Dzisiaj jest 02 lut 2025, 11:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
damianos, nie wypowiadaj się jak masz tak pisać! :shock: Nie będę malował połowy spreyem a połowy pistoletem, żeby sprawdzić czy się ściera, poza tym na glebę idą ryfle...
DaroRallyLC pisze:
spray a farba.. hmm jaka to różnica ?: D:D haha
Farbą to se możecie płot malować :P Lakieruje się lakierem... I będzie to zrobione pistoletem pod kompresorem, a nie spreyem czy pędzlem :mrgreen: Pozdro!

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Maluje kompresorem z pistoletem i kupuję LAKIER, nie farbę. To nie płot, koniec gadania o tym czym maluję... Piszcie o czystości kokpitu, ewentualnie jak by tu go wymalować? :P

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra powiem tak. Mam pomalowane wnętrze.. I ktoś widział to na żywo? Ściera się powiadacie taa? A przepraszam, w którym miejscu.. Sprawa ryfli była już tutaj wyjaśniona nie? Jak się może ścierać pod nogami, jak bd ryfle? A gdzie indziej czemu niby miała się ścierać? Ey sorki.. Mam rok pomalowane białym lakierem.. Mam imitacje ryfli (imitację, bo seryje jakieś ryfle są to jeszcze.. ) I gdzie mi się starło ?
Z ręką na sercu moge powiedzieć, że w jednym miejscu brakuje mi ok. 0,5cm białego lakieru.. A wiecie czemu? Bo na szybko składałam przód, i osłona z licznika nachodziła mi na plastik, i jak jechałam wskoczyło to na swoje miejsce, ale kawałek lakieru poszedł razem z tym.. Tylko że dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych.. I wystarczy wziąść mały pędzelek, chociażby biały spray, zapędzelkować.. I nic nie widać..

Pzdr fachowcy.!

..Gucia za nic nie oddam! ^^
..A Bashan- to bashan! ^^

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam białe plastiki wewnątrz i musze powiedzieć że niejest źle.Ale w moim przypadku platiki zostały pomalowane na chropowatą powierznię i w niektórych miejscach pęka farba i schodzi.Mam ryfle więc przy nogach też niejest źle jak gdzieś zachacze nogą i zostanie czarny ślad to biore denaturat lub coś w tym stylu i schodzi.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja to mam gładziutkie.. A nie było szpachlowane ani nic.. I nie schodzi ..

..Gucia za nic nie oddam! ^^
..A Bashan- to bashan! ^^

.mały powrót na forum!
GG? 4864242
Pzdr

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2