Dzisiaj jest 13 lut 2025, 17:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996 pisze:
SpeeDMaN pisze:
Zresztą dorosniesz i poznasz cene każdej złotówki.

płaci rachunki i tez czasem chce pójść do kina z koleżankami? /quote]

Kolego to podwójnie będę płacił rachunki? TO płace ja albo żona nie? Lub się na nie składamy to zostaje mi jeszcze więcej kasy..1500zł na jedzenie w miesiąc..Hmm jak bym był jakimś zapaśnikiem sumo to owszem..:) Dorośniesz to zobaczysz:)Będziesz oszczędzał co do grosza ..
Z tymi twoimi zarobkami to jest tak jak młodzi w twoim wieku są napalenie na pierwsze auto na BMW z 3,5 litra silnikiem w benzynie..

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Pat! pisze:
maciek0996 i co do tych twoich wyliczeń to śmieszny jesteś. Miesięcznie za jedzenie twoja rodzina płaci 1500zł ? :lol:

Tak 3 osobowa (ja siostra i mama,). Myśle, że miesięcznie nie jest to dużo zwłaszcza że odjałem restauracje. itp

I wcale nie kupuje słodyczy tzn 1 familijke na tydzien się kupi i ze słodyczy to tyle, reszta to normalne jedzenie i picie. Nie wiem może jedząc sam chleb mało zapłacisz za jedzenie ;/.

\

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
maciek0996 pisze:
czarekcw wiem, że jak masz 22 lata czy tam nawet 50 to wiesz więcej z zasady. :roll: Niestety lubisz się na tym forum ,,wywyższać" z racji na wiek. Jak czytam twoje posty od dłuższego już czasu to widać po tobie, że jesteś człowiekiem, który uważa, że ktoś kto jest lepszy od ciebie jest zły (nie mówisz tak wprost, ale to widać).

Ja wcale tak nie uważam. jedynie piszesz bzdury i realia w których żyjemy ciężko na coś konkretnego zarobić dopóki PO będzie rządziło Polską. Czemu? Nawet podwyższenie podatków, ceny benzyny są astronomiczne względem zarobków a dróg jak nie było tak nie ma- żadna autostrada nie bedzie gotowa na Euro- to jest wstyd na cały świat. Czemu razem z podwyżkami za jedzenie itp nie idą w parze podwyżki płac?

maciek0996 pisze:
Znam takiego co 700zł bierze za 1 strzyżenie

W Mrągowie on nie przeżyłby za takie ceny. Zresztą co za filozofia- mnie tata strzyże 12mm na górze i 6mm po bokach łba i to jest za free, czasem piwo postawię.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996 pisze:
Nie mówie, że się nie da przezyć, ale to jak przeżyjesz za 3 tys zł.

Ty wiesz coś chłopie o życiu ? Moi starzy razem mają niecałe 3000 na 3 osoby [tata+mama, ja.. siostra mieszka już 2 lata z przyszłym mężem :P] i jakoś idzie.. Nie wiesz co to bieda, wszystko dostałeś z góry, też mogę czasami sobie pozwolić na to czy na tamto - lecz za każdym razem prawie wszystko to moje własne ciężko zarobione pieniądze.. skuter mam, gówno jak gówno, sam na niego zarabiałem i nie żałuję chociaż dużo jeszcze w niego włożę.. Życie w Polsce jest ciężkie i nie ma co płakać.. trzeba jakoś sobie radzić..

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Tytuł:
*

Pojazd:
DrivterGSI1 pisze:
Z tymi twoimi zarobkami to jest tak jak młodzi w twoim wieku są napalenie na pierwsze auto na BMW z 3,5 litra silnikiem w benzynie..

Boziu jak widze jaka jest przyszłość polski to mnie mdli... Wypowiadasz się na tamat na który w moim względzie nie masz pojęcia i starasz się mnie upokorzyć, ,,bo jestem młodszy" i co za tym idzie głupszy.

\

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996, a co na temat zarobków itd może powiedzieć 14-latek ?

Pracowałeś kiedyś w ogóle ? szukałeś sam pracy ? SZCZERZE

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996, Nie znasz życia. Wydaje Ci się, że będziesz zarabiać 10tys. ? Powodzenia, dzisiejsza młodzież ma jakieś zaburzone zdanie na temat zarobków. Moja mama jest pielęgniarką i zarabia w dobrym mies. 2,5 tys. ojciec jakieś 2tys. a czasami 500zł. Da się za to wyżyć i nie piernicz, że trzeba zarabiać min. 5 tys.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996 pisze:
DrivterGSI1 pisze:
i co za tym idzie głupszy.

Tak szczerze Ci to przyznam..

Chcę Cię zobaczyć za 10 lat i twoje zarobki 10tyś..Fakt może będziesz dążył do celu ale w co wątpię.
Jeśli 3tyś to jest na maxa mało to powiedz mi jeśli możesz ile twoi rodzicie zarabiają?10?20?tysięcy?

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
czarekcw pisze:
W Mrągowie on nie przeżyłby za takie ceny

Kur**, a kto normalny co chce zarabiać normalnie pieniądze pracuje na wsi! Ja pierdole 80% ludzi na tym forum to są debile jakich wiele, a najlepsze to, że wierzą w swoje podziemskie teorie jak baba z zajączka ;/

P.S Drogi moderatorze jak chcesz zablokować mi konto za wulgaryzmy to droga wolna, na tym forum już więcej nie zawitam jak i radze tym 20% inteligentniejszym uzytkownikom, gdyz wchodząc na to forum normalnie się ogłupiamy, dziękuje i dobidzenia.

Nikt Cię do niczego nie zmusza. Otrzymujesz ostrzeżenie.
Booyaka

\

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez maciek0996, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może po prostu nigdy nie pracował, jego rodzice go rozpieszczali dając mu wszystko czego chciał i właśnie tak wyrastają młodzi ludzie którzy uważają że skoro mamusia i tatuś zarabiają powiedzmy razem 15 tyś i żyją w luksusie to myśli że bez pracy też tak będzie miał albo że będzie siedzieć do 40-stki na karku starszych.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996, a idź i nie wracaj..Bo jak czytam twoje posty z tymi zarobkami to śmiać mi się chce!
Czyli sądzisz ,że rolnicy to biedacy tak?Oj kolego grubo się mylisz!:)

Mycen [*]
Malina[*]
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
DrivterGSI1 pisze:
Jeśli 3tyś to jest na maxa mało to powiedz mi jeśli możesz ile twoi rodzicie zarabiają?10?20?tysięcy?

Gówno cie to powinno obchodzić, ale powiem Ci żeby Cie wpędzić w kompleksy i przy okazji mozecie mowić mi jaki to ja rozpuszczony głupi bahor jestem bo innych tematów nie znajdziecie. Tata zarabia między 40 a 60 tys jest lekarzem ginekologiem ma prywatny gabinet teraz buduje mały szpital z dofinansowaniem z umi a mama pracuje w NSA jest to najwyższy sąd w polsce i zarabia około 10tys. Juz możecie na mnie zacząc wrzucać ...

\

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rolnicy mają kasę - bo ciężko pracują. PS: niby ile maciek łosiu kosztuje ciągnik ? Bo najczęściej do pracy mają sprzęt o sumach jakich Ci się nie śni - 500 tyś ciągnik taki co da ogarnąć dość duże pole kosztuje.. A pomyśl człowieku o innych rzeczach.. może się mylę i w ogóle ale nie strugam z siebie idioty.. mam 15 lat a wiem o wiele więcej o życiu od Ciebie maćku i pewnie połowy ludzi z forum :).

NRG Mc2 96r... LC !

-Hebo NG
- Seria ? :D

Jeśli czujesz sie czasem mały, smutny i bezużyteczny, to pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w grupie!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
I teraz moja teoria się potwierdziła :) W takim razie nie pokazuję się w tym temacie :)) A Koledze który założył temat mam nadzieję że pomogłem :)) Strażak bardzo dobry zawód :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996, podziwiam Cię:) :***
I kolego napisałem "JEŚLI MOŻESZ POWIEDZIEĆ"

Mycen [*]
Malina[*]
Obrazek

Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 22:21 przez DrivterGSI1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
HAHAHHA, napisałem ale co się będę produkował, maciek0996 powodzenia w zarabianiu 10 tysięcy, i ledwo łączniem końca z końcem, takie drogie te życie :lol:

Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 22:38 przez runnerLB, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oczywiście, że 6tyś starcza spoko na rodzine, do tego odłożyć na normalną furkę, tylko to POWINIEN być marny standard w polsce. A tacy co mają po 50tyś miesięcznie to tylko się cieszyć. Co do jedzenia.. to widze wy macie takie pojęcie, że szkoda gadać.. jak ktoś wydaje dużo na żarcie, to znaczy, że jest sumo, ta? Spoko, tylko, żeby jeść zdrowo, trzymając diete, i kupować w miare dobre jakościowo rzeczy trzeba wydać tyle, a wrzucając w wózek wszystko co leci byle najtaniej to można zejść i do 100zł miesięcznie. Oczywiście nie mówie o sobie, że tyle wydaje na jedzenie, bo tak nie jest.

U mnie rachunki miesięczne wynoszą od 5tyś w górę.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
maciek0996 pisze:
Tak 3 osobowa (ja siostra i mama,).

maciek0996 pisze:
Tata zarabia... a mama...

to jak wkońcu

Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 22:38 przez kamilo22, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Zaraz będziecie podejrzewać że zmyślam więc odpowiem na pytanie kamila. Rodzice sa po rozwodzi i na codzień mieszkam z mama i siostrą i psem i kotem, a na weekendy chodze do taty albo na weekedzie czasem sie stykniemy i to tyle co do tego forum...

\

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
klikszen, owszem tak jest ale mało kto trzyma idealną diete...U mnie na miesiąc idzie 1000-1100zł to już max.

maciek0996, ło maciek a psa i kota nie wykształciłeś?Nie zarabiają po 20tyś ?Szkoda:(

kamilo22, + za spostrzegawczość:D

Mycen [*]
Malina[*]
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna