Dzisiaj jest 19 lis 2024, 6:44

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 741 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
Zgadzam się z kolegami wyżej , mój kolega robił "bad looka" (nie wiem jak sie to pisze) w Yamaha BWS , i dużo nie nakładał szpachlu , z 3-4 cienkie warstwy , i ta czacha waży teraz z 2 kg , a to jest tylko mały element , a twoje nadkole będzie ważyć o wiele więcej , chyba że zrobisz jakieś super mocowania to rozwiąże sprawę ;]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
ale czego wy się go czepiacie ?? niech se robi jak chce to jest jego skuter i jego szpachla (od niego zależy czy nałoży kilogram czy dwa )

Miisiek pisze:
Ghost_Rider napisał/a:
Lanser żal mi cie...

Czemu jeśli można spytać?

chodzi tu o to mi się tak zdaje przynajmniej zdaje ze napisał to co jego przedmówca tylko w troche innej kolejności ...

NiGdY NiE JeDź sZyBcIeJ, nIż pOtRaFi lAtAć tWóJ AnIoŁ StRóŻ..

Scooter tuning is
>> NOT A CRIME <<

WoWo

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cytuj:
ale czego wy się go czepiacie ?? niech se robi jak chce to jest jego skuter i jego szpachla (od niego zależy czy nałoży kilogram czy dwa )

A czy my się czepiamy ?? No sory człowieku ale po to chyba zakładał temat na forum żeby usłyszeć opinie na temat jego pracy i skutera a to że te opinie są negatywne to uważasz że się czepiamy :roll:
Czekam niecierpliwie na wypowiedź Jasia :mrgreen:

A tu dla kolegi następnego mała pomoc w postaci linku. Forum internetowe (dyskusyjne) - Wikipedia

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Więc sobie trochę poczytałem... Dziękuje za wszystkie opinie - ostatnio widzę same negatywne - ale co tam. Jak to ktoś napisał:
wowo69 pisze:
ale czego wy się go czepiacie ?? niech se robi jak chce to jest jego skuter i jego szpachla

Co racja to racja. Zgadzam się z kolegi opinią. Prawdę mówiąc zwisa mi opinia jakiegoś tam Patryka, który niby się dzięki mnie zarejestrował (WTF??? :shock: )... To jest jego sprawa, że tak myśli... Ja robię Neosa dla siebie, jak by ktoś nie rozumiał DLA SIEBIE ... Wam go tylko przedstawiam, słucham propozycji, komentarzy. Może z czegoś skorzystam... To, że przednia czacha skopiowana jest od Levy'ego to 100000% prawda, ale...co z tego?? Chyba po to są te projekty, żeby inspirować... Mnie to zainspirowało i spróbowałem tak zrobić. Co do "ciężkiego nadkola" ... Moja sprawa czy mi pęknie, czy nie. Moja sprawa czy odpadnie czy nie. I wreszcie moja sprawa jak je zrobię. Mogłem je zrobić z plasteliny - mój wybór! Tylko i wyłącznie. Co do zaczynania kilku rzeczy jednocześnie - moja sprawa... Co do tego, że często wrzucam fotki tego co robię/kupię/ukradnę etc... Robię to, ponieważ prowadzę jako taki blog tego co robię. Spójrzcie na liczbę wyświetleń tematu - na tą chwilę jest to 25744... Mało? Liczba ta ciągle rośnie. Najwięcej na tym forum... I to wszystko przez 5 m-cy. Wszyscy tak gadacie, ale tak naprawdę ciągle odwiedzacie ten temat, czekacie na UP'y... I nie możecie się doczekać pierdolo**go efektu końcowego... Taka jest prawda - niech nikt nie mówi, że nie... Co do jazdy max 70km/h, bo:
Lanser pisze:
wiecej z tego gó... nie wycisniesz
to także moja sprawa ile pojadę - poza tym jak nie wiesz to nie pisz "miszczu"... Trochę się rozpisałem, dziękuję tym co przeczytają całego tego posta. Czekam na kolejnych "miszczów tjuningu super hiper kustom iwo"... Każdy tak tylko pisze, a sam siedzi w chacie i "wali konia" oglądając niemieckie xeROXY... A jego skuter stoi i się kurzy... I to nie było odniesienie się do nikogo. Co do Patryk-PGS - widać, że się chłopaczyna max 13-14 lat nudziła w sylwestra siedząc na forach 20 minut po północy, ale nie moja sprawa... Aha. Błotnik jest mój i ja mogę na nim namalować super custom różowego konika i co z tego?

Dziękuję za wysłuchanie. Z uszanowaniem. Jasiu226

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

ObrazekPiszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
turekyeti, Mogłeś z Edytować posta a nie robić jasiowi syf w temacie .

jasiu226, Oni tak piszą bo ci zazdroszczą projektu, im pewnie starzy nie pozwolą śrubki odkręcić.

A co do tematu to na jaki kolor będziesz malował sqta???

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ludzie (Patryk ty także),zrozumcie że nie zawsze chodzi o efekty i co jak wygląda. Ważne jest też to ile roboty włożył w skuter i ile radości mu to przysporzyło. Jak się nie podoba, wyraź swą opinie, to może skłoni autora do refleksji. Ktoś chce mądrować, że jest lepszy i zrobił by wszystko lepiej ? Niech nie wyraża swoich bezsensownych opinii tylko zaprezentuje co potrafi w osobnym temacie! Co do Jasia zbyt dużo bierzesz do siebie. Ja nie pouczam tylko śmieszne jest to co się tu dzieje.

Pozdrawiam.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tomix po co zaczynasz znowu to samo :razz: ? Wszyscy mają po trochę racji i nikt nie jest ani lepszy ani gorszy. Ja napisałem wcześniej jaki jest problem i skoro ktoś chce wrzucać sobie filmiku an youtube'a niech wrzuca. Kogo interesuje jaki on ma kolor kurtki :shock:. Piszecie takie głupoty, że ze śmiechu mi pomidor na klawiaturę spadł... Uspokójcie dupy i myślcie co piszecie. Patryk ma troszkę racji, ale po co piszesz pierdoły jakby Sq.com było miejscem ludzi którzy nie popełniają błędów? I to ma być pozytywna strona sq.com skoro wyśmieją człowieka a nie pomogą? Wydaje się, że chcesz chwalić tamto forum ale robisz odwrotnie :wink:. Pozdrawiam wszystkim.

Filip zrób tu troszkę porządku.

Każde posty nie na tema wylatują, w gorszej sytuacji nagroda.
Kąkol

Ostatnio zmieniony 02 sty 2009, 13:25 przez Psychopata, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nowe fotki ...
Pierwszy raz mam ze sobą cyfrówkę do skutera, tak to zawsze telefonem... :cool:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Neos w scenerii pseudo-zimowej :razz: I ja... :oops: :smile:

EDIT: idzie do mnie fajna rzecz :P Dremel... :wink: Będzie zabawa, że tak powiem... I robię polerkę środka gaźnika... :wink: Ale najpierw nadkole...

EDIT2: Co myślicie o tym, żeby skuter był pochylony? To znaczy - tył wysoko, a przód nisko położony na widełkach? Da radę coś takiego wykminić? :P

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
No jasiek wydeszek ładnie się prezentuje przy skuterze w tym stanie , a co będzie jak założysz plastyki. ;)

Tytuł:

Pojazd:
No i to mi się podoba w twoim temacie zawsze się coś dzieje fotki.zakupy itp. Laserek nie powiem prezentuje się świtaśnie, cały w blig bling :smile: Mógłbyś jeszcze powiedzieć jaki dremel? Ja polecam firme "dremel" :grin:

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
jasiu226 pisze:
Co myślicie o tym, żeby skuter był pochylony? To znaczy - tył wysoko, a przód nisko położony na widełkach? Da radę coś takiego wykminić? :P

Kiedyś tez tak rozmyślałem ale to byś musiał kupić sportowy amor i przedłużke (polecam amor RMS-a sam go mam i ładnie wygląda, jeszcze tylko przedłużke musze kupić) Pozdro

Keeway Matrix >Miderace<
Porting/Regulacja by Omnix

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do dremela nie stać mnie na oryginał, ale kupiłem coś takiego:
http://allegro.pl/item513417469_szlifie ... remel.html

wilus88luki, myślę, że jak dam przedłużkę 4.5cm na tył na amorku seria i go trochę glebnę na lagach to powinno być ok, zresztą zobaczę... Jak nie będzie to dobrze wyglądało to zostawię jak jest i założę tylko przedłużkę na tył... :wink: Niech ten dremel dojdzie, to w przyszłym tygodniu koniec nadkola i czachy xD Bo jeszcze leży :P I się zabieram za malowanie silnika, polerkę gaźnika, może będzie polerka klamek hamulcowych. Pozdro! :cool:

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nom sama przedłużka troche da ale zbytnio przód sie nie obniży (ale pokombinuj coś z lagami)

Keeway Matrix >Miderace<
Porting/Regulacja by Omnix

Tytuł:
*

Pojazd:
Ludzie spokuj kąkol mówił "następne takie posty będą nagradzane", co do neosa to wygląda super z tym wydechem a co do wyżynarki mój kumpel miał taką i jest spoko.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Miał być koniec tego gadania! Wszystko wyjaśnione, laser założony, odpalony, skuter na chodzie cały czas. Da się jechać... Laser ma ładniejszy dźwięk taki trochę metaliczny :] Podoba mi się, osiągi nie sprawdzane z wiadomych powodów! :cool:

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fajnie wygląda tłumik ;) ale jak obniżysz za mocno go z przodu a dupę dasz do góry to nie będzie się trochę tak dziwnie na nim jeździło :D

U mnie spadło teraz z 10 cm śniegu :D

"...jechałem szybko gdyż lubię zapie*dalaać"
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wydaje mi sie ze jak wsadzisz ten plastik nad tłumikiem to bedzie ci obcieral tlumik o ten plastik u mnie tak bylo ale wsadzilem przedłuzke i jest ok

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Jasiu a czemu nie założyłeś kiery?
No ładnie wygląda z tym tłumniczkiem

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:
R.I.P. - w naszej pamięci [*]
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przez zaniedbanie nie śledziłem Twojego tematu,ale tym tłumikiem mnie dobiłeś :sad: Na fotach jak leżał swobodnie już wyglądał odlotowo ale na skuterze lepiej.A co będzie jak już całkiem poskładasz :???: Żebym to zobaczył wcześniej nie wyskakiwał bym ze swoim co wygląda jak komin Batorego :oops:

Poznaj swój skuter zanim ON da się poznać :twisted:

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianMAl, nie chce jej porysać itp, przecież jeszcze dużo roboty z neosem, poza tym nie mam przełączników :P

Mycen, nie płacz :D Będzie dobrze, Twój wydech też jest dobry, co z tego, że nie chrom... :???:

VW Golf II by jasiu226

Obrazek

Obrazek

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 741 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 38  Następna