Dzisiaj jest 13 lut 2025, 18:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Lasonik.
Zbanowany

Pojazd:
Witam.

Czy Lasonik wykonuje bardzo dobre portingi, flowy itp? Bo zastanawiam się nad wysłaniem karterów, wału, cylindra, zaworu, króćca, gaźnika, cały kit waria (Malossi), sprzęgła i innych dupereli do MSC TEAM w celu maxi portingu (kartery, cylinder, wydech, zawór, króciec i inne duperele, MSC odpisał, że u niego nawet wariatory i wydechy są "portingowane" nie wiem jak to jest możliwe, ale tak odpisał). No i za te wszystkie portingi, złożenie tego do kupy i wyregulowania chce 800zł+300zł+150zł = 1250zł + koszty przesyłki więc to trochę wyniesie. Lecz wiem, że to będzie zrobione na perfekt i MSC daje na to jakąś gwarancję no i na pewno mi tego nie ukradną, bo mają renomę (nie tylko z forum jak Lasonik, oczywiście nic nie sugeruję).

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Lasonik wszystko robi na najwyższym poziomie, robił mi racinga i super to latało. Naprawdę polecam, napewno dużo taniej ci zrobi a będzie to tak samo a nawet lepiej niż oni zrobione. Napisz do niego na gg i wszystko ustalcie. Robił wielu użytkownikom portringi.

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Uuu.... Foch :D Nie macie o czym pisać :)

Nigdy nikomu nic nie ukradłem i nikogo nie oszukałem (no za wyjątkiem mamy i taty)... i nie mam zamiaru :)

Nie wypowiadam się nic więcej w celu jakichkolwiek informacji zapraszam na gg:4129154 lub dzwon na kom.

Myślę ze mi można zaufać :), silniczki które były w moich rękach naprawdę dają radę:)... dobra nie będę się podniecał już ;d

Zapraszam na gg :)

Zipp Jazzy -> Aprilia Sr 99 -> Malagitu F12 03 -> Yamaha Aerox 99 -> Piaggio NRG 04 -> Aprilia RS125 99 -> Yamaha Aerox 97 -> RS125 GS ->itd.

Porting, flow, tuning silników 2T, 4T, lakierowanie
GG: 4129154

Tytuł:
*

Pojazd:
Powiem tak. Znam się z Lasonikiem jak z bratem. Wykonaliśmy wiele prac razem. Gwarantuje Ci, że jego usługi są na najwyższym poziomie. Zrobił już wiele silników i każdy sobie chwali. Pamiętam jak robiliśmy u mnie kiedyś sporta. Oczywiście full rozwiert cylka, karterów i wszystko dopieszczone. Na dotarciu jak się wkręcił na 1/4 manetki to jak racing haha :D Haha te zdziwienie każdego i mina. Bezcenne ;)
Polecam z czystym sercem naprawdę;)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Lasonik a mieszkasz w województwie Warmińsko-Mazurskim? (bo jest Morąg w tym woj. nie wiem czy gdzieś indziej). Jeśli tak to pewnie nie w 2011 ale w 2012 byłbym skłonny podjechać ze skuterem aczkolwiek nie wiem kiedy mi padnie cyl i inne duperele z silnika :) . Czy w 2012 będziesz oferować jakby co taką usługę? Bo w Mragowie jest jeden serwis ale papraki nie umieją nic zrobić prócz Kymco i chinoli.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przyłączam się do pytania... Kto waszym zdaniem z forum zrobi porządny porting? Bo z tego co słyszałem to właśnie Lasonik i Polinispeed się tym zajmują.... Jak oni to robią tak na oko czy wyliczają czasy/kąty w cylindrze?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może niech Lasonik się wypowie co ma zamiar z czymś takim zrobić. Wtedy będzie można cokolwiek ocenić.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]