Dzisiaj jest 22 lut 2025, 14:33

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: YZF R6
Pisałem już w innym temacie że po prostu komuś się nie chcę przenosić bazy danych itp, nie wierzę że nie znalazłoby się te paręset złotych więcej co miesiąc na lepszy serwer przy obrotach sklepu sięgających grubych tysięcy złotówek. No chyba że komuś nie na rękę jest to że forum się rozwija?

@Scratch
Nie cwaniaku bo Twoje dni na forum są już policzone, za te wszystkie multikonta powinni cię powiesić :lol: Jakubie1945. Ciekawe czemu Kąkol nie wbija na forum, hie hie :twisted:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
Eeee zaraz my tutaj nie mamy prawa podliczać ile zarabia Pan Mieloch . Ale wy macie rozumowanie ograrnijcie się co was to obchodzi ile sklep ma dochodu to jest iwyłącznie sprawa pana mielocha. ja uważam że uzytkownicy zbanowani powinni miec usuwane wszystkie posty i to duzo ułatwi sprawę

Monster nr.3

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Coś się nie podoba to wyp**dalac albo zrzuta na serwer i tyle. każdy da 10zł to będzie gitara... sobie będziecie zakładać te wasze debilne tematy ile chcecie i gdzie chcecie

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Czemu nasi "zaje'' moderatorzy usuneli dział Virtual Tuning?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie żadni 'zaje' , tylko robią porządki z forum żebyś nie kwiczał że błędy wyskakują...

[center]Ku pamięci [*] [/center]

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco Vitality LC
Błędy sklepu też są i to często ;/ Proponowałbym się tym zająć aby nie tracić klientów.

Elektronika do skutera i nie tylko: http://ficu.eu/

NAPRAWIĘ/KUPIĘ uszkodzone liczniki/termometry typu KOSO/S6.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie jestem informatykiem ale myślę że usuwanie tematów nic nie da po południu nie szło wejść na forum co chwile jakiś problem a teraz wieczór dużo ludzi poszło spać forum działa bez problemów...

Przydałby się lepszy, potężniejszy serwer żeby się tak nie zawieszało...

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A wiecie co?

Narzekacie na forum, że wyskakują błędy itp. a nabijanie 4-ech stron bezsensownych postów, to co? Ma usprawnić działanie witryny? Naprawdę ogarnijcie się i najlepiej niech ktoś zamknie ten temat.

Tytuł:

Pojazd:
jeszcze kilka godzin temu nie można było właczyć forum a teraz jest elegansio.Ja jestem bardzo zadowolony z moderatorów wreście robią porządek

Monster nr.3

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
psikus, kto tu ściemę wali to od razu widać, jak masz coś do mnie to PW . albo przyjeżdżaj :)

DrivterGSI1:
no właśnie o tym napisałem ze tak czy siak stać ich na nowy server ;)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
forum jest po to aby sobie na nim pisać i wymieniać sie z opiniami po między innymi urzytkownikami...
mody jeszcze nie czytały tego tematu bo jakis cwaniak by wyleciał z tekstem co was obchodzi interes mielocha i takie tam ich farmazony...
ja na miejscu mielocha jak bym czytał ten temat to bym się z was śmiał, ich to nie obchodzi jak to forum chodzi, oni mają interes i koniec... a od pewnego typka wiem mniej wiecej ile można wykosić na częściach wiec mieloch sobie co dzienie zaglada w portwel z dumą że ma w **** kasy i nie postawi nowego serwa dlatych co jego tyłek utrzymują... i wice versa bo ja z mielocha tylko łozysko zakupiłem bo się mi śpieszyło... nie oszukiwać sie wy też pedąc w jego sytuacji byscie mieli wylane aby mieć kolejny abonamet i nie walnać sobie nowej fury,
osobiscie polecam inne forum(***.de) a jak widać to sie tu udzielam często tylko wieczorami i coraz mniej, wiec niech jakis cwaniaczek nie wyleci z pomyslem na posta domnei ze jak sie nie podoba to wy*** :twisted: w sprawie fora na pw bo jakis psychol z modów z stysfakcja by zapodął warna bo robię reklame innego fora :lol:
to forum jest biedne w porównaniu do zagranicznych, ale jaki kraj taki obyczaj

Osobiscie moje zdanie co do wpłat na nowy server to jest takie: z rana bym poszedł do wc... po 5 min wyszedł z ciepła kopertą i ją nadał wprost pod drzwi mielocha ;) w niemczech to sie dba o klijeta i najwiekszy sklep ma kąkretne forum gdzie jest własna galeria z fotami uzytkowników a jest tam tyle tego że nasze wszystkie fora o skuterach chyba są małe razem :)

(códownie jest tak sie wypowiedzieć z masą błędów ortograficznych :mrgreen: )
proszę o nie podsómowywanie mojej wypowiedzi, wiem ze idealnie nadaje sie aby ją zjechać :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
SuzKamo pisze:
albo zrzuta na serwer i tyle. każdy da 10zł to będzie gitara

Ty chyba niepoważny jesteś... To jak masz taki gest to i za mnie wpłać bo ja choć mam sporo hajsu to nie zamierzam wpłacać dla bogacza.

Klocu pisze:
Narzekacie na forum, że wyskakują błędy itp. a nabijanie 4-ech stron bezsensownych postów, to co? Ma usprawnić działanie witryny? Naprawdę ogarnijcie się i najlepiej niech ktoś zamknie ten temat.

A ty mogłeś się powstrzymać i nie przeciążać serwera ale nie, musiałeś to zrobić i napisać posta który nic nie wnosi do tematu.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 159
Forum czeka na zmianę serwera, która została zapowiedziana niebawem. Jak będzie w praktyce, to się przekonamy sami. Niestety oczyszczanie forum ze spamu nic tu nie da - powodem jest tylko i wyłącznie liczba połączeń = liczba zalogowanych użytkowników. Gdyby każdy z Was się przyjrzał temu błędowi to zauważyłby napis "max user connections".
DR_Evolutio pisze:
osobiscie polecam inne forum(***.de) a jak widać to sie tu udzielam często tylko wieczorami i coraz mniej, wiec niech jakis cwaniaczek nie wyleci z pomyslem na posta domnei ze jak sie nie podoba to wy*** :twisted: w sprawie fora na pw bo jakis psychol z modów z stysfakcja by zapodął warna bo robię reklame innego fora :lol:
to forum jest biedne w porównaniu do zagranicznych, ale jaki kraj taki obyczaj

Nikt Cię tu nie trzyma i wątpię, aby ktokolwiek za Tobą szlochał.

Także chłopaki, wytrzymajcie jeszcze jakiś czas i powoli sytuacja na forum poprawi się. Zarówno z serwerem jak i porządkiem na nim.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 10:55 przez Kąkol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
No bo teraz jak wszyscy w szkole to wszystko śmiga jak marzenie :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
Kąkol pisze:
Gdyby każdy z Was się przyjrzał temu błędowi to zauważyłby napis "max user connections".
no :D

teraz forum działa aż miło. najgorzej na wieczór i weekendy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox s6 toledo ASZ
Idźcie na piwo a nie siedzicie na 4um

Kąkol pisze:
Forum czeka na zmianę serwera, która została zapowiedziana niebawem.

To niebawem jest magiczne i będzie trwać do końca świata i 1 dzień dłużej :lol:

A i dzięki za warna bo pewnie dostanę :twisted:
Nie rozumiem...
Booyaka

Obrazek

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 13:40 przez grzes1211, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma co się unosić DR_Evolutio,
to jest forum , tu ma być klimat,
więc nie do końca jestem pewien, czy to jakiegoś rodzaju diss czy co ? na forum i założycieli mielocha ?

co do moderatorów/administracji.
czasem jest tu mega rygor i można zauważyć że za byle jakąś małą wpadkę słowną leci warnik, nie wiem czy to jest spowodowane bo jednego dnia tu jest rygor , drugiego każdy robi co chce i taka plątanina .

Nie jestem obcykany w tych adminach i modach, ale chyba kąkol wybiera tutaj modów tak ?
więc jak byście usiedli nad tym na spokojnie, przy on-linowej wódeczce i wybrali tych modów co są w miare równi goście, nie mi to oceniać więc nie będę bo nawet was wszystkich nie kojarzę ;d
a jeśli uważacie że wszyscy są ok, to jakiś może taki ala regulamin dla moderatorów czy coś, bo tutaj różnie jest, loteria , czasem ktoś przeskrobie nie mało i nie ma warna a czasem wystarczy troszeczkę i później każdy wyskakuje że dostał warna nie fair;.

to tak ode mnie chociaż pewnie nikt nie weźmie tego pod uwagę , bo tutaj rząd jak w Polsce , niby demokratyczne, ale jednak taki przeciętny kowalski (user) nie ma tu żadnych praw i nie może się do niczego odwołać.
a podobno mamy budować lepszy kraj.
zapytacie co te forum do *** wnosi do naszego kraju ? a dużo bo jak na takim małym forum w porównaniu do prawdziwego życia , będzie totalny rozpierdziel i mega nieporozumienia to w życiu tak samo nikt nigdy nie ustąpi, a ten co ma dbać o dobro podopiecznych będzie na to lał, nie mówię że tutaj jest fatalnie, ale moderatorzy powinni wziąć na siebie jakąś odpowiedzialność ...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
może taki ala regulamin dla moderatorów

Pisałem już kiedyś z tym do Kąkola. Jak myślicie uzyskałem odpowiedź?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scratch pisze:
może taki ala regulamin dla moderatorów

Ja również wspominałem o tym Kąkolowi ale on nie chce aby pomiędzy moderatorami a nim panowała relacja szef-pracownik.
Piszecie tutaj że usunięcie tematów, nieaktywnych użytkowników poprawi działanie forum a pewnie większość z was nie wie dlaczego te błędy się pojawią...

Obrazek Piszę poprawnie.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jurek, a pomiędzy normalnym userem a modem ma panować relacja szef-pracownik..
Nie ma co się dalej kłócić Kąkol, napisał,że już coś robią to czekajmy..

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna