Dzisiaj jest 22 lut 2025, 0:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
witam ma ktoś może nr gg do użytkownika "aerox-szmata"? najprawdopodobniej jeśli on jest z koło Warszawy to mnie oszukał.

Wpadnij :D
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2242640#2242640

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ostatnio też zostałem oszukany identycznie jak Falcao tyle że na sumę 140zł. Paczka była wysłana za pobraniem i zanim pieniądze dojechały na pocztę i wysłane do oszusta zostały wstrzymane i sprawa jest na policji.

UWAŻAJCIE NA linka1948!!

Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 15:52 przez japtek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
trzeba być idiotą zeby dać sie wydymać na taka kase.
widziałem te silniki za 500zł odrazu wiedziałem ze to fejk..i czekałem aż ktoś z was to kupi..
albo allegro albo odbierasz osobiscie..tak to mozesz go w pompe cmoknąć.

CZEŚĆ! SRAŁAŚ?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Mazda 323F BA 1.5 16v DHOC
Sprawa prosta i rozwieje wasze tajemnice:
raz gdy paczka jest wysyłana jest jej waga wiec skoro dostałęs przełożenia to chyba waża wiecej niz korkektor i mozesz mu to udowdodnic nie? Dwa każdy produkt można zwrocic bez warunkowo w ciagu 2 tygodni i musi oddac kase, trzy za ile sprzeda to nie ważne ale sprzedał i skoro mial byc taki i taki to taki i taki ma byc a skoro bylo za 500zl to ma za 500zl taki i taki być, proponuje udac sie z kwitkiem poczty i ewentualnie przelewu na policjie opisać sprawe w razie czego silnik miał być do maszyny torowej

Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewykonalne

Tytuł:
**

Pojazd:
totalover pisze:
raz gdy paczka jest wysyłana jest jej waga wiec skoro dostałęs przełożenia to chyba waża wiecej niz korkektor i mozesz mu to udowdodnic nie? Dwa każdy produkt można zwrocic bez warunkowo w ciagu 2 tygodni i musi oddac kase, trzy za ile sprzeda to nie ważne ale sprzedał i skoro mial byc taki i taki to taki i taki ma byc a skoro bylo za 500zl to ma za 500zl taki i taki być, proponuje udac sie z kwitkiem poczty i ewentualnie przelewu na policjie opisać sprawe w razie czego silnik miał być do maszyny torowej

Zgadzam sie ma 2 tygodnie. ALE jesli kupil cos w sklepie lub ma umowe czy cos. A to jest praktycznie na slowo wiec to sie tego nie tyczy.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sean12 pisze:
totalover pisze:

Zgadzam sie ma 2 tygodnie. ALE jesli kupil cos w sklepie lub ma umowe czy cos. A to jest praktycznie na slowo wiec to sie tego nie tyczy.

ale i tak jest umowa, czy poza allegro czy z allegro. Tyle, że w allegro masz dokładnie.

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:
**

Pojazd:
Wiesz.... Taka umowa to jest na takiej zasadzie : ej dam ci 30zl a ty mi geta ok ? I tyle.
Nie masz dowodow na jej istnienie. Nawet nie mozesz na drodze cywilnej go za to sadzic ;P

Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
totalover, Zgadzam się z tobą ja chciałem z nim załatwić grzecznie sprawę nawet byłem skory pokryć koszty wysyłki ale tu zacytuję parę jego tekstów
PS. Mówi że ma 19lat, niby.

"co ty myslisz ze bym ci dał silnik ztuningowany za 2 tysionce za 470zł głupi jestes narka"

"masz juz pecha było nie straszyc policjom"

"buraku"

A to tak na koniec "haha mam to w dupie" tak zareagował jak powiedziałem że załatwimy to inaczej.

A tutaj to co powinno być w silniku, mam wszystko udokumentowane.

"Silnik Kymco
16:19:48
tłok pierscienie malossi kit wał s6 Gaźnik AMAL 17,5 mm reczne sanie pasek kewlar i cały naped seryjny bo inego nie miałem i gazbox"

Ja będę miał wielką satysfakcję jak gość będzie musiał z Gdyni do Rzeszowa przyjechać złożyć wyjaśnienie bądź na rozprawę. I teraz pytanie zgłaszać na Policję czy od razu założyć sprawę w sądzie.

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Tytuł:
**

Pojazd:
Jak chcesz. I tak to duzo nie da... A poatym kolesia nie beda wzywali do ciebie na skladanie zeznan tylko u siebie na posterunku bedzie skladal a potem przesla zeznania. Wogole takie sprawy bardzo rzadko ale to naprawde bardzo rzadko zostaja rozwiazane.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
damian1322 pisze:
totalover, Zgadzam się z tobą ja chciałem z nim załatwić grzecznie sprawę nawet byłem skory pokryć koszty wysyłki ale tu zacytuję parę jego tekstów
PS. Mówi że ma 19lat, niby.

"co ty myslisz ze bym ci dał silnik ztuningowany za 2 tysionce za 470zł głupi jestes narka"

"masz juz pecha było nie straszyc policjom"

"buraku"

A to tak na koniec "haha mam to w dupie" tak zareagował jak powiedziałem że załatwimy to inaczej.

A tutaj to co powinno być w silniku, mam wszystko udokumentowane.

"Silnik Kymco
16:19:48
tłok pierscienie malossi kit wał s6 Gaźnik AMAL 17,5 mm reczne sanie pasek kewlar i cały naped seryjny bo inego nie miałem i gazbox"

Ja będę miał wielką satysfakcję jak gość będzie musiał z Gdyni do Rzeszowa przyjechać złożyć wyjaśnienie bądź na rozprawę. I teraz pytanie zgłaszać na Policję czy od razu założyć sprawę w sądzie.

najpierw na policję, potem do sądu. Tępić takich.

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Mazda 323F BA 1.5 16v DHOC
Szło za pobraniem? Masz dowód umowy kupna jest cena ? Jest! Na konto? Jest ile kasy poszło na jakie nazwisko ? Jest! Jest zawartosc i potwierdzenie że to od niego? Jest ! Wiec o co chodzi? Na policie że silnik miał być użyty do najblizszych zawodów cena za silnik 500zl miała byc a przysłał produkt nie odpowiedni i nie chce go wymienić.

Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewykonalne

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
damian1322, koleś z Gdyni jest?
No jutro rano idę na policje :mrgreen:

Tytuł:

Pojazd:
Tak jest z Gdyni i patrzcie że w razie ewentualnej rozprawy w sadze to on musi się stawić, nie ja:P

PS. ale jeśli byłby ktoś chętny się przejść i odebrać moją kasę to wynagrodzę;)

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Tytuł:
*

Pojazd:
ja jestem z redy(15km od gdyni) to zawsze sluze pomoca

a ktos wczesniej wspominal o niskiej szkodliwosci czynu
teraz jest tak ze jak nie masz 18lat to czegos takiego nie ma( mam przyklad wsrod kumpli jeden chcial ukrasc jakies slodycze /nie wiem na co mu bo dziany jest i mogl normalnie kupic/ ze sklepu za 13zł i mial sprawe w sadzie za to )

http://prizers.pl/?ref=1755

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Umowa słowna zawierana przez gg ma moc prawną :) Ciśnijcie. Mojego brata ostatnio też gość oszukał, wysłał mu prawie zużytą nóżkę do zmiany biegów TNT (miała być 'nówka') , zębatkę 12-Z (to w sumie do testów kupione, ale też miała być 'nówka') i coś co mnie wnerwiło najmocniej - chiński moduł (miał być Ducati) . Piszę, że jest taka opcja, zgłaszam na policje albo do niego jadę, a ten mi - Nie dość, że sprzedałem taniej, to jeszcze chcesz zwracać ? Idiota.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
**

Pojazd:
Kurw*, ludzie naprawdę są jebnięc* ;/// ! Falcao, czekam na relację z komendy policji ..

Cunning Riders on YouTube - http://www.youtube.com/user/CunningRiders

on Facebook - https://www.facebook.com/CunningRiders

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Sendzia pisze:
Umowa słowna zawierana przez gg ma moc prawną :)

Dokładnie, zgadzając się na jego warunki "podpisujecie" umowę.

damian1322, jeśli wprowadzisz sprawę do sądu, rozprawa będzie odbywana u niego! NIE U CIEBIE!

Byłem dziś na policji, piewsze co usłyszałem "Błędne koło" - tak nazwał to policjant.
Już na początku kazał mi się zastanowić czy warto, bo całe wnoszenie sprawy, komornik, dojazd na rozprawy może wynieść więcej niż kwota 260zł ..
Rozprawa odbywa się w sądzie, gdzie zameldowany jest "oszust"!!! I to nie jedna rozprawa, a 2,3 a może nawet 5. Gdy już wygramy sprawę, należy zgłosić się do komornika, który już na dzień dobry kasuje +250zł i jeszcze wtedy nie mamy pewności czy jednak odzyskamy nasze pieniądze.

Na razie czekam na powrót ojca, z nim się zastanowię co zrobić.
Już większe prawdopodobieństwo jest, że pojadę do niego pod dom i mu za przeproszeniem napier**le.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Falcao, nie ma innego wyjścia, jedź do niego i zrób to jak należy ;)
Ale będzie ulga...;)

SUZUKI SV650S- YOSHIMURA POWER
PEUGEOT XP6 CUSTOM
Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
Lubcio4, Kumpla kumpel za pobicie dostał 6 miechów siedzi od listopada Za głupią nokie która kosztowała 50pln

Monster nr.3

Tytuł:

Pojazd:
Falcao, Ale tez pomyśl dlaczego ci to policjant powiedział że to błędne koło itp? Wiesz ile on by miał roboty?

A co do rozprawy jeśli założę mu rozprawę w Rzeszowie to jakim prawem rozprawa będzie się odbywać u niego?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna