Dzisiaj jest 02 lut 2025, 10:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1578 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A czytałeś za ile ją kupiłem? ;)
Kupiłem ją za 3,5 tyś ;) 2005 rok na gazie z grajkiem Alpine, kompletem kół gratis ;)

Keeway Hurricane -> Peugeot XP6 -> Yamaha Slider -> Yamaha Axis -> Fiat Panda -> Honda CBR f4i 600 + Honda Civic VIgen. V-tec + Fiat 126p

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
aha XD to bita :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja podobnie jak PatrykoDXp6, za taką kase wole jeździć pandą z 05r niż np BMW 96r :D

Ostatnio zmieniony 02 lut 2011, 11:13 przez dawidjj22, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomus, wystarczy cofnąć się do 29str i byś wszystko wiedział

Tytuł:
**

Pojazd:
haha na pewno chciało by mi się aż tak wdrążyć w temat :)
ej ale to musiała być niezła okazja bo ogólnie to za pande 2005 rok z normalnym przebiegiem trzeba dać jakieś MIN 8 tys. za tyle dostaniemy zadbane e36 ;)
http://moto.allegro.pl/bmw-328i-klima-s ... 90199.html
http://moto.allegro.pl/bmw-e36-coupe-su ... 20086.html
albo
http://moto.allegro.pl/opel-vektra-2-o1 ... 98351.html
http://moto.allegro.pl/bmw-e36-jasna-sk ... 60804.html
tak ogólnie to jak każdy młody wolałbym coś takiego XD ale te przykłady to 5 min posiedzialem na pewno można dostać lepsze i nie chodzi mi tu tylko o bmw.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiesz co? Co z tego, że miałbym tą BMW jak więcej by ona stała niż jeździła? ;) Ja jeszcze jestem w wieku szkolnym, chodzę do 2 liceum, nie mam stałego źródła dochodów i wątpię, że wyrobiłbym na tankowanie i opłaty takiego silnika jaki siedzi w tych Beemkach ;) Tak to wychodzi mi 20 zł na 100km ;) Trzeba myślec, a nie, kupisz sobie Beemkę i będziesz żebrał kasę na paliwo od rodziców ;)

Keeway Hurricane -> Peugeot XP6 -> Yamaha Slider -> Yamaha Axis -> Fiat Panda -> Honda CBR f4i 600 + Honda Civic VIgen. V-tec + Fiat 126p

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
tomus pisze:
zadbane e36

nie ma takiego samochodu . Każde e36 jeż już skatowane, zamęczone, zajeżdżone etc.

Ja również wychodzę z założenia, że lepiej jeździć czymś młodszym, ale gorszej marki. Dlatego ja, mając plus minus 7000zł szukam jakiegoś peugeota 206 lub punto 2. Przynajmiej za kilka lat sprzedam, a e36 za kilka lat tylko na złom się będzie nadawało.

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Tytuł:
**

Pojazd:
ok ale za 7 tys to jakas honda civic coś dla młodego a nie pande ;) no chyba że miałbym taka okazje za 3 tys kupić z nagłośnieniem allpine ;D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
keeway_hurrican pisze:
tomus napisał/a:
zadbane e36

nie ma takiego samochodu . Każde e36 jeż już skatowane, zamęczone, zajeżdżone etc.

Oj jesteś w bardzo dużym błędzie chłopcze :)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jacek987 pisze:
keeway_hurrican pisze:
tomus napisał/a:
zadbane e36

Oj jesteś w bardzo dużym błędzie chłopcze :)

I to w dużym.. przecież jak wybierasz się po takie auto to od razu poznasz po właścicielu jak dba, jak jeździ.. nie chodzi tutaj o to że młody czy coś są 20'latkowie którzy dbają bardziej niż nie jeden dziadek..

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
keeway_hurrican, za kilka lat e36 bedzie sie na złom nadawać? e30 do tej pory jeździ , a jest starszym modelem :)

Jak się postarasz to znajdziesz utrzymany egzemplarz :)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Myślcie jak normalni ludzie. Znajdź choćjedno zadbane e36. Każde ejst z Niemiec, ma miliard km przebiegu i 5 wypadków za sobą.

Znajdź mi choć jedno kupione w Polsce, to pogratuluję. Bo za trupa z Niemiecmoim zdaniem nie warto dać nawet 6000zł.

Jacek987 pisze:
Jak się postarasz to znajdziesz utrzymany egzemplarz

hahahah dobry jesteś, ja już miesiąc szukam samochodu dla siebie, nie mam jakiś wygórowanych wymagań - ma mieć wspomaganie i ma jeździć. Większość tego nie spełnia, jest przerdzewiała i po kilku wypadkach.

Stasiu2 pisze:
I to w dużym.. przecież jak wybierasz się po takie auto to od razu poznasz po właścicielu jak dba, jak jeździ.. nie chodzi tutaj o to że młody czy coś są 20'latkowie którzy dbają bardziej niż nie jeden dziadek..

Człowieku takie e36 miało 10-15 właścicieli. 10 letnie auta miały już około 3-5właścicieli, to czego oczekiwać od starego bmw, tymbardziej że znalezienie czegoś sensownego jest jak z szukaniem igły w stogu siana.

Najpierw dorośnijcie, pojeździjcie, pooglądajcie i wtedy się wypowiadajcie, bo wy wgl nie macie nawet prawka, co dopiero jakąkolwiek wiedzę o samochodach.

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to ja podam na swoim przykładzie..
Proszę bardzo:
Obrazek

Obrazek

Mam ją od wakacji..Silnik chodzi bardzo dobrze..Fakt też dostawała troszkę popalić ale z umiarem..Nie patrzcie na naklejke M3 bo była jak ją kupiłem :P
keeway_hurrican, więc nie gadaj ,że znaleźć nie idzie..Fakt nie jest za młoda bo 95 rok ale do 98 roku stała na wystawie w salonie BMW..I mam na to kwitek..Prędzej ciężko znaleść e30 w dobrym stanie,bo właśnie one kupuje się na kata...

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 15:34 przez DrivterGSI1, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
większośc modeli obecnie poruszających sie teraz bmw są utrzymane. nawet e-30 bo te katowane to mysle ze na 705 juz na złomie leżą. brat ma e-36 z niemiec. owszem, silnik padł mu po przejechaniu 700km ale to z jego winy.. wiec nie łączmy faktów. włozył nowy silnik 18i i od 5 lat smiga nia po wawie i minimum raz na tydzień wyjeżdza na mazury .. w wakacje lata nia nad morze . nie katuje jej..
powiem tak jak ktoś ma jeden samochod to go nie katuje jesli niema kasy..
ps z racji ze e-30 były katowane to chce sobie kupić w wakacjie e-34 525i bo to była bardziej limuzyna i większośc "łepków" nie miała na nia aksy i nie zarżneli ich az tak :)

Tytuł:
**

Pojazd:
keeway_hurrican pisze:
Myślcie jak normalni ludzie. Znajdź choćjedno zadbane e36. Każde ejst z Niemiec, ma miliard km przebiegu i 5 wypadków za sobą.

Znajdź mi choć jedno kupione w Polsce, to pogratuluję. Bo za trupa z Niemiecmoim zdaniem nie warto dać nawet 6000zł.

Jacek987 napisał/a:
Jak się postarasz to znajdziesz utrzymany egzemplarz

hahahah dobry jesteś, ja już miesiąc szukam samochodu dla siebie, nie mam jakiś wygórowanych wymagań - ma mieć wspomaganie i ma jeździć. Większość tego nie spełnia, jest przerdzewiała i po kilku wypadkach.

Stasiu2 napisał/a:

Człowieku takie e36 miało 10-15 właścicieli. 10 letnie auta miały już około 3-5właścicieli, to czego oczekiwać od starego bmw, tymbardziej że znalezienie czegoś sensownego jest jak z szukaniem igły w stogu siana.

Najpierw dorośnijcie, pojeździjcie, pooglądajcie i wtedy się wypowiadajcie, bo wy wgl nie macie nawet prawka, co dopiero jakąkolwiek wiedzę o samochodach.

jak się znasz na samochodach to będziesz widział czy była katowana czy nie ;) paru kolegów miało takie e36 i powie że 1 trafił na fajny egzemplarz a drugi to od raz było widać że trupa kupił i bita była (on ja chyba za pół darmo wziął porobił i sprzedał z zarobkiem) i jeszcze 3 takich znam co mają jeżdżą i nie narzekają i stan BDB mają więc prosze nie mów mi że nie masz wysokich standardów bo e36 za 6 tys można wyrwać i ona maja wspomaganie XD

Tytuł:
*

Pojazd:
BMW to kozackie fury ale trzeba mieć na ich utrzymanie :) No i jak się kupi mocno uderzoną moga występować problemy..Zresztą jak we wszystkich autach..
Piotrek1993 beta twojego brata może i nie zawodna ale kolor masakrycznie brzydki,jak e36 to tylko coupe.Kolega z Kepna-piękna e36 :) Byłeś w Buczku może na zlocie?

I nie jedźcie stereotypami- a bo BMW to wieśniaki,dresy vw tak samo.Ja tam będę bardzo dbał o swoje auto :) Co do Pandy to za 3,5k wybrałbym Pande ale gdybym miał dać za nią 8-9 wolałbym kupić coś innego.Jak byś wiedział taką Pandę za taką kasę daj znać gwarantuje że odpale ci coś :P

Ja niedługo wsiadam w auto typów troche jest tj:A3,A4,Passat B5,Golf IV,Bora,Leon i na 99% biorę A3,Passat/A4 odpadło ze wzgledu na zawieszenie,Mk4-ich jest już coraz więcej,Bora-fajne auto ale na początek starczy mi 3d które będzie się fajnie prezentowało,Leon-troche za drogi.Kupuje z silnikiem 1.9 tdi raczej 90km-starczy a w razie czego wirus i mam 125km :) Może ale podkreślam,może jakbym znalazł fajną z sekwencją to bym wziąl ale zazwyczaj albo zajechane są a jak już dobra sekwencja to cena droga..Myślałem jeszcze nad Mondeo Mk3 TDDi,ale będę się zastanawiał jak bede szukał czegoś 5d.Pozatym to podobają mi się takie klasyki jak W124.Gdybym miał ograniczony budżet do 6tys zł to kupiłbym Megane Coupe lub Scenica.Scenic ogólnie dla rodziny,ale bardzo dobrze mi się jeździ tym autem,wysoko się siedzi,wygodny,tani,dobry wypas to cechy które wyróżniają francuza pośród innych aut.Niestety za 6k można kupić Golfa III a żeby znaleźć zdrowego to trzeba się namęczyć,silniki benzynowe mają dość mało mocy(jak na pojemność ale za to są awaryjne-coś za coś).Taki Scenic 2.0 115km z gazem dobra opcja,albo z silnikiem DTi.

Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 19:42 przez TZRfan, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
keeway_hurrican pisze:

Jak szukać nie potrafisz to nie moja wina :) Ma mieć wspomaganie i jeździć? do jakiej kwoty szukasz ? 6 tyś?

keeway_hurrican pisze:

Hahahaha tu mnie zabiłeś człowieku. Taki mądry jesteś? A w którymś temacie się żaliłeś , że zdać nie możesz ! oj :( Zdałeś w końcu? Wczoraj miałem egzamin w Bdg i 0 błędów na teorii i 0 w praktyce, chcesz to Ci moge podesłać skana. Uwierz mi , że prawko nie jest potrzebne do wiedzy o autach.

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, ceny dobrej sekwencji to sa około 3500 zł. a jej utrzymanie też jest drogie w czasie serwisu . wraz ze mniejszą ceną za sekwencje mamy mniejsze ceny serwisu co nie zawsze sie zwraca bo bywa ze auto odmawia. dis jechałem golfem IV w silniku SDI - nie jeden polonerz by go pogonił do 100km/h :D

Tytuł:
*

Pojazd:
Jechałem SDI,Golf III 1.9 td AAZ 75km robi go z palcem.. w ogóle te silniki są mega,z 10s do 100 spala 5l/100km i bezawaryjny,idzie lepiej niż byłe mk4 tdi 90km moich rodziców.
Jak już bym kupował to ze założonym gazem,chyba że bym brał igiełke od kuzyna bo jest pewna,ale wole TDi miejmy nadzieje ze ropa pójdzie w dół.Z gazem często sa problemy.

Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 19:58 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan pisze:
10s do 100

AAZ ? 75km ? Chyba z kasprowego.

SDI w III ma 64 km, a w IV 68km . Te silnik to klekoty , które mają mało palić i wszystko przepalić.

Obrazek
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1578 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 79  Następna