Dzisiaj jest 22 lut 2025, 0:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stasiu2 tak, na tych fotkach nie widać żeby byl porysowany czy coś urwane było to chyba świadczy o tym ze jest zadbany :)

Stunter16 z którego roku to volvo?? :twisted:

Pozdro NeXo;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
NeXo pisze:
Stasiu2 tak, na tych fotkach nie widać żeby byl porysowany czy coś urwane było to chyba świadczy o tym ze jest zadbany :)

Stunter16 z którego roku to volvo?? :twisted:

;o jak ty widzisz na tym zdjęciu z takiej odległości czy są rysy czy nie, to chyba masz kieliszki jak stępień z 13 posterunku ; o

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie mam zamiaru się z wami kłócić. także kontynuujcie dalej temat...

Pozdro NeXo;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
szwedo22 Dziękuje za miłe słowo :wink:
Panowie ja wiem że to wszystko tak pięknie wygląda, ładne samochody, pieniążki też nie najgorsze...
Ale trzeba pamiętać że to bardzo ciężka praca, tutaj nie pracuje się po 9h tylko tak naprawdę 24h, zależy jeszcze gdzie kto jeździ ale na dalekiej międzynarodówce zdarza się że w miesiącu jest się tylko raz do domu :(
Niestety tak jest, ale uważam że jeżeli ktoś to kocha, i interesuje się tym od zawsze to godzi się z takim urokiem tego zawodu.
Ja od małego "szkraba" interesuje się ciężarówkami oraz transportem, i w tej chwili nie widzę nic innego co by mnie tak wciągało to tak jak motocykle, coś więcej niż pasja to styl życia :mrgreen:
Macie jeszcze pare fotek "Fafa"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam :)

Obrazek

Ostatnio zmieniony 31 sty 2011, 23:14 przez AviX, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**

Pojazd:
Ile koni masz w tym XF ? Bo mojego kumpla tata też ma XF pomarańczowego : ) Bardzo fajna maszynka. I też jest w domu raz na dwa tygodnie itp... Powiem Wam że kiedyś i tak więcej się zarabiało na tym niż teraz.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
460, kiedyś to w ogóle inna bajka, tacho nie obowiązywało, do hiszpanii dało rade w około 30h dolecieć :mrgreen: :cool:

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
NeXo, volvo jest z 2007roku ale kupione w 2008r euro5 440km i lekko podkręcone na tachu pisze 90 że jedzie ale prawda to 93 idzie. W scani nie podkręci Ci nikt auta każde idzie 90 a nowe po 85 a nawet spotkałem sie że jadą po 80 i to koniem bo dopiero kupione. Nie lubie renowek tato miał w RICÖ premiumkę tą nową 450 km ale ten próg za wysoki prawie równy z siedzeniem.

LwG

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
stunter16 Z tym tachem to się z tobą nie zgodzę, bo to nie zależy od marki samochodu ale o rodzaju tacha w nim zamontowanego... I od osoby która robi legalizację tacha.
Każde auto teoretycznie idzie "podkęcić" na kagańcu, chociaż poprzez wyjęcie odpowiedniego bezpiecznika, który powoduje zdjęcie kagańca... Albo poprzez oszukanie licznika czyli założenie innego profilu opon :P No i tak jak pisałeś poprzez błędną legalizację... Tylko że jeżeli miśki udowodnią ci że latasz powyżej 90km/h a nie masz odpowiedniego zezwolenia na takie prędkości to masz ciepło :roll: , tak samo ten który zrobił taką legalizację... Wszystko idzie sprawdzić.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Tomasz
Macie fotki czymś co ja zawsze w wakacje zwiedzam EU ^^

Obrazek

Obrazek

AviX pisze:
szwedo22 Dziękuje za miłe słowo :wink:
Panowie ja wiem że to wszystko tak pięknie wygląda, ładne samochody, pieniążki też nie najgorsze...
Ale trzeba pamiętać że to bardzo ciężka praca, tutaj nie pracuje się po 9h tylko tak naprawdę 24h, zależy jeszcze gdzie kto jeździ ale na dalekiej międzynarodówce zdarza się że w miesiącu jest się tylko raz do domu :(
Niestety tak jest, ale uważam że jeżeli ktoś to kocha, i interesuje się tym od zawsze to godzi się z takim urokiem tego zawodu.
Ja od małego "szkraba" interesuje się ciężarówkami oraz transportem, i w tej chwili nie widzę nic innego co by mnie tak wciągało to tak jak motocykle, coś więcej niż pasja to styl życia :mrgreen:

Święte słowa, masz racje w 100 %, do tego trzeba mieć zamiłowanie :)

Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 11:21 przez wiechu1996, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
e tam udowodnią jeszcze w Polsce da się dogadać. Jak wyjmiesz kaganiec przez bezpiecznik to rysuje tyle ile jedziesz np jedziesz 100 to i tyle na tachu zapisze. Mozna dac magnes i jedziesz 100 a tam pauza ale do czasu teraz w Polsce ma być tak jak u niemca że będzie toolcolekt i bd nabijało kase ma urządzenie jak bd jechał na magnesie to wtedy kasy nie pobiera i zaraz niebiescy ściągną.

LwG

Tytuł:
*

Pojazd:
Co do ograniczenia prędkości to się nie zgodze.U mnie w firmie all Scanie idą 94 ;) i nie ma nic takiego jak to że w Scanii nie można "podkręcić"

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
źle napisałem da sie ale nie każdy sie w scani podejmie robil tato troche u prywaciaża i miał tato jechać na legalizację i miał gadać o podkręceniu naweu nie chcieli słyszeć

LwG

Tytuł:
*

Pojazd:
Rozumiem cię teraz dobrze;d
Ogólnie na autostradach widać jak chłopaki nie jeżdzą przepisowo po 88 tylko wiecej ;D
Czasem nawet po 100km/h.Fakt faktem gdy mają terminowy ładunek to nie ma że boli..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
stunter16 pisze:
a nowe po 85

Jak jest przystosowana do " ADR " to tak jest.
Pamiętam za małolata jak tata tylko bezpieczni wyjął i na autostradzie 110 zapylaliśmy, ale to sytuacja była wyjątkowa.
:D

[center]Obrazek[/center]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2