Dzisiaj jest 13 lut 2025, 22:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Piaggio NRG MC2 Evo / Zip SP 2
Jak macie problemy z opanowaniem własnych nerwów i musicie rzucać mięsem to piszcie sobie na gg/priv. Pozwólcie, że zacytuję regulamin:

10. Na forum kategorycznie zabrania się przeklinania oraz używania słów i zwrotów uznanych za obraźliwe. Niekulturalne oraz niemoralne treści będą usuwane oraz karane ostrzeżeniami. Wstawienie innych znaków jako cenzura słowa nic nie daje - ponieważ kojarzy się z danym słowem, a tym samym odbierane jako przekleństwo co grozi WARNem!

18. Dział Off Topic jest po to aby pisać w nim wszelkie „głupoty”. Moderatorzy i Administratorzy forum nie ingerują w treść pisanych tam tematów i postów, chyba, że wyraźnie łamią któryś z punktów regulaminu.

Teraz każdy, który zagwiazdkował jakieś przekleństwo powinien dostać warna. Znajcie moje dobre serce i oszczędźcie mi wstawiania Wam czerwonych pasków.

W ogóle zamykam to. Temat uważam za ZBYTECZNY. Każdy zaraz będzie miał jakieś żale a później marudził, że warna dostał. Wolę tego oszczędzić.

Obrazek
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

NIE POMAGAM NA GG ! OD TEGO JEST FORUM !

Użytkowniku! Pamiętaj, że słowami jakich używasz i stylem jakim piszesz tworzysz wizytówkę swojej osoby.

Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 20:31 przez Sadi, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
A ja temat odblokuję...
Takie opinie na temat forum są dla nas bardzo cenne.
Co do problemu moderatorów, to fakt, jest ich trochę za mało na ten moment, ale ciągle nad tym pracujemy. Musimy wybrać odpowiednie osoby na te stanowisko, bo byle kogo nie weźmiemy :)

Kontynuujcie temat, ale żeby to było na poziomie ;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja zainterweniuje w sprawie działu Różne, ciągle powstaje tam masa tematów, 1/2 jest w ogóle bez sensu (chodzi o treść) a mod jakiś zagląda tam "od święta", a naprawdę bałagan tam okropny.
Po drugie Szukajka powinna być lepiej widoczna, żeby każdego nowego usera chcącego założyć temat raziła po oczach, wtedy może przynajmniej połowa z nich skorzysta z niej.

Tytuł:

Pojazd:
sony551 pisze:
2 warny dostałem bo obraziłem kogoś ale niemogłem się powstrzymać czytająć jego brednie.

miałem dokładnie ten sam przypadek, jakieś neo pisało na szałcie (nie pamiętam dokładnie co) zwróciłem mu uwagę raz, potem znów i mnie trochę poniosło i w efekcie ja dostałem 2 warny a on nic

Tytuł:

Pojazd:
ProgrameR, Właśnie już raz o tym pisałem i odzewu na to nie było więc pewnie teraz i tak nie będzie chociaż to właśnie tam robi się największy syf.

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
ml?source=oo

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CIVIC
marcepani, No no trzaskam posty jak Ty, a następnego dnia w szkole wiesz ja chodzę chwale się kolegą ile nabiłem. Potem przez resztę godzin lekcyjnych zastanawiamy się jak mogłem nabić tyle postów. Naucz się czytać to 2. ROBISZ LUDZIOM BURDEL W GŁOWIE napisałem tylko to. Nie powiedziałem, że nie możesz dawać takich cen, czy że masz ich zmienić ale taka jest prawda. ROBISZ Z LUDZI DEBILI ! A potem płaczesz. Obrażasz ludzi kradniesz im fanty a do tego masz broń karolqq, Brawo za odwagę, że odważyłeś się napisać prawdę. Co jeszcze zgadzam się z ProgrameR, i marcin9440, że z tego forum robi się straszny syf o ile już się nie zrobił. Masa ludzi pisze takie szity, że nie da się tego czytać, a co gorsze inni w to wierzą i potem opowiadają to innym i w koło macieju. Te ich problemy czy mogą rolki spiłować itd. Dlatego puki co nie zależy mi żeby być użytkownikiem tego forum. BO STRASZNY TU SYF.

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Jednak nie dajecie rady ;)

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3