Dzisiaj jest 24 wrz 2025, 16:40

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Mam problem z przednim światłem po wymianie żarówki wysoko bardzo mi światło świeci w niebo można powiedzieć ...
Mam skuter zipp storm to jest taki sam prawie skuter co keeway hurricane.
Regulacja jest na sam duł i nie można niżej obniżyć wiecie co może być nie tak ?
Kupowałem już kilka żarówek i nic się nie zmieniło (żarówka jest podłączona dobrze i nie odwrotnie) światła nie można obniżyć i po 1 to strasznie razi innych uczestników ruchu a po za tym nic nie widać ... Może miał ktoś taki problem ? może byście coś poradzili bo ani to wieczorem jechać bo drogi nie widać a samochody trąbią, mrugają bo świece im po oczach ...

ps A i mam problem z sprzęgłem tak jakby mi by się zacinało bo gdy puszcze gaz on powoli zwalnia kiedyś pamiętam tak mi się nie blokowało co mam zrobić aby to naprawić?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Co do żarówki to upewnij się czy cały przód skutera dobrze ponownie osadziłeś (plastiki się odpowiednio na siebie nakładają, etc).

Co do sprzęgła to proponowałbym sprawdzić czy nie ma jakichkolwiek przebarwień na dzwonie, jeśli ich nie ma to zmień olej w przekładni, nie ręczę że pomoże, ale wymiana oleju w żaden sposób nie pogorszy pracy Twojego skutera :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]