Dzisiaj jest 13 lut 2025, 22:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja staram się pomagać na tym forum, oczywiście jeśli czegoś nie wiem to nie piszę, ale czasem aż krew mnie zalewa widząc temat zatytułowany "czemu nie odpala" a w temacie napisane "tak jak w temacie".
Co do mojej liczby postów możecie się czepiać jak chcecie ale jak by ktoś zajrzał w dział "Różne" to może zobaczyć że tam prawie w każdym temacie daję jakaś rade itp.
A co do moich warnów to niestety jak większość wie gafa z mojej strony no i trochę żałuje :p

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No i Panowie kolejny przykład gwiazdeczki która robi OT w temacie a mianowicie

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96551 Zobaczcie post użytkownika wiq_27 "Myslisz 3 płacisz 4 nie ? Brawo. Polak potrafi"
W tym momencie też mi puściły nerwy i napisałem do niego na gg.

oto rozmowa:
Ja ---> Marcepani
ON ---> wiq_27

Ja: 17:10:38siema
ON:: 17:10:58sima
Ja17:11:01Myslisz 3 płacisz 4 nie ? Brawo. Polak potrafi co to oznacza wytłumacz mi bo nie rozumiem.?
ON:17:11:10oznacza to tyle cos
ON:17:11:16po 1 nie wiem z kim pisze
ON:17:11:18a po 2
Ja17:11:27to się domyśl z kim piszesz
ON:17:11:33po co dawać takie ceny taka jest prawda chwyt martekingowy
Ja17:11:35i wytłumacz mi co to znaczy.?
ON:17:11:42na co to 99
Ja17:11:46jaki k**wa chwyt marketingowy.?
ON:17:11:49robi sie burdel ludzia w glowie
ON:17:11:52i mnie to wk*rwia
ON:17:12:02daj k*rwa 5 zl a nie 4.99
Ja17:12:21wez się k**wa zastanóww dalnerze je**ny po pierwsze a po drugie na c*uj robisz mi ot w temacie
Ja17:12:28nie twój biznes ku**a
ON:17:12:32dobra k*rwa
ON:17:12:41zglos do adma dostane warma Xd strasznie sie boje
ON:17:12:48przesrane forum
ON:17:12:52takie madrosci plyna ze szok
Ja17:13:00to k**wa idź na inne

Po czym jak przystało na dziecko NEO zablokował mnie :mrgreen:

Polerowanie Aluminium na efekt lustra!!

http://www.bikepics.com/members/marcepani/polerki/\

Lakierowanie Proszkowe / Piaskowanie !!

http://bikepics.info/members/marcepani/p3/

GG:10493683

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 17:27 przez marcepani, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobrać modów by sie przydało wkoncu...

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
` a tak po za tym poruszę jeszcze jeden temat na temat starego użytkownika który został zbanowany "Motoroxik. Co chwile widzę tą gnidę jak się loguje pod rożnymi nickami i kolejne osoby chce zrobić w bambuko. Już 4 razy pisałem do kąkola aby go zbanował i tak czynił za co mu serdecznie dziękuję :*, ale według mnie to mody powinni zajmować się tymi sprawami i wyłapywać takich oszustów. Myślę, że to za niedługo się poprawi. :*

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: YZF R6
Stasiu2 pisze:
" Nie mam pewności, nie wiem - nie piszę. "

Bardzo mądre słowa. Sam staram się zgodnie z nimi postępować, widząc czasami domysły forumowiczów przelewane na posty tylko by mieć ich więcej potrafią nieźle człowieka zdenerwować, co bardziej nerwowych pobudzić do napisania pewnych słów, stąd nie dziwie się waszym ostrzeżeniom. Spamowanie na forum(tu pisanie głupich, bezsensownych, niczym nie uzasadnionych postów) powinno być karane ostrzeżeniami - delikwent przesadzi, odpocznie - albo się czegoś nauczy albo pożegna się na zawsze. Żelazne zasady i skończyła by się "sielanka", jednak wiadomo jak to jest teraz, im więcej userów tym lepiej dla forum więc banowanie to ostateczność.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mnie to też denerwuje.. tu jest 16tyś userów, a udziela się z 300 i do tego połowa z tych 300 nie wie co to wariator. Taka prawda. Niektórzy zakładają własne forum tylko dla siebie i znajomych tak jak w moim mieście.

sprzedam NOWE łożyska top racing do dt50 LX/MX
i inne:
-logitech g35
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
dilwo pisze:
mnie to też denerwuje.. tu jest 16tyś userów, a udziela się z 300 i do tego połowa z tych 300 nie wie co to wariator. Taka prawda. Niektórzy zakładają własne forum tylko dla siebie i znajomych tak jak w moim mieście.

A po co? Nie lepiej na browara sie przejsc niz przed kompem siedziec?

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CIVIC
marcepani Nawet po polsku pisać nie potrafisz używasz słów, których nie ma w słowniku języka polskiego i angielskiego. Po wielokroć wpisywałem: dalner, dalnerze ale niestety tu zacytuję "słownik języka polskiego nie zawiera słowa dalner. " Potem zabrałem się do szukania słowa Neo kid jako całego wyrazu jak i osobno. Dowiedziałem się że: pozwolę sobie zacytować "pierwszy człon wyrazów złożonych, odpowiadający polskiemu nowo-, niosący znaczenie: nowy w danej grupie, utworzony na nowo, odrodzony; np. neoromantyzm, neofaszyzm " Wiec wybacz ale nadal nie rozumiem co napisałeś. Naucz się poprawnie używać polskich słów. Albo napisz całość w innym języku np. angielskim(kid to chyba z angielskiego) no chyba ze więcej słów nie znasz. Kolejna rzecz którą zauważyłem to ze nawet nie umiesz kopiować rozmowy z archiwum czy w twoim przypadku przepisywać ją, bo paru zdań mi brakuje. I już ostatnie z mojej strony zablokowałem Cie z całym szacunkiem nie chciało mi się ciebie słuchać. Aha nigdy nie używałem słowa mam na ciebie wyje*ane. Wiec przepraszam u mnie w domu tak się nie mówi i moi kumple też tak do mnie nigdy nie powiedzieli ani żadna inteligentna osoba do drugiej którą znam. Proszę skończ się odgrywać bo na mnie to naprawdę nie robi wrażenia pisz sobie co tylko chcesz juz wiecej nie napisze tu ani w innym temacie.

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 19:20 przez wiq_27, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli chcecie porady wykwalifikowanego mechanika to nikt wam nie broni iść i zapłacić. To co pozbieracie po forach podzielcie sobie przez ich ilość, przeanalizujcie i wyciągnijcie własne wnioski.
Druga sprawa jest taka, że nikt nieomylny nie jest. Samemu zdarzają mi się wpadki, są ludzie, którzy wiedzą ode mnie lepiej ale też umiem przyznać im rację.
Za posty, które praktycznie każdy uzna za durne na prawdę powinien być warn. Czepianie się o wykropkowane przekleństwo bywa ważniejsze niż to, że ktoś może spierdzielić sobie te jakże zaawansowane komarkowe silniki, niestety.
DR_Evolutio, To był by dopiero patologiczny sposób prowadzenia forum. Wyobrażasz sobie, żeby np zniknęły posty ŚP Mycena czy ważne, podklejone tematy? Szukajka w ogóle odeszła by w zapomnienie.
Kolejna sprawa, nawiązując do wypowiedzi Jurka. Kto z was nigdy nie napisał nic, czego teraz mógłby się wstydzić?
Kto z was czerpie wiedzę z książek, własnych doświadczeń a nie tego co wcześniej przeczytał? Kto z was umie chociażby pogodzić się z tym, że nie ma racji?
Odpowiedzcie sobie już sami. I pamiętajcie też, że to co napiszą w szwabowni na forum też nie musi być super.

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 19:04 przez Booyaka, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
Ja osobiście więcej obserwuję niż piszę na forum. Godzin przesiedzianych na forum już mam trochę na karku, ale dopóki sam nie zacząłem grzebac w kibelku, nie udzielałem się, teraz opisuję swoje doświadczenia z tym związane. Korzystam z funkcji "szukaj", jeśli to nie działa zwracam się o pomoc na PW. u różnych osób, jeśli nie uzyskuję satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, w akcie desperacji zakładam temat, i myślę że inni też powinni przyjąc taką taktykę. :wink:
Mógłbym konfidentować na parę osób które mają już któreś konto z kolei, ale myślę że po zajrzeniu do tego tematu, w pewnym stopniu się opamiętają :wink:

Swoją drogą prosiłbym innych użytkowników o zaglądanie do działu "Morini ", niestety mało jest tam doświadczonych osób i jest tworzona nowa technologia. :wink:

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
PlastusR50X pisze:
zwracam się o pomoc na PW

to akurat ja uważam jako debilizm, nie lubię tego
nie nawidze gdy ktoś zawraca dupe, od tego jest forum aby pytać, później szukajka i kto chce sobie znajdzie, tym bardziej że potrafią być takie namolne osoby które piszą na PW, gg zajmując nam pare godzin nawet

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
wiq_27, Gratuluję Ci tego, że odważyłeś się napisać ale nie mam tu o czym z Tobą dyskutować. Wszyscy widzą co napisałeś no i niestety taka jest prawda - i nie płacz w poduszkę. Widzę także, że raczyłeś się posłużyć słownikiem języka polskiego, dobrze dla Ciebie przynajmniej się nauczysz co niektórych wyrazów i będziesz się nimi mógł chwalić przed znajomymi, a także przed mamą i tatą. Kolejna sprawa Piszesz, że użyłem słowa "dałnerze" A może powiesz mi jak inaczej miałem do Ciebie napisać? Do takich "Neo kid" jak mówisz nie da rady inaczej
-"niestety" Następnym aspektem jest fakt, że istnieje takie coś jak "słownik slangu" w którym występują wyrazy/wyraz użyty przeze mnie. Śmieszy mnie fakt, że teraz na f-um próbujesz się bronić i nie zasłaniaj się tym, że nie skopiowałem całej rozmowy z archiwum tylko ją przepisałem aby było czytelnie. Następnym razem jak masz coś głupiego do powiedzenia w moim temacie to lepiej zachowaj to dla siebie. I widzisz sam masz rację lepiej już zamilcz na tym forum :twisted:
Pozdrawiam Marcepani:*

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
Al-Gaylord, OK. Ja jak potrafię to pomogę, krótka piłka :P .
Fajnie że masz swoje zdanie, ale z całym szacunkiem uważaj na słowa i z góry dziękuję :roll: .

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 19:38 przez PlastusR50X, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Last Chance
Awatar użytkownika

Pojazd:
A więc tak...
po pierwsze pozwolę sobie zacytować naszego "inteligentnego" kolegę z forum:
marcepani pisze:
Co chwile widzę tą gnidę jak się loguje

po drugie, dla mnie to ty właśnie jesteś tą gnidą, ponieważ wyzywasz ludzi,
po trzecie, masz jakiś problem? to idź się poskarż mamie
po czwarte, to Ty jesteś zwykłą ****, ponieważ nie potrafisz załatwić żadnej sprawy kulturalnie, tylko wyzywasz ludzi z forum, którzy w przeciwieństwie do ciebie są normalni...
po piąte to nie jest **** castorama żeby dawać cenę -,99
po szóste, masz żÓłte papiery??, bo z tego tematy wywnioskowałem że chyba tak...
po siódme, Proszę cię żebyś nie pisał do mnie na gg z jakimiś fochami bo i tak ci nie odpiszę,
A po ósme to naprawdę zamiast szczelać fochy na gg to idź się mamie poskarż...
I to tyle z mojej strony,

Jeszcze jedna wpadka i wypadasz/Sadi

Cytuj:
ZA MAŁY DZWON SPRZĘGŁA !Zalozylem orygianalny i jest ok. Bede musial troche pokombinowac zeby ten WingCooler pasowal ;)

KLIKNIJ!! KEEWAY MATRIX

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 19:57 przez karolqq, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Administracja się ciągle wypiera że mają komplet ale jak widać po forum tak nie jest, brakuje na forum jeszcze 1/2 moderatorów. Ja najbardziej spostrzegam pracę Sadiego on się naprawdę przykłada i widzę jakieś jego czyny.

Obrazek
Fotki z prac:
http://www.fotka.pl/profil/MasterRacing/albumy/3,Malowanie/83981603,?najnowsze=1

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mówcie co chcecie, ale i tak ja chyba jestem finalistą posty/godziny na forum. Ale mniejsza z tym. Głównie zajmuje się czytaniem forum a nie zasypywaniem spamem. Udzielam się tam gdzie wiem coś na 100 % lub mój domysł jest wręcz trafny. Czytam wiele postów i spotkałem się z wieloma ludźmi którzy mają jakieś pojęcie o motoryzacji bo przecież też wszystkiego nie wiedziałem od razu i nie raz pytałem o rzeczy, lecz po uprzednim użyciu opcji "Szukaj" . Nicki mogę wymieniać w nieskończoność. Lecz niestety przez taką bandę Spamujących userów forum traci coraz więcej ludzi mających "trochę oleju w głowie" czego przykładem jest np."Van Holden". Tyle mam do powiedzenia, mój post nie miał na celu nikogo obrazić.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Xanti, no ale co ty sie w ogóle za przeproszeniem wpier*alasz ? posty chcesz se nabic czy co? marcepani, poruszyl temat dotyczący wiq_27, i jak chcesz coś sensownego powiedzieć to na temat a nie mówisz o sobie ze kiedyś coś tam nie potrafileś ehh..

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 19:55 przez haroz1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcepani daj mi adres to ja wpadne :) A co teraz robisz jak nie obrażasz innych.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
karolqq pisze:
po drugie, dla mnie to ty właśnie jesteś tą gnidą, ponieważ wyzywasz ludzi

jestem ciekawy jak ty byś nazwał kolesia który by cię oszukał... "gnida" to i tak wg mnie łagodne określenie co do takiego człowieka

karolqq pisze:
po trzecie, masz jakiś problem? to idź się poskarż mamie

tu się ujawnia twoja inteligencja

karolqq pisze:
po czwarte, to Ty jesteś zwykłą pizdom, ponieważ nie potrafisz załatwić żadnej sprawy kulturalnie, tylko wyzywasz ludzi z forum, którzy w przeciwieństwie do ciebie są normalni...

heh ... najpierw piszesz że marcepani jest gnida bo wyzywa ludzi a ty co teraz robisz? :roll:

karolqq pisze:
po piąte to nie jest kobieta lekkich obyczajów castorama żeby dawać cenę -,99

Marcepani ma prawo wystawiać takie ceny jakie mu się podobają

Jeżeli jesteś taki bardzo inteligentny to poćwicz ortografie

Pozdro

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Moim zdaniem na tym forum zawsze będzie jakiś syf panował ze względu na bardzo dużą liczbę użytkowników .
Nic my nie poradzimy na głupie pytania i odpowiedzi nie doświadczonych "tjunerów"

marcepani, zakropkuj całe te wulgaryzmy bo dostaniesz warna, a jesteś fajnym userem i szkoda będzie jak Cię zbanują ;)

Był
- Peugeot Trekker
- Aprilia Sr
- Piaggio Nrg
- Mbk Booster
- Yamaha Aerox

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna