No ale żeby nie robić zamieszania zmieniłem:)

DR_Evolutio, hmm czy by to z tym usuwaniem tematów było dobre to nie wiem.
Dajmy,że połowa zakłada nowe tematy bez szukania a połowa szuka i jak coś znajdzie to przeczyta i nie zakłada tematu..Ale wtedy gdy usuniemy wszystkie starsze tematy to ta druga połowa co zawsze szukała ,będzie zakładać nowe tematy bo nie miała w czym szukać..Więc może to na jedno wyjść:)
Ale myślę,że i tak większość nowych zakłada tematy bez szukania :/

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mnie to najbardziej boli to że jest mały zespół modów może jak było by wiecej modów na jeden dział było by leppiej.Kolejna sprawa ja nie napisałem tu o modach tylko o noobach które nie mają zielonego pojęcia a się wypowiadają i zamęt robią czasem bo ja wiem co to jest a taki noob powie co innego i już się chaos robi.

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zmienił bym na początek nazwy tematów tzn w regulaminie bo dobija mnie i to bardzo...

Źle napisany ! :twisted:

POMOCY ! / ZGASŁ I NIE CHODZI

Wszystko powinno być konkretnie napisane, zgodnie z polską ortografią i w ogóle na cacy :D..

Poprawnie napisany temat :

np. Nrg 96r. podczas dodawania gazu gaśnie.

Prosto krótko i na temat cholera jasna !. :roll:

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sony551 pisze:
Mnie to najbardziej boli to że jest mały zespół modów może jak było by wiecej modów na jeden dział było by leppiej.Kolejna sprawa ja nie napisałem tu o modach tylko o noobach które nie mają zielonego pojęcia a się wypowiadają i zamęt robią czasem bo ja wiem co to jest a taki noob powie co innego i już się chaos robi.

Dla mnie powinna być zastosowana metoda jak na innych forach mianowicie:
Nowy użytkownik, który nie ma pojęcia o wszystkim dostaję rangę świeżak i może wypowiadać się tylko w jednym przeznaczonym dla takich użytkowników temacie.
Jest tak przez miesiąc aż mod nie stwierdzi, że posiada on większą wiedzę i stosuje się do ortografii. Jeśli będzie ok zdejmują rangę i jest normalnym użytkownikiem i może pisać we wszystkich tematach.

Jak dla mnie to byłoby bardzo dobre.

"Nie sprzęt a technika zrobi z Ciebie zawodnika"
Obrazek

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna