Dzisiaj jest 13 lut 2025, 22:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Androida potrafi w pełni wykorzystać jakieś 1/4 użytkowników, reszta to szpanerzy. Nie wiem co fajnego jest w jakichkolwiek systemach. W/g mnie to telefon ma służyc do rozmów i do sms'owania, dodatkowo może być aparat, gps, wi-fi, bluetooth. Do gier służy konsola, do map nawigacja, do internetu telefon a do zdjęć aparat cyfrowy. Mam akurat E52 na sprzedaż i pobawiłem się nim jeden wieczór- telefon ciekawy ale ja poluję na E72 bo mam większe wymagania wobec telefonu. Dotyk w telefonie mnie całkowicie drażni i wolę mieć normalne klawisze.

Ale wszystko to to moja subiektywna opinia.

EDIT

A co do pozostałych modeli to warto rozejrzeć się nad Samsung'iem i7110 oraz i8510.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Ostatnio zmieniony 27 gru 2010, 23:45 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Polecam E51, miałem ją około 2 lat i telefon godny polecenia. Hackujesz symbiana i możesz wgrywać co chcesz. Ja nie dawno zamieniłem ją na E52 i troche i jej żal bo służyła mi dłuuugo bez żadnych awarii. Co to tego zawieszania się to symbianem trzeba umieć się posługiwać, zamykać aplikacje itp. Co jakiś czas trzeba go sformatować.

Co to tego zawieszania się w menu które przytoczyło kilka userów to mam na to prosty trick. W ustawieniach zdejmujecie menu z lewego funkcyjnego, wtedy menu otwieracie tym "domkiem" pod lewym funkcyjnym albo ustawić je na prawy. Powodzenia!

Obrazek

Obrazek"By szczyty zdobywać czasu i pracy trzeba."Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2