Dzisiaj jest 01 lis 2024, 12:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ok jutro wieczorem i w poniedziałek podzwonię może uda się coś kupić znowu milionów nie mam na ten cel 1200 zl to max mój więcej nie mam i nie zamierzam wydawać na silnik ;)

A jeszcze mam do kupienia silnik od cagivy supercity 125 z wydechem osprzętem wsio za 1200 zł

Ostatnio zmieniony 25 gru 2010, 21:11 przez ReKoRdZiK, łącznie zmieniany 2 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
30 konikow troche lipa juz bym wolal chyba ten od detetki za 800 ziko bo przynajmniej w ciul czesci jest a do cagivy to nie mam pojecia. ty a nie lepiej ci **** ops tzn sprzedac xD tego moto dolozyc ten szmal i kupic jakego sprzeciora? tzn jak w sumie nie wyjdzie powyzej 3 kola to lepiej zakladaj silnik ale jak wyjdzie ze 4 to bym sie zastanowil.

Autor postu dostał ostrzeżenie.

Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 15:25 przez dexxam, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
30 konikow troche lipa juz bym wolal chyba ten od detetki za 800 ziko bo przynajmniej w ciul czesci jest
co do tych część to nie jest tak wszystko dostępne jak się wydaje najlepiej kupić silnik od DT z 90r do nich cześć są wsio da się kupić i z tego co widziałem to skrzynie mają zaje...stą porządnie wykonana i w ogóle cały silnik jest dopracowany :mrgreen: musisz wybrać mocny wytrzymały silnik i taki aby wszystkie cześć były dostępne bo wiem jaki to bul kupić moto do którego nie można dostać cześć (RD125LC z 83r) ile to ja się czegoś naszukałem na przerabiałem od innych silników głównie od nowszej DT żeby podeszło cośdo mojej RD sory za OT ale to kaki przykład :roll:

Tytuł:
*

Pojazd:
a jak zamontuje do swojego moto [rx 50 rowniez] silnik od dt 125 to muszę zupelnie wszelką elektronike zmienic? czy idzie jakos zostawic chociaz oswiatlenie, kierunki?

i chlodnice mozna od rx dać, czy trzeba większą kupić? pozdro

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Światła i kierunki to wiadomo że zostawisz ale moduł, cewka, regulator i te sprawy musisz zmienić. Chłodnicę tak samo zmienić. Wiadomo najlepiej byś na tym wyszedł jak byś go sprzedał.

Pozdrawiam

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No wiem ale 2 razy wystawiałem i chętnych nie było napisało 2 ale to nie były konkrety
1500 dużo nie chciałem może wystawie go jeszcze i zobaczę jak to będzie wiadomo że lepiej kupić odrazu większej pojemności ale sprzedać nie tak łatwo ;/

Tytuł:
*

Pojazd:
Radek321 pisze:
a jak zamontuje do swojego moto [rx 50 rowniez] silnik od dt 125 to muszę zupelnie wszelką elektronike zmienic? czy idzie jakos zostawic chociaz oswiatlenie, kierunki?

i chlodnice mozna od rx dać, czy trzeba większą kupić? pozdro

jak jestes w miare ogarniety w temacie to elektryke da rade cala zaamputowac do nowego silnika ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3