Dzisiaj jest 16 sty 2025, 10:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, tu nie chodzi nawet o to że jesteś szeroki.. wystarczy że jak pójdziesz do nowej szkoły, jakiś starszy Cię zaczepi.. i się nie dasz za nic, będziesz walczył to masz opinie kozaka i nikt Ci nic nie zrobi, ja miałem taką sytuacje. Po dojściu do 1gim. znałem wszystkich z 3 z którymi się trzymałem, pierwsza i druga klasa nawet nie próbowała do mnie dojść.. jakiś z 3 chciał pokazać i spruł się do mnie, ja dostałem po ryju.. ale on też równo nie dosyć że zyskał opinie cioty, to mnie nikt nie rusza do teraz. :wink:

[center]Obrazek[/center]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stasiu2, Masz rację , ale gdy widać że chodzisz na siłkę to też inaczej Cię będą traktować :) , ja jakieś dwa miesiące temu miałem solo - biłem się z kolegą z klasy w sumie wyzywaliśmy się na żarty |(ale powiedział solo to ok) wszyscy byli zdziwieni . Przyznam troszkę dostałem po mordzie ale on też , mogę powiedzieć że niektóre pionki się mnie boją (niby kozaki) Wiadomo większy i mocniejszy się za bardzo nie boi ale ma do mnie szacunek że nie jestem ciotom i nie spie****em czy nie powiedziałem że się nie bije :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 20:42 przez aragon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nigdy nikogo nie biję za nic lub jeśli sam nie zacznie, miałem raz sytuacje że koleś starszy o rok,troszkę wyższy i szerszy, co przerwę kozaczył a ja oczywiście nic nie odzywałem się aż wreszcie podszedł i tak lekko mnie z banki z bliska to ja oczywiście bomba z bani 3 strzały i po kolesiu, to są właśnie tacy cwaniacy. A on jak przyjdzie z kolegami to powiedz, ze jeśli jest taki odważny to 1vs 1. Pozdro i Powodzenia;)

http://motoklub.malopolska.pl

Tytuł:

Pojazd:
Krótki rozpęd i młot w twarz. Ale nie taki z 5 metrów. Porządny zamach styknie ;] Brat mnie tej techniki nauczył przy swoich kolegach. Ja tego jeszcze nie użyłem, ale oni opowiadali, że to jest genialne. Dobrze trafiasz i walka się kończy. Im mogę zaufać, a tobie radze tego użyć w razie czego :]

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 21:25 przez jumpman23, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon pisze:
Ja swoje sprawy załatwiam sam , jeden na jeden a nie że kolegami . Tzn jak by ktoś miał do mnie sapy i przysłał by kolegów to też bym przysłał kolegów :) tylko że przyjechali by na 10 aut :) to nie wiem co by się tam działo :cool: Raz się biłem z kolegą z klasy (solo) mój kumpel był który tamtego nie znał i mu powiedziałem żeby nie startował :P i od tamtego też nikt nie wystartował więc luźno , a po walce podaliśmy sobie ręce :) W Twojej sytułacjii bym się trzymał w gronie kilku kolegów (zawsze) bo jak coś to nie wydaje mi się żeby Twoi kumple ci nie pomogli w ostateczności

Po każdej solówce jest podanie ręki. Przecież faceci to nie baby, że się będą fochać :) Co do autora tematu, pogadaj z tym jego bratem, czy chce, by jego brat dawał się bić i wysyłał kogoś w zamian, czy w końcu wziął się w garść i sam załatwiał swoje sprawy. A jak nie, to powiedz, że możesz się z bykiem bić, a nie dwóch na jednego, bo tak bawią się tylko leszcze i frajery.

W gimnazjum też, chodziliśmy bandą, wszystko rozpierdalaliśmy, co mocniejsi brali się 'za bary' z 3 klasistami, wygrywali i tak zdobyliśmy ekhem sławę w szkole, że jak szliśmy, to nas nikt nie ruszał. Przyszła następna pierwsza klasa, jeden chciał właśnie zostać kozakiem, dostał w papu i elo - ale wszystko honorowo 1 vs 1.

W Liceum moim nie można się bić, ale kozaczyć można ;) Ciągniesz wszystkich jak leci z bara a jak ktoś się przypruje, w moim wypadku wystarczy spojrzenie i pytanie, czy napewno tego chcesz :) A jumpman dobrze mówi, na młota nie ma mocnych - dobrze trafisz i leży. Słabo wygląda, ale nie wyobrażam sobie walki ala 'solo' która wygląda profesjonalnie - walisz gdzie się da aż padnie.

A siłka .. cóż, to tylko wrażenie, bo po siłce niestety ścięgna się niszczą i masz wolniejsze, lecz silniejsze ciosy. A wyskoczy Ci gostek 60 kg na rzeźbie (mam takiego dobrego ziomka, raz się tam pobiliśmy lekko, ale na szczęście nie przeszkodziło to naszej znajomości, oczywiście nikt nie wygrał/przegrał bo było to na lekcji, chciał mi strzelić bombe, ale go złapałem , przydusiłem do ściany i próbowałem uspokoić) i nie ważne ile ważysz, on chodzi na MT czy KV, pare ciosów i leżysz ;)

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Ostatnio zmieniony 10 sty 2011, 21:41 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia, Oczywiście że po solo podaliśmy sobie ręce , na drugi dzień rozmawialiśmy czy go boli i czy mnie boli :) luzik

Radzę ci edytować swój post "wulgaryzm" bo możesz dostać warna :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nie wiem jakie wy macie problemy :mrgreen: U mnie to jest lajt ja do nikogo nic nie mam do mnie tez nikt nic nie ma raz dostałem w 4klasie podstawówki od typa z 1gim ale to przez przypadek, a tak to luzik :cool:

Cały Aerox i wiele wiele innych na części!!

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13676554

Tytuł:
**

Pojazd:
metrakit pisze:
stary, idź wywalać gnój, pare miesięcy i nikt Cię nie odważy tknąć :mrgreen:

Bo będzie od ciebie strasznie śmierdziało. ;p
A tak bez jaj to jakby coś to zdaj relacje. ok ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3