Dzisiaj jest 13 lut 2025, 17:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
no właśnie chyba będę musiał się tam skierowac bo potrafię pisać W MIARĘ wyraźnie ale nie w krótkim czasie -muszę posiedzieć .
Dzięki za porady.

AirSoft Player

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
=AndrucH=, nie wiem czy ktoś pisał bo nie chce mi się czytać, ale mam ten sam problem z pismem (lewa ręka ;d) byłem w poradni z mamą zrobili mi testy czy nie jestem idiotą i poprosili o napisanie paru prac.
Potem dostałem piękne wyniki o dysgrafi i po oddaniu tego papierka do gimki każdy się odczepił i było lajtowo. Teraz też dałem ten sam dokument do technikum i jest lajtowo ;d.

A ja charakteru pisma nie zmienię bo nie umiem inaczej, próbowałem książki nawet przepisać i po połowie w pustyni i puszczy mi się odechciało :roll: bo i tak lipa.
A jeszcze jak szybko trzeba pisać to juz pro elo dzięki :P

pozdr :mrgreen:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może się skapnoł że sciagaliscie i chce jeszcze raz sprawdzić.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No ale jak mnie nie przyłapał to może mi chyba wiesz co zrobić nie? A kit pogadam jutro z wychowawcą.:)

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Matrix LC
może Ci ją wziąć przekreślić postawić gola i powiedzieć praca nieczytelna :]

Hebo Manston Replica
Stage6 Pro Replica <niedługo C21>
Wał Top Racing Evo NG
Polini Speed Controll
Polini For Race 3g
Tec CNC
Tec Black Edition 21
Polini Air Box
Malossi X-Special
<zawór> Polini Evolution
<króciec>Polini 21mm

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
enzo pisze:
Albo masz dysgrafie, albo skrzyżowaną lataralizację, mój kolega to miał. Poszedł do poradni i mu pomogli :) Jak sobie załatwisz dysgrafie lub dysortografie to mozesz pisac dluzej gimnazjalne.

Ja mam papiery na dysortografię( mimo tego, że już nie mam ) i dysgrafię. Ogólnie jest lepiej, wszystkie prace możesz pisać dłużej, nauczyciel nie ma prawa stawiać Ci oceny za pismo bądź nie zaliczyć czegoś jeżeli się nie rozczyta. Takie papiery mają ważność przez dwa lata, później można przedłużyć wykonując jakiś niewielki test.

Jeżeli będziesz chciał się czegoś więcej o tym dowiedzieć to pisz prywatne.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szczerze? Bez urazy dla nikogo. Jest to moja subiektywna ocena na ten temat. Te wszystkie dysmózgowia to o kant pupy rozbić. Według mnie jest to śmierdzące lenistwo i tyle. Chcesz, nauczysz się. Będziesz wiedział,że szczegół pisze się przez "ó",a nie "u". Większość wyrazów kończy się na "ów" itp. i zazwyczaj przed "w" jest zawsze "ó", tak samo "uje się nie kreskuje". Z pismem jest podobnie. Nie masz chyba jakiejś epilepsji, parkinsona czy innej choroby,że nie możesz utrzymać długopisu w ręce?Kup sobie zeszyt w te długie linie? Co były w klasach 1-3, usiądź i naucz się pisać od początku. Mam w klasie jednego kumpla,który ma stwierdzoną dysgrafię i jak chce to potrafi napisać czytelnie,ale on ma to za przeproszeniem w czterech literach i będzie pisał nie wyraźnie,bo mu łatwiej.

Oczywiście jest to moja subiektywna ocena, nie musicie się z nią zgadzać. I nie miałem zamiaru nikogo obrazić.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jacek987, ma takie samo zdanie na ten temat.

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Wy to takie problemy macie a co powiecie że na zaliczeniu na studiach ja zrobiłem 3 zadania dobrze (wiem bo rżnąłem ze ściągi na telefonie bo beznadziejny przedmiot który mi się nie przyda) a kolega na jedno nie odpowiedział, na drugie w połowie dobrze a w połowie nie a 3 dobrze i ja dostałem ocenę 3,5 a on 4. To jest dopiero życie :lol: .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jacek987 pisze:
Szczerze? Bez urazy dla nikogo. Jest to moja subiektywna ocena na ten temat. Te wszystkie dysmózgowia to o kant pupy rozbić. Według mnie jest to śmierdzące lenistwo i tyle. Chcesz, nauczysz się. Będziesz wiedział,że szczegół pisze się przez "ó",a nie "u". Większość wyrazów kończy się na "ów" itp. i zazwyczaj przed "w" jest zawsze "ó", tak samo "uje się nie kreskuje". Z pismem jest podobnie. Nie masz chyba jakiejś epilepsji, parkinsona czy innej choroby,że nie możesz utrzymać długopisu w ręce?Kup sobie zeszyt w te długie linie? Co były w klasach 1-3, usiądź i naucz się pisać od początku. Mam w klasie jednego kumpla,który ma stwierdzoną dysgrafię i jak chce to potrafi napisać czytelnie,ale on ma to za przeproszeniem w czterech literach i będzie pisał nie wyraźnie,bo mu łatwiej.

Oczywiście jest to moja subiektywna ocena, nie musicie się z nią zgadzać. I nie miałem zamiaru nikogo obrazić.

W sumie to ja mam podobne zdanie do Ciebie na ten temat. Papiery takie zrobiłem bo nigdy nie zaszkodzą, a czasami mogą pomóc. I w zasadzie to ja się sam czasami śmieje z dysmózgowia.

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2