Dzisiaj jest 23 lut 2025, 10:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
LINK DO REJESTRACJI: http://chomikuj.pl/?page=342190

Witam. W zasadzie jest wiele sposobów zarabiania w Internecie. Parę z nich nawet wypróbowałem, ale jakby tu powiedzieć. Zarabianie po parę groszy dziennie na klikaniu jakichś reklam to żadna frajda. Samego „chomika” na www.chomikuj.pl założyłem już dawno temu i jakoś o nim zapomniałem. Jednak po pewnym czasie uświadomiłem sobie że to w sumie niezła rzecz taki chomik. Po pierwsze darmowy dysk wirtualny z hasłem. Do którego dostęp mamy z każdego miejsca na ziemi. Można na nim trzymać potrzebne dokumenty, hasła czy nawet sterowniki do komputera. Ba możemy użyć chomika jako miejsca za kopie zapasowe. Ale chomik ma jeszcze inne przeznaczenie. Jest to miejsce gdzie możemy znaleźć wszystko i bardzo szybko ściągnąć. Na moim chomiku są na przykład materiały do nauki i na egzamin dla egzaminatora i instruktora prawa jazdy. Są to rzeczy które naprawdę ciężko znaleźć a dzięki chomikowi można je bez problemu ściągnąć. Najlepsze jest chyba jednak to ze w końcu Internet i komputer mogą zacząć zarabiać na siebie. Jestem naprawdę sceptyczny i do programu partnerskiego na chomiku podszedłem jako do ciekawostki. No ale skoro mnie to nic nie kosztowało, postanowiłem spróbować. Na początku nie było tego wiele ledwo parę złotych. Ale z czasem gdy się trochę rozkręciło są to naprawdę solidne pieniążki a mam nadzieje ze będą jeszcze lepsze. Teraz zarabiam nawet ponad 460zł miesięcznie w prawie nic nie robiąc, a są osoby które zarabiają dużo, dużo więcej. Ogółem zarobiłem ok. 2000 zł co mnie niezmiernie cieszy :) . Poniżej podaje parę garści informacji co i jak.

www.chomikuj.pl

Obrazek

Serwis chomikuj.pl (potocznie zwany chomikiem) to dysk internetowy stworzony dla użytkowników strony. Umożliwia on przechowywanie plików w sieci, dzielenie się nimi (lub nie, w zależności od własnej woli) i pobieranie od innych. Dodawać do chomika można pliki bez ograniczeń, jednak pobierać można tylko 50 mb tygodniowo chyba że dokupi się dodatkowy transfer, albo uzbiera odpowiednią liczbę punktów (dostajesz je kiedy inni pobierają od ciebie) i wymieni na wyżej wspomniany transfer lub abonament (transfer określonej wielkości odnawia się co tydzień przez dany czas), który można również nabyć za realną kasę.
Właśnie na transakcjach kupna transferu i abonamentu opiera się program partnerski chomika. Partner umieszcza banner / link na jakiejś stronie poza serwisem chomikuj.pl (lub rozsyła bezpośrednio do innych przez maile itp.).

Obrazek

Kiedy ktoś kliknie na twój odnośnik i założy własne konto na stronie, ty dostaniesz prowizję od dokonanych przez nią w ciągu miesiąca zakupów transferu i abonamentu. Dodatkowo jeśli taka osoba w ciągu 30 dni też zapisze się do programu partnerskiego, ty też otrzymasz pewien procent z jej zarobków (ta osoba dostaje kasę normalnie, goście od chomika płacą dodatkowo tobie). Wypłata jest do 50zł ale jak się trochę rozkręci to kwestia paru dni. Fajne jest to że jak zapiszę się parę osób poleconych przez ciebie i zaczynają zarabiać to reszta zaczyna działać sama.
Program Partnerski www.chomikuj.pl to swietny sposób na poprawienie swojego domowego budżetu. Co wyróżnia Program Partnerski www.chomikuj.pl ponad inne programy partnerskie? Jest to z pewnością specyficzny produkt. Gdyż tak na prawdę nie namawiasz nikogo do kupna. Dzięki tobie ludzie mogą ściągać ciekawe pliki nic za to nie płacąc. Otrzymują korzyści za nic. Jeśli zasmakuje im ściąganie z chomikuj.pl to ich apetyt wzrośnie i zwiążą się z serwisem bardziej - kupując konta czy transfer. Jednak powtarzam - ty nie namawiasz nikogo do płatności, jesteś bardziej świętym mikołajem niż sprzedawcą na bazarze. A co jeśli ktoś, kto dzięki tobie trafił do chomika wykupi np. transfer? Ty masz z tego prowizję - przynajmniej z 30 dni od jego skorzystania z twojego linka. Duże prowizje sprawiają, że z każdego kupna mamy spory wpływ - 30% gdy zakup był z konta. Tutaj chcę coś nadmienić - Chomik jest jak narkotyk. Dajesz ludziom cukierek za darmo, a potem kupują pakami nie pamiętając już nawet że dzięki tobie zaczeli.

Obrazek

Co musisz zrobić?

1. Założyć konto na Chomikuj.pl
Najlepiej załóż sobie nowe konto - takie poważne. Będzie założone na twoich prawdziwych danych i będzie służyło do pracy, więc lepiej stworzyć nowe.

2. Przejść do zakładki Program Partnerski - u dołu strony

3. Wypełnić cały formularz zgodnie z prawdą. Nie będę tego opisywał. Język polski każdy zna, a samo wypełnianie jest łatwe.

4. Możesz po raz pierwszy zobaczyć swój panel programu partnerskiego.

A teraz - jak sie robi pieniądze.

5. Pomyśl o forach na jakich sie udzielasz, o znajomych itp. Pomyśl czym mógłbyś się z nimi podzielić - ciekawym ebookiem, znalezionymi notatkami może jakimś filmikiem.

6. Odnajdz to na chomikuj.pl - tu jest wszystko
Żeby kożystać z wyszukiwarki plików musisz założyć konto chomik explorer - możesz to jednak ominąć i wyszukiwać przez google. Wystarczy w google wpisać czego szukasz, dopisać "chomikuj.pl" i bez problemu dasz sobie rade.

7. Stwórz swój link.

rzejdz do panelu programu partnerskiego. Wybierz menu kreatora odnośników i bannerów. Wybierz link, następnie link prowadzący do chomika, a potem podaj nazwę chomika. Możesz również podać nazwę chomika tak "chomik/katalog" wtedy doprowadzisz ludzi prosto do katalogu.

8. Dostałeś dwa linki. Jeden jest w Htmlu, czyli możesz go wpisywac na strony www, drugi jest w BBcode, czyli na fora. Ale zauważ że w środku tych kodów jest wpisana po prostu
zwykła strona jak

Ten adres możesz podawać innym.

9. Teraz odzywasz się na forum czy do znajomych, dzielisz się z nimi linkiem. Oni z darmowego konta ściągają plik (jeśli jest do 50mb) i są szczęśliwi.

10. W 30 dni od tego momentu za wszystkie ich "zakupy" na chomiku dostajesz pieniądze.

11. Wypłać i ciesz się pieniędzmi, na które niektórzy tak ciężko pracują.

Obrazek

Dzięki programowi partnerskiemu Chomika, możesz zarabiać kierując innych użytkowników na strony serwisu i otrzymując prowizję od dokonanych przez nich zakupów usług (abonamentów kont, dodatkowych transferów).

Sposoby zarabiania

1. Linki i bannery
Korzystając z zakładki Kreator odnośników i bannerów możesz generować specjalne odnośniki. Mogą one prowadzić do różnych stron serwisu, chomików i mieć różną formę - banner, link tekstowy. Łączy je jednak to, że każdy z nich zawiera informację o tym, że to właśnie Ty ten odnośnik stworzyłeś.

Jeżeli umieścisz go gdzieś w internecie (poza portalem Chomikuj.pl) a inna osoba trafi dzięki niemu do portalu - wówczas otrzymasz prowizję zakupów (np. dodatkowego transferu bądź abonamentu konta) dokonanych przez tę osobę w przeciągu miesiąca od kliknięcia w odnośnik.

2. Zaproszenia osobiste
Korzystając z zakładki Zaproszenia osobiste możesz wysyłać do swoich znajomych informacje o portalu i zachęcać ich do wyhodowania własnego Chomika.

W każdym wysłanym zaproszeniu będziesz mógł wstawić specjalny link. Jeżeli dana osoba w niego kliknie, to zostanie skierowana na stronę portalu i Chomik zapamięta, że trafiła do niego właśnie dzięki Tobie. Jeżeli w przeciągu miesiąca dokona ona zakupu jakiejś usługi - otrzymasz prowizję! Dodatkowo, w szczegółowych statystykach, będziesz mógł sprawdzić czy Twoje zaproszenie zostało zaakceptowane i jakie usługi wykupiła dzięki niemu dana osoba.

3. Osoby polecone
Jeżeli osoba, która dzięki Twoim linkom lub zaproszeniom trafiła na strony portalu w przeciągu miesiąca od kliknięcia w Twój odnośnik zapisze się także do programu partnerskiego Chomika - będziesz otrzymywać prowizję od jej zarobków wygenerowanych dzięki programowi partnerskiemu!

W zakładce Statystyki i zarobki możesz śledzić bieżące przychody, klikalność swoich linków oraz status wysłanych zaproszeń. Możesz dokładnie kontrolować swoje zarobki!
Jeżeli chcesz wiedzieć więcej to wejdź na chomika Laki338 i napisz do mnie a na pewno ci pomogę. Nie spodziewajcie się cudów po paru dniach, bo to nie jest zarabianie przez jakieś durne reklamy ale kiedy się troszkę rozkręci to nasza praca polega na sprawdzaniu ile zarobiliśmy dziś :) przynajmniej ja tak robię :) Wiem że na początku może być trochę ciężko z pomysłami (chociaż bardziej ogarnięci przez miesiąc potrafią zarobić wypłatę), ale w razie czego piszcie na moim chomiku albo na skype "laki300" a chętnie pomogę i doradzę.
Pozdrawiam

Obrazek

Obrazek

LINK DO REJESTRACJI: http://chomikuj.pl/?page=342190

Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 19:51 przez japtek, łącznie zmieniany 5 razy

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Niezły fotomontaż na ostatniej fotce :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
japtek, miałeś kase w łapie ?
jezeli mnie to wg mnie ten temat do kosza
bo to tylko forum zaśmieca takie pisanie (chociaz ostanio forum dział super :D)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nie miałem, ale kolega za to ostatnio pokazał mi na czym to polega i pokazał również wyciąg z banku i było to widoczne że za free otrzymał ponad 1000zł w 1 miesiąc.

Nie wiem, sam dopiero raczkuję i myślę że może się to udać, jak nie to płakać nie będę. Żeby mi pomóc klikajcie i rejestrujcie się z moich obrazków.

Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 19:48 przez japtek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
a później będzie jak z pobieraczkiem :P

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak?

Tytuł:
*

Pojazd:
ze beda kazali placic

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
*

Pojazd:
chomik tak nie robi
sam tutaj jestem juz pare miesiecy i jedyne co placilem to dodatkowy transfer do pobierania sms-em

chomikuj.pl to dobry portal wszystko wprost napisane i latwe w obsludze

http://prizers.pl/?ref=1755

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ]