Dzisiaj jest 15 lut 2025, 22:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
był już taki temat -,-

powiem tak... każdy chwali to co ma ale w ja akurat miałem to i to... gdzie wy mi chcecie porównać X'a od PS'a ... ja jestem i będe za PS3 ale za chwilę będzie fala dlaczego... dobra odpowiem...
Xbox jest konsolą awaryjną (i nie wyjeżdżać tutaj z tekstem że to było dawno) i żeby zmniejszyć jej awaryjność musieli ulepszać płytę główną kilka razy... wi-fi dopiero w slimce... zwykłe DVD (nawet HD DVD wycofali z produkcji a to były tylko przystawki na USB), pady na baterie... i przeróbka to jest największy minus tej konsoli (dla większości plus ale tutaj nie chodzi o zdanie kupujących)... jeszcze jest kwestia exclusive'ów - God of War... Killzone... Gran Turismo itd. poprostu must have dla długoletniego gracza... i jeszcze kwestie estetyczne... głośność... PS3 fakt jak się nagrzeje to go słychać nie powiem że nie. ale Xbox?! to jest poprostu masakra ja musiałem telewizor podgłaśniać bo nic nie słyszałem poza wiatrakami i napędem... znalazł bym jeszcze wiele argumentów i z tego co widzę jest tylko jedna osoba popierająca moje zdanie no ale cóż... możecie po mnie jeździć jak chcecie ale ja nigdy zdania nie zmienię

Sprzedam wszyskie części do NRG P/G !!!!
"nie bądź taki prędki, uważaj na dętki :lol:"
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Tylko fajnie że w ps3 jest karta na poziomie GF 6800/7900 a xbox ma procesor graficzny. Wygładzenie tekstur w xboxie jest lepsze. A granturismo 5? To żeś pojechał.
Obrazek
zanim cokolwiek będziecie mówić poznajcie dokładnie xboxa i ps3 specyfikacje i reszte a potem zaczynajcie kłótnie...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
gvt pisze:
karta na poziomie GF 6800/7900 a xbox ma procesor graficzny.

to żeś teraz też pięknie pojechał... PS3 tak się składa też ma Procesor Graficzny
A procesor graficzny na poziomie 6800 Ultra SLI (2x) albo 7900GTX
Obrazek

jak już napisałem miałem obydwie konsole...

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 13:29 przez radzzzo6, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
gvt pisze:
Tylko fajnie że w ps3 jest karta na poziomie GF 6800/7900 a xbox ma procesor graficzny. Wygładzenie tekstur w xboxie jest lepsze. A granturismo 5? To żeś pojechał.
Obrazek
zanim cokolwiek będziecie mówić poznajcie dokładnie xboxa i ps3 specyfikacje i reszte a potem zaczynajcie kłótnie...

kozaku mialem obie konsole :) i wolalem zostac przy PS3

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
gvt pisze:

Tak, jedyny twój argument to, że można ją przerobić i zarazem jedyny plus względem PS3, więc siedź już cicho. :]

Hurrek007x pisze:
Kolego AC to znaczy �e ch�odzony ciecz� a nie powietrzem..

sokol-98 pisze:
Mam ju� t�ok a nie mog� znale�� gdzie mog� go wykona� .

By�a Derbi Senda DRD LIMITED EDITION...

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 16:29 przez szefoo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
PS3 bije na głowe wszystkie inne konsole ponieważ ma blueray a nowa wersja slim którą posiadam jest przystosowana do dłuższego grania i pobiera mniej prądu .Moim zdaniem grafika równierz lepsza jest na
PS3 , no i do playstation jest wiecej dodatków takich jak pilot , klawiatura i playstation move
Xbox również ma dobrą grafike lecz nie jest w stanie dorównać PS3 , sama cena wskazuje co jest lepsze
PS3 slim nowe kosztuje ok 1200zł a nowy xbox 360 slim ok 800-900zł

gvt, Ty sie lepiej już nie odzywaj bo mi sie śmiać chce a na przyszłość nie udawaj znawcy bo ci to zle wychodzi

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 16:52 przez Blackout, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
To tak: Nie mam zadnej konsoli wiec stwierdze tylko po tym co czytalem i gralem w marketach i u kumpli.

PS3
Ma 8 rdzeni ktorych ZADNA gra nie wykorzystuje ( wogole po co im tyle??) internet za darmo, ale zeby znalezc jakis serwer z jakas rozsadna liczba ludzi trzeba sie naszukac... Grafika no hmhm jest roznica do xboxa i niestety xbox wygrywa ;p Nie ma problemow z przegrzewaniem sie (glowna przyczyna RROD w xboxach). Blue-ray to jest bardzo przyszlosciowe i to jest najwiekszy + konsoli.

Xbox 360 (mowie juz o slim)
3 rdzenie w technologii 45nm, pobieraja mniej pradu niz starsze wersje. Xbox live trzeba placic ale za to tlumy ludzi gra ;) wg. mnie duzo ladniejsza konsola, grafika lepsza. Niby juz wyeliminowany problem RROD, poprawione chlodzenia i zmienione procesory na nowoczesniejsze o mniejszym poborze energii.

Jak cos sobie przypomne to napisze.

Obrazek

Ku pamięci [*]
Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 17:05 przez Given, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Noo już nie płaczcie :*

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A no i najważniejszego zapomniałem dodać - Blu-Ray - okay, i po co wam on ? Dla szpanu, oglądacie na tym filmy ? Powodzenia, ja sobie ściągam Full HD, podłączam laptop do telewizora i oglądam, żadne sru srej mi nie potrzebne - no ale ZALETA, bo Xbox ma TYLKO DVD które mu spokojnie wystarczy, i w PS3 też by wystarczyło (Ja znam jedną grę na Xbox'a na 2 płyty, Forza 3 , a to i tak na drugiej było tylko parenaście autek i pare torów )

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja miałem xbox i brat ma ps3 to ja jestem tego zdania konsola jest do grania a nie bajerowania xbox może ma rood ale da się to naprawić w pół godziny a ps3 ma nie wygodne pady ciężkie menu a xbox jest tańszy ja wole xbox i jak mam wybierać to xbox bo za te cenę dokopie gier

RMX- http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... c&start=60
Obrazek

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Trudno tu dużo mówić połowa osób jest za Xbox`em a druga za PS3 .Każdy ma swój gust.Ja osobiście bym wolał PS3.

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Given pisze:
3 rdzenie w technologii 45nm, pobieraja mniej pradu niz starsze wersje.

no właśnie... "niż starsze wersje" ile oni musieli zrobić poprawek żeby doprowadzić te konsole do takiego stanu jak jest dzisiaj... :roll:

Given pisze:
Niby juz wyeliminowany problem RROD,

niby ale i tak występuje a Ci co mają starsze wersje X'a to dla nich kaplica :<

Given pisze:
Ma 8 rdzeni ktorych ZADNA gra nie wykorzystuje ( wogole po co im
tyle??)

W PS3 masz procesor "Cell" przepotężna aritektura... ale te 8 rdzeni jest po to żeby konsola mogła robić o wiele więcej rzeczy naraz bez utraty wydajności... :wink:

Sendzia pisze:
A no i najważniejszego zapomniałem dodać - Blu-Ray - okay, i po co wam on ? Dla szpanu, oglądacie na tym filmy ?

tak dokładnie oglądam na nim filmy... :wink:

Sendzia pisze:
Powodzenia, ja sobie ściągam Full HD, podłączam laptop do telewizora i oglądam, żadne sru srej mi nie potrzebne

no widzisz... ale żeby sobie ten film w Full HD obejżeć musisz go najpierw ściągnąć potem podłączać te wszytkie kable i dopiero oglądać... a ja tylko wkładam płytke i ogladam :)

Sendzia pisze:
Xbox ma TYLKO DVD które mu spokojnie wystarczy, i w PS3 też by wystarczyło

może Xbox'owi DVD wystarczy ale PS3 w życiu warszawy :roll:

wtedy w takie MGS to bym grał jak w Mortal kombat na A500+ czyli na 5 dystkietach (tutaj by było z +10 DVD) :roll:

A pozatym Blu-ray to patent Sony więc dlaczego miał nie być w ich mocarskiej konsoli?

xxxBWSxxx pisze:
ma nie wygodne pady ciężkie menu

to zależy dla kogo jaki pad... kto ma jakie ręce... :<

Ciężkie menu ? :shock: przynajmniej jest przejżyste i bardzo łatwe :wink:

Edit:

Aha.. a co do grafiki to wszystko jest po prostu wina marnych portów z X'a na PS3 po prostu wydawcy odstawiają fuszerkę i tyle... spójrzcie np. na forze a GT i które graficznie wygrywa...? GT a to dlatego że jest to exclusive i był robiony tylko i wyłącznie pod PlayStation

przykładowe zdj:
Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 20:43 przez radzzzo6, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja wam powiem tyle zobaczcie se kiedy Xbox został wyprodukowany w 2004 Play w 2009 więc 3 latka różnicy. Nastepnie grafika moim zdaniem jest o wiele lepsza od Playa prosze dowód http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/320 ... 61b10.html drugi dowód http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bac ... fa622.html. Więc se porównajcie i nie wciskajcie kitu że Xbox jest daremny i ma słabą grafikę !. 3 Dowód wygodniejszy pad ręce nie bolą, przyjemnie ciężki, akumulatorki starczają na 2 tygodnie grania, a w Playu totalne gówno do du.. ułożone przyciski analogowe i wogole jest gówniany bo u kolegi grałem i po 20 min ręce zaczynały bolec. 4 dowód więcej gier i Xbox Live na którym gra mnóstwo osób a na Playu co jakieś dwie fajne gry a reszta klapa może nie trza płacić ale za pobieranie trza i co na jedno gówno wychodzi. Mam Xboxa 3 lata i raz na gwarancje dałem i dalej mi smiga. 5. Lepszy interfejs i opcje konsoli. 6. Play sie strasznie brudzi i jest duży i ciężki, :roll: . Moim zdaniem Xbox przegrywa z awaryjnością i tym że jest głośny, oczywiście mi to nieprzeszkadza wole mojego xboxa 100% niż gównianego Playa

Wario - Malossi Multivar
Sprzęgło - Hebo N
Dzwon - Stage 6 W/T
Wydech - Leo Vince TT
Rolki - Polini 5,6 g.
Gaźnik - Dellorto 17,5
Centralka - Bgm pro 30%

115 km/h :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie chce mi się rozpisywać bo trochę wiem na ten temat ale zostało już to wymienione powyżej. Ja osobiście mam i wole xboxa grałem na ps3 i jakoś mnie nie powala. A tak na marginesie co z tego że ps3 ma moove możesz akcesoria podłączać skoro teraz wyszedł kinect na którym grałem i to jest rewelacja moim zdaniem.

Mam arcade i posiadam już go ponad 2 lata żadnej awarii tylko raz się wyłączył w wakacje w 30 stopniowy upał ale się nie dziwie bo chodził 7 godzin :P

Tak na marginesie SONY corporejszyn nie wiem co zrobi po wydaniu nintendo 3ds :shock: pewno wycofa psp. Ich PSP jest ciągle dla mnie takie samo, ale to może dla tego że nie grałem na wszystkich wersjach.

http://www.bikepics.com/members/mlodysimson http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=736390#736390

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 23:32 przez matheo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oj nie gadajcie Bo x i ps3 maja + i -

X360 i PS3 tak samo awaryjne
X360 - RRod
PS3- YLod

Widzicie to samo jest. Może grafiką i wentylatorami które buczą sie różni...

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
I mówiłem, że będziecie się kłócić... Pamiętajcie: O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE !
To tak jak jak porównać Ferrari i Porsche wiele jest ich zwolenników i każdy ma coś lepszego i gorszego.

Ps: A Jasper jest już "naprawionym" Xbox'em (Z tego RROD) ? I do jakiej ceny one tak chodzą ? Bo na allegro min 550 zł :ups: .

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia pisze:
Blu-Ray - okay, i po co wam on ? Dla szpanu, oglądacie na tym filmy ?

mam 16filmów blu-ray i cały czas dokupuje.. jeszcze jakiś problem?

sprzedam NOWE łożyska top racing do dt50 LX/MX
i inne:
-logitech g35
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Największa zaleta xboxa to myśle, że cena (oczywiście nie w wersji slim) bo kupiłem swojego iksa za 649zł (w cenie 2x pad, 2x gry), a za 799zł kupiłem Telewizor 32". I mam zestaw Iks + ładny telewizorek w cenie ps3. A grafika moim zdaniem nie różni się na ps3 i xboxie. Wiadomo, że jakbym był milionerem to kupiłbym ps3+ plazme 100" i grałbym sobie na nim w moim apartamentowcu. Ale wydaje mi się, że xbox slim może konkurować już z ps3 choćby ze względu na kinecta, który ciągle będzie się rozwijał, a ps3 move - jest tym samym co wii wymyśliło już kilka lat temu. Za niedługo na kinecta będzie więcej gier niż tylko jakieś głaskanie zwierzątek i rzucanie oszczepem, ale np. pogramy sobie w Gta czy w Fife, na co bardzo liczę, że wejdzie w życie. Jak narazie brałbym ps3.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mialem i PS3 i Xboxa360. PS3 nie jest zle ale wole Xboxa (nie pirace, jak ktos chce gamertaga to pisac na pw :P). Aktualnie kupuje nowego slima x360 4gb bo moj stary premium juz nie dziala ,ale chodzil dlugo bez awaryjnie ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dilwo pisze:
Sendzia pisze:
Blu-Ray - okay, i po co wam on ? Dla szpanu, oglądacie na tym filmy ?

mam 16filmów blu-ray i cały czas dokupuje.. jeszcze jakiś problem?

To sobie dokupuj jak masz pieniądze, mi to wisi - pomógł byś biednym i za to ściągnął filmacje z internetu.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna