Dzisiaj jest 16 lis 2024, 9:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
I tutaj was zaskocze..:( Ponieważ nie wiem sama.. Hakneli mi kumple kompa.. Straciłam z niego dosłownie wszystko.. Sprawa trafiła na policje, gdyż ja mam dwa konta w banku a oni teraz mogli by mieć lajtowy dostęp do tego.. na jedyn koncie była kasa na moto.. Więc musiałam interweniowac .. :(

Policja wzięła mi kompa .. Moge jeszcze wycofać się .. Ale sama nie wiem co już mam robic=ć, bo to byli moi dwaj przyjaciele .. :( ;/

Tak więć głowy do skutera teraz za bardzo nie mam .. Bo co chwilke rozmiawiam z policjantem itp..

..Gucia za nic nie oddam! ^^
..A Bashan- to bashan! ^^

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
uuu... pogadaj z kumplami! Może przeproszą, zapłacą, da się coś z tym zrobić... A tak swoją drogą co za debile... :???:

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jasiu ale czemu ja mam być do nich taka miła itp, jak oni mi konto w banku zablokowali.. ? :/ Moge wycofać oskarżenia, do środy następnego tygodnia.. Więc wiesz ..

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
TeGieB ładne :mrgreen: Czekam na dalsze up'y i fotki :smile:

"Shut The Fuck Up and Train"

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym miał gdzieś i kumpli udupił. Po za tym co to za kumple co ci kompa zajeb.li

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Widzisz na każdym sie idzie przejechać :/
Co do skutera.. To autko mi walnęło w przód :/ Poszedł się jeba* przedni błotnik i tynia opona.. Skuter całe szczęście ustał na stopce bocznej.. Ale jak auto go przesunęło z metr do tyłu, to opone szlak trafił, bo akurat kamień był pod nią :/

Ale dzisiaj odebrałam nową oponke :D I już przetestowałam.. Smiesznie się jeździ z bierznikiem haha ;D :D

A błotnik bede sklejać i malować za niedługo .. :P

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witamy, witamy! Jakieś postępy? Błotnik zrobiony? Coś nowego masz? :P Pochwal się fotkami! :cool:

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
haha no mam cos nowego.. :D mianowicie nie jeźdzący skuterr ;( masakra po prostu.. juz nie wiem jak mój skuter wygląda.. Ostatni raz byłam w garażu przy nim.. Hm.. z dobre 2 tygodnie temu.. :/

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A co mu jest? Dlaczego nie jeździ?

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
R.I.P. - w naszej pamięci [*]
Awatar użytkownika

Pojazd:
Smyszki pisze:
Ale jak auto go przesunęło z metr do tyłu, to opone

Mnie 2 lata temu w maszynę walnął tzn przesunął tak jak Tobie Smyszki, obecny komendant Straży Miejskiej w W...wiu :mrgreen: Ale urządziłem jemu widowisko po blokiem.Wyśmiałem go publicznie,przy świadkach :mrgreen: Na szczęście nie narobił mi większych szkód :smile: Psychopata niech lepiej uważa na skuter :wink:

Poznaj swój skuter zanim ON da się poznać :twisted:

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
jasiu226 pisze:
A co mu jest? Dlaczego nie jeździ?

Nie jeździ, bo pasek poszedł sie ... Wiadomo co.. :(
I co najgorsze zniszczył sie Polini speed control .. I ten wiatraczek co na wario wchodzii.. :(
Wszystko już mam.. Został mi pasek, i składam ..

Pytanie moje przy okazji.. Czy wał też mógł ulec zniszczeniu? :(

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Raczej nie ma opcji... Szkoda tego wario :/

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No właśnie że jest taka opcja, że wał sie skrzywił :/ To est najgorsze.. Bo odkręcam sobie przekładnie, a tu bonus.. Wylatuje cały ten wiatraczek.. Pasek, i wario..
chciałam to niedawno tak na sucho tylko złożyć, to wario nie wchodzi na wał.. :/ zupełnie nie wiem czemu.. :/ :(

Mam nadzieje, że to tylko dlatego tak było, że na szybko to zakłądałam i krzywo wkłądałam wario na wał.. Zobacze jak przyjdzie pasek, co dalej ;)

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:

Pojazd:
No to Smyszki, dawaj tego upa :smile: Bo wiem że części już będą na dniach więc nie mogę się doczekać :smile: Ale proszę tu nie pisać tylko poczekać :grin:

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No i niszczysz mi całą niespodzianke <foch> :D A serio... To dajcie mi czas, aż wszystko bd złożone ;D Chce dać foty z prac i z efektu końcowego na raz.! xD Jeszcze chwilka.. Myślałam, że bd to już jutro.. Ale wałek..Musze iść do pracy.. I nie dam rady tego zlożyć.. :( Jeszcze chwila...

CIERLIWOŚCI DAMIAN! xD :D :**

[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 7:07 pm ]
Dobra mam małego up'ka.. Jakoś tak wyszło, że normalnie musze sie wam pochwalić hehe ;D
Więc tak, jak wiecie, pękł mi pasek w skuterze (wlaściwie teraz już ciesze się, że wtedy sobie ten seryjny pękł, bo wyglądał już strsznie.)

Tu foty starego paska:
1. Obrazek
2. Obrazek
3. Obrazek

I pokusiłam się na nowy pasek Polini Kevlar. Ku mojemu zdziwieniu, paski do TGB pasują z Minarelli.. Niewierzycie? Ja też nie wierzyłam :D Ale na opakowaniu z paska pisze tak: 248.003 YAMAHA-MBK BOOSTER-APRILIA-MALAGUTI. Po prostu szok to był dla mnie :P Robiąc zamówienie na SKUTER CENTRUM, zamówiłam jeszcze uszczelke pod wydech.. Ale to drobnostka :P Wracając do Skuter Centrum, to polecam wam ten sklep.. Mało, że zadzwonili do mnie i powiedzieli, że lusterka które zamówiłam nie pasuja do mojego skutera, to jeszcze paczka była u mnie na drugi dzień i gratis dostałam długopis hehe :D
Tutaj fota pierwszej paczki:

1. Obrazek

Po zamontowaniu po prostu byłam w sióóóóóóóódmym niebie ;D Mówie wam, zimno, ciemno, mokro, a ja w krótkim rękawku wyjeźdzam z garażu i ciesze sie jak małę dziecko :D
No, ale.. Właśnie.. Znowu jakieś ale musiało wystapić.. Po przejechaniu ok. 5 km w skuterze znowu spod przekładni zaczęło coś trzaskac.. :( Ja już wiecie wystraszona, że pasek poszedł sie jeb*ć itp .. Okazało się, że to piasta wariatora nie wytrzymała pękającego paska.. I polini kevlar został w nienaruszonym stanie.. Ale piasta była do wymiany .. :( Więc tego sameego dnia wieczorem złożyłam znowu zamówienie na Skuter Centrum .. Chciałam przy okazji drugi raz kupić lusterka.. Ale nie mieli :( I przyszła tylko piasta.. Iiii nowu niespodzianka :D Dwie naklejki + długopis gratis ;D
Tutaj foto:

1. Obrazek
2. Obrazek

(to pudełko po plytce na drugiej fotce, to poprostu forma zabezpieczenia, przez Skuter Centrum, aby piasta sie nie uszkodziła w trakcie transportu :D )

Po zamontowaniu piasty po prostu masakra.. :D Nic dodać nic ujać ;D

I teraz najważniejsze.. Dzisiaj przyszla trzecia paczka.. Tym razem z mielocha.. ;D A w niej.. Spojler STR8 Carbon, Ślizgi wariatora Polini i Napój Go Fast ;D :D
Tutaj relacja z fotek:

1. Obrazek
2. Obrazek
3. Obrazek
4. Obrazek
5. Obrazek

Co do spojlera.. Po prostu nie wyobrażałam sobie, że on taki zajebi**y jest :D Myślałam, że to jakiś plastik czy coś.. A tuu nie.. Niespodzianka :D Chyba to alu jest ;D ;p Teraz tylko czekam, aż bd mieć mocowanie do spojlera.. Myśle, że na dniach będę go mieć no i jazda.. :D Zakładam do skuteraa :D

No.. Z paczek to chyba na tyle .. Teraz inne sprawy mam ;D
Czeka już na mnie kierwonica BMX i adapter (ten wysuwany do przodu).. Jednak bd to malować pod kolor skutera czyli kierownica niebieska, poprzeczka biała, a adapter nie wiem jeszcze ;D Ale czekać na lakiery muszę .. :(

Druga sprawa.. Przejechałam już na pasku ponad 200km .. Starczy ? Tzn pasek ułożył się już? Bo chce regulować skuter.. Ponieważ do 30km/h ma muła strasznego.. Potem czuć jak mnie wyrywa do tyłuuu :D V max niestety nie wiem jaki jest.. Bo licznik blokuje mi się na 76km/h ;D Ale po zamontowaniu paska, zdaje mi się, że troche wzrósł :D

To chyba wszystko, co miałam do powiedzenia.. Coś mi się zdaje, że nie bd się wam chciało takiego długiego posta czytać.. :( ;p
Ale chłopaki.. No licze na Was noo .. ;* ;D hehe

Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na komenty... Pozdrooo ;*** ;D

Aa.. Ps.. Mój skuter ma nowe przezwisko.. Gucio.. Jak kiedyś bd pisać Gucio to, Gucio tamto itp.. To już bd wiedzieć, że chodzi o TGB :D :P

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:

Pojazd:
No Karolino jest po prostu super :grin: Ale ja i tak mam ale gdzie jest nadkole :razz: :razz: Super będzie wyglądało TGB z tym spojlerem :razz:

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bd lakier.. Bd wszystko.. Sprzęt do malowania jest już załatwiony.. Teraz kurde sie wykosztowałam ztym paskiem, piastą, spojlerem.. Że masakra.. Ale myśle, że kase na lakier jakoś załatwie do tygodnia czasu i za tydzień bd malowanie :D

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Noo niezłe przeżycia miałas :D Najpierw pasek, a potem ta piasta ;)
Ogólnie to ten spojler naprawdę fajny. Naklejki ze skutercentrum.pl to normalka :mrgreen: Ale ja długopisu nie dostałem... chyba napiszę skarge.
Ocenka : 10/10 xD Fajny ten twój Gucio :razz:

Malaguti F12 Phantom LC '04

Stage6 Sport Pro
Hebo New Performer
Hebo Racing HPC
Hebo Competition Plus
Dell'Orto 17,5mm

PolskaJazda
BikePics

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale super ten spoiler :P Przeczytałem całego posta, podoba mi się, że znowu coś robisz :P Czekamy aż pomalujesz i założysz! :wink:

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hehe wiiiidziisz :D Mi aż dwa długopisy dali.. :D Normalnie teraz lansuje sie w szkole z dlugopisem Skuter Centrum Haha xD
Co do przeżyć .. To w momencie, gdy okazało się, że piasta jest do wymiany.. Myślałam, że h*j mnie strzeli, i sprzedam Gucia na części ..
Ale.. Miłośc do niego wygrała.. ;D Wydałam te kolejne 80zł na piaste ;D

Co do fotek jak już wszystko w TGB jest.. To tak jak mówie.. Nie prędzej, jak pierwsze za tydzień :( Za dużo obowiązków mam teraz.. I nie daje rady normalnie jeszcze skutera robić .. :(

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Następna