Dzisiaj jest 01 lut 2025, 5:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam bede kupywał do mojej sendy cylinder airsal racing 70cc jest on na stronie sklep.mieloch.pl i do tego jeszcze większą dysze i reszta seryjna,da mi to trche mocy :)ale jest to cylinder aluminiowy i taki gościu gada ze we wszsystkich cylindrach aluminiowych trzeba wymieniać tłok co 5 tyś km czy ja też bede musiał i czy to jest prawda?bo ja w sendzie mam juz 6 tyś km i nic a mój kumpel 13tys km !!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja też mam cylinder Malossi MHR (alu) i nic nie wiem żeby tłok zmieniać co 5 tyś km :shock:

Wydaje mi się, że to jakieś "brednie" :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ojjj......Tych bredni to już nie zniosę...... Teraz to już perfidnie nabijasz posty.....Nawet kosztem kłamstwa......Oby było jaknajmniej takich użytkowników...Niestety, widocznie muszą być. Zachowujesz się jak totalny debil, idiota. W ogóle przepraszam pozostałych użytkowników forum, że muszą to czytać, ale już nie mogę wytrzymać z tą osobą. Może nie powinieniene pisać takich rzeczy jako moderator, ale naprawdę brak mi już słów na tą osobę i to nie tylko na tym forum, ale na innych także. Poprostu jestem uczuloyu, mam alergię na Focusa...brrrr...

Od kiedy ty masz niby cylinder MHR ???Buhahaha Po Pierwsze jak już to miałbyś Replice, a po drugie przecież go nie masz. Gdybyś już zakupił to chwaliłbyś się tym na wszystkich dostępnych forach, GG i w ogóle poprostu wszędzie (kto jak kto, ale ty napewno). Tak nie jest. Wytłumacz mi po co kłamiesz, piszesz głupoty itd. chyba żeby nabić posty (bo to robisz najlepiej wszędzie). W ten sposób wprowadzasz w błąd innych. Sciiemniaczom mówimy stanowcze NIE !!! Proszę nie rób więcej takich akcji, bo naprawdę ożesz wprowadzić w duży błąd forumowiczów.

Motocykliści nie są szaleńcami tylko ludźmi, którzy wiedzą czego chcą...

Jadą chłopaki na japońcach, nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
MHR jest n. Replica, Team, a tego pierwszego poisiadam ale nie założonego jeszcze :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
focus-team pisze:
MHR jest n. Replica, Team, a tego pierwszego poisiadam ale nie założonego jeszcze :wink:

haha jak posiadasz to zapodaj foto zreszta coś kiepsko wymieniłes jakie sa MHR' bo jest ich jeszcze 2 lub 3 modele wiecej w zależności do jakiego sqta.

Co do wymiany tłoka co 5tys przy tym zestawie to brednie.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie będę pisał to samo co poprzednicy, bo wszyscy o tym wiedzą, oprócz Focusa. :evil:
http://malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=&Modello=ALL&Famiglia=31&CodArt=31%208398

Np. ten cylinder to jaki to jest?
MHR, po prostu MHR, nie Team nie Replica. Tak jak Kymco powiedział
http://malossi.com/Catalogo/ <--Poczytaj Focus!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Taaa.... focus.... a ja mam w domu zestaw NITRO do skutera, ale jeszcze nie zamontowany... :wink: Napoisze o nim jak juz bedzie wpakowany do skuterka :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: www.sbteam.pl
:arrow: www.motogp.com
:arrow: www.motogp.pl
:arrow: www.rossifumi.it
:arrow: www.rossimania.com

Lech Poznań 4ever

Poznań '56

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
PWM przekonasz się w przyszłym sezonie jak się pościgamy :lol:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
I Cie Pawła Runner zje..... hehehe buahahaha :D. Jeżeli faktycznie by się tak stało to niezła bylaby dla Ciebie siara. Pewnie spaliłbyś cegłe i pojecha do domu. Chociaż nie, zapewne puściłbyś jedną ze swoich wielu nie stworzonych bajek/historii.

Wy pewnie tego nie wiecie, ale kiedy Radkowi Focus niezbyt chodzi to zawsze znajdzie na to jakąś wymówkę, ma ich naprawdę masę,praktycznie na każdą sytuacje po kilka....Na przykład, że dociera pasek (pomomo, że przejechał już na nim naprawdę sporo km i pasek 10 razy by się dopasował itd.),cos źle wyregulował itd itd.

Co do cylindra to dokonale wszyscy wiemy, że Focus go nie ma, bo już dawno by się chwalił na wszystkich dostępnych w kraju forach skuterówych, w opisie GG itd. Poza tym gadałem z nim na GG i uzyskałem odpowiedź, ze ma go "tak jakby" czyli nie ma....

Motocykliści nie są szaleńcami tylko ludźmi, którzy wiedzą czego chcą...

Jadą chłopaki na japońcach, nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
OJ radek,nawed gdyby twój focus jechał szybciej od pawła gilery,to i tak niemasz sie czym chwalic,bo zobaczymy po 10 tys km jak ci sie keeway skonczy buhehe :lol: :lol:

Nie odświeżaj starych wątków jeżeli nie masz nic ciekawego do przekazania, szczególnie jeżeli jest to taki OT. Poza tym wymiana zdań, które stworzyły OT się już skończyła. Nie ma sensu prowadzic dalej tej dyskusji !!!!

INNYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSZE O NIEODPOWIADANIE NA TEN POST !!!!
Kuba 89...
:wink:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ]