Dzisiaj jest 04 mar 2025, 15:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, chodzi mi głowie cały czas jakaś biegówka. Może tzr,rs(stara kasta),rierju rs 2, derbi gpr - jeśli starczy kasy :D, Lecz nie wiem czy się opłaca teraz zmieniać bo ROX'a daje do malowania niedługo, a 23 luty miałem zamówić dzwon i sprzęgło do : streetrace 70,dellorto 17.5mm,polini speed control,yasuni r. Jeżeli miałbym zmieniać to części sprzedawałbym osobno a nie razem z skuterem. Części są nowe nie zakładane, wiec na każdej musiałbym coś zejść z ceny .. dlatego nie wiem czy się opłaca ale "scigacz" 50cc robi swoje - wygląd <3

co byście zrobili na moim miejscu? Dokończyć tuning rox'a i bujać się nim czy może sprzedać wszystko i kupić jakaś biegówkę .. może trafiłbym jakas 70/50, 80/50 ;)

link do tematu mojego roxa : http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=854318#854318

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Mazda 323F BA 1.5 16v DHOC
jezdzilem roxem i mam go nadal, przesiadam sie na RS spowrotem bo nie kreci mnie juz pyrkanie takie biegowiec to czuć, jedziesz krecisz mozesz spalaniem manipulowac duzo bardziej niż w aeroxie. Ja bym bral jakąś RS nawet do remontu w taniej kasie

Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewykonalne

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
derbi senda :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
totalover pisze:
jezdzilem roxem i mam go nadal, przesiadam sie na RS spowrotem bo nie kreci mnie juz pyrkanie takie biegowiec to czuć, jedziesz krecisz mozesz spalaniem manipulowac duzo bardziej niż w aeroxie. Ja bym bral jakąś RS nawet do remontu w taniej kasie

ale nadal mi nie powiedziałeś co byś zrobił na moim miejscu, zauważ ile już mam części, praktycznie wszystko, tylko złożyć roxa i docierać.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześci można zwrócic lub sprzedać, kupiłbym biegowca i jezdzil, wyobraż sobie jedziesz gdzies i podjeżdzaśz taka RS jeszcze w ładnym malowaniu to ludzie zaraz ze coś większego a podjedizesz takim pizdzikiem (sory za wyrażenie) to zaraz jakie to dziadostwo itp.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
.aron, Byłem w podobnej sytuacji tylko że z Peugeot Speedfightem ale zdecydowałem i sprzedałem speed'a i kupiłem RS i powiem Ci że nie żałuje i zapewne jak byś wybrał biegówkę byś był bardzo zadowolony :)

Aprilia Rs 06r:
-Leo vince v6
-Stożek RMS
-Dysza 100

V-max 110 :)

Moja RS http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... d65#681537
Były Speed http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=855644#855644

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Szpan jest jak podjeżdżasz na zgaszonym silniku bo jak odpalasz to od razu idą teksty:ale kosiarka. Wedlug mnie pseudo ścigacze w 50 to porażka.Sory ale mo to jakoś nie podchodzi.Skuter to wiadomo znaczna większośc jest 50 ale scigacze? Do tego zmiana biegu co 3 sekundy przy przyspieszaniu.W miescie na początku to moze i jest przyjemne ale potem to udręka.Dobrze zrobiony skuter bedzie równie tyle uwagi przyciagał i to zdziwienie buraka gdy odstawiasz Calibre na swiatlach.Jedynie SuperMoto mi podchodzą z takich małych pojemności,tak samo trzeba wachlować biegami ale to już wygląda na mała pojemność oraz jest dosc wygodne,na polskie drogi w sam raz. Tak,że poproś kumpla jak masz żeby dał ci się przejechać jakąś biegówka aby chociaż jak sie boi siedział z tyłu na siedzeniu a Ty bys spróbował czy jazda w takiej pozycji Ci odpowiada czy raczej nie.

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
Nie ma czego porównywać nawet. Biegi są o niebo lepsze. Gdyby nie to, że jestem tak przywiązany do mojego Runnera to jeżdżę już biegami :P

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Ostatnio zmieniony 11 lut 2011, 15:13 przez Vexoo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
krzysiek39, kumple maja same roxy,runnery,sr'ki ;d - bez chinoli ;d i jeden ma simsona s50 czy jakos tak ;p ( nie skuter )

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

krzysiek39,jak dla mnie jesteś burakiem który się żali bo mu mama nie kupiła biegowca tylko skuter żeby się nie zabił, jezdziłeś? To się nie odzywaj bo na żebatke 12-14 nie zmieniasz co chwile biegu, a seryjnie jest 11, wiem bo mam i jeżdzę i wiem że te 1-2 max 3 to idzie dosyć szybko ale na 3jce już nie idzie tak od pyka. Aron zainwetsuj w RS ;p

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
totalover, Prosze Cie takie wyzwiska w 1 klasie dzieci używają.Ale nic.Mama mi kupiła skuter? Aha,pozdrowie ją. Akurat mam porównanie Ścig/skuter/supermoto i supermoto wychodzi w tym najkorzystniej. Nie będe się z tobą sprzeczał bo w końcu masz stara rs i wszystko wiesz :lol: Kumpel ma sciga co prawda 4t to na 50 to to w ogóle nie jechało,dopiero jak włożył 125 silnik to jakoś dało rade tym jeździć.Ciekawe koga mogą podniecać ścigaczo-kosiarki.Z wyglądu to to może i jest fajne ale nie z dźwieku i jazdy. Najlepiej poszukaj jakiegoś sciga blisko Ciebie i jedź przetestować czy to aby na pewno jest dla Ciebie.

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
totalover, dobrze mówisz, biegówka to cos innego. Też miałem skutera co prawda po tuningu ale biegówka to inna bajka.Jak zmienisz na biegówkę to nie będziesz żałował. A nawet czasami jak jeżdze z kumplem to podjeżdżają 600-tkami, turystyczne przeważnie, i się pytają czy jedziemy się przejechać także raczej nie są znowu takie kosiarki. Pozdrawiam

http://motoklub.malopolska.pl

Tytuł:
Awatar użytkownika

krzysiek39, scigaczo kosiarki - powiedział koleś jeżdzący na kiblu.
O czym tutaj rozmowa? Ty mi tutaj z 4T do 2T ? Stary jak 2T się wkręci przy mojim kominie to brzmi jak 250 bo mam 2 wylotowy.
Kup biegowca i niema tutaj o czym rozmawiać, RS, TZR, Derbi, rieju

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
totalover pisze:
mojim
:lol: :lol: :lol:

Głownie dlatego jeżdżę na kiblu bo wstydził bym się pokazać na ,,ścigaczu' :lol:
Co do tematu to najlepiej jedź przejedź się jakimś który jest w okolicy i jak Ci się spodoba to sprzedaj roxa i kup,jak nie to dalej tuninguj.

Tytuł:
Awatar użytkownika

krzysiek39, to chcesz to pojedziemy gdzies ja na RS a ty na tym swoim klopie, zobaczymy na co będą ludzie lepiej patrzeć, a tamto to literówka. Kupuj biegówke roxów to już jest tyle że brakło by skali na kaluklatorze

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zdecydowanie biegi ale raczej SM albo Enduro. Mój kumpel ma Sende i jest trochę twarda, może dlatego, że zawiecha tył to jakaś kombinacja nie wiadomo czego. Sam myślałem nad zmianą ale stwierdziłem, że 2 lata pojeżdżę skuterem, w koło domu zamierzam kupić do jazdy WSK125 albo 175 może CeZetę. Z biegami jest zabawa ale jak są dobrze dobrane zębatki, mój kumpel w sendzie ma za bardzo na przyśpieche bo zmiana biegu co kilka sekund to lekka przesada(poza tym na 6 biegu kręci mu do najwyższych obrotów). Natomiast drugi w RS ma normalne to jest o niebo lepiej.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
krzysiek39, ma racje te śmieszne biegówki 50 to porażka jest prócz SM oczywiście i 125. Brzmi to tragicznie jeździ jeszcze gorzej jak to w ogóle wygląda, podjeżdżasz pseudo scigaczem a tam tłok jak w kosiarce a lacz z tyłu jak w składaku :) Polega to na tym ze wygląda a nie jeździ. Jeśli chodzi o 125 to inna bajka tak samo SM. Natomiast kibel (chinol porazka ale rox czy runner czy speed) jest niepozorny itp a powiedz mi czy rox na full sporcie czy racingu pierdzi :> ? Ludzie proszę :lol: Stoisz na światłach koleś patrz fajna maszyna zielone but raz dwa trzy i 30 a koleś z matiza 45 koni szok :)

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Rób roxa na full ogien :)

Honda CBR 600RR 2008' ;*

Ostatnio zmieniony 11 lut 2011, 19:47 przez AdrianRox, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

A chcesz zobaczyc moją opone w RS? Opuść sobie, full sporty nie pierdza? One bardzo pierdzą! Ja roxa sprzedam z chęcią a RS sobie odpicuję chociaz wolalbym nową bude a nie średnia, ale i tak jest lepsza niż te wszystkie skutery

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
totalover, popieram. Biegówka 50 cm3 to motorower.
Może i pierdzi taka RS, ale na ulicy inni motocykliści machną mu ręką.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR125, LoNcIn250
a ja wam powiem że te pseudo ścigacze są bardzo widowiskowe jadę sobie z tatą samochodem a obok nas tzr goście z chodnika tylko palcami pokazywali na tego na tzr ale na drugi dzień wujek mówi stoję na skrzyżowaniu a tu jakiś typek mnie skuterkiem bierze na jednym kole wiec tuning roxa bardziej się opłaca a ten skut to f12 mojego kolegi :mrgreen:

zipp otis 2t > Aprilia sr sport > motorynka > Yamaha aerox 2006 > diabolini xb 33 125cc > Yamaha aerox 2005

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna