Dzisiaj jest 23 lut 2025, 15:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinagility pisze:
mmm,tak jest gdyz sqt dorwie jakis 8 latek i kozaczy i puzniej takie sa efekty

To właśnie odróżnia motocyklistę od czlowieka jeżdżącego na motocyklu

WWW.TKKJ.NET

Cytuj:
,, mixol to nie olej... to płynna technologia"

xD

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Też najgorsze jest to, że znam takich co po pijaku wsiadają na skuter... znam takich, jeden ponad 18 lat po pijaku wsiadl na TGB bez kasku, wjechał w dupe taksówki... Dlatego też mozna wywnioskowac ze kierowcy mysla ze mlodzi to nie rozważni... Wcale im sie nie dziwie.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem że czasem głupio jest że jest parę nie wypałów co na moto nie umieją jeździć a uważają się za bogów. Mnie wiele razy ocierano zajeżdżano drogę ale od ojca nauczyłem się wychodzenia z takich sytuacji.
Po_prostu motocykliści mają tak bo kierowcy myślą że będzie się szaleć.To działa w dwie strony

Ortografia! :wink:

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Ostatnio zmieniony 24 mar 2011, 13:11 przez bartos212, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Patryk0102, wyciągasz bezpiecznik i lecisz. :)
Nie każde były blokowane ostatnio(rok temu) wszedł taki przepis że może być nawet za to mandat karny gdy nie będzie papieru na blokada czy coś tam.

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
zazdroszczą takich *********** skuterków. :D

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Ostatnio zmieniony 24 mar 2011, 13:12 przez KowalTT, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dużo ludzie nie ma szacunku do motocyklistów,"skuterzystów"Kiedyś stanąłem sobie tak jak się powino przy wyjeżdżaniu z drogi przy środkowej lini i jakiś dziadek starą skodą przez okno drze morde że nie ma miejsca a miał bardzo dużo. Powiedziłem spi**dalaj dziadek zamknął się i odjechał;) To nie tylko tak sytuacja, wyprzedzam, kończe wyprzedzanie a tutaj gościu z naprzeciwka specjalnie odbija w moją stronę.... Zero kultury na drodze...

http://motoklub.malopolska.pl

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jak miałem jeszcze Speeda 2 , to jadę z domu na miasto się pobujać . Czekam na te zielone i skręcałem w lewo ,jest zielone to ruszam , a koleś naprzeciwko mnie miał zieloną strzałkę i myślał ,że on ma pierwszeństwo.Ale i tak pojechałem 1. Później mnie dogonił i gadał coś , a ja powiedziałem, Spie****** . I pojechał dalej.;/
Albo Jechałem i wyprzedzałem kolegę na zakręcie , a ja nie patrzałem w lusterko , wyprzedam a we mnie walnął drugi skuter, na szczęście ,że bokiem , bo tak to bym bulił;/
Przykleiliśmy się na chwile , ale ja przeprosiłem ,i pojechał dalej :D

Obrazek

"Przy 180 trudno zobaczyć 40 na znaku" xd
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1132863#1132863 <= WBIJAĆ

Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 23:23 przez macieklol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
W skuterze miałem problemy takie a teraz nie mam

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
w tirach wkladaja troche kola wieksze i idzie koelga ojca tak robiłw tirze i mowil ze leci 110 czasami nawet.

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
vrathe pisze:
nie robumiem takich ludzi zazdroszcza (że ja mam skuter po tuningu a on jakis np. lipny samochód ?)

Na pewno tak, jak mówisz :roll:
Cytuj:
ja przekroczę z pewnością normę ale bd sie tłumaczył że uszczelkę pod wydechem wywaliło xD

Co to zmieni? I tak dowód zabiorą.
Cytuj:
A ja zauważyłem, że po zmianie skutera na biegówkę jestem znacznie bardziej szanowany.

Właśnie o tym wspominałem. Znikąd się to nie wzięło. A gdy np suniesz simsonem w wieku 13 lat i widzisz, że jakiś koleś na litrowym, japońskim przecinaku podnosi do ciebie rękę od razu czujesz się lepiej :mrgreen:

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
hehe, jak my śmigamy zk olegami skuterkami to czasami nawet jakieś kolo 700 scigaczem kiwnie :)

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Tytuł:
*

Pojazd:
Co do szacunku kierowców samochodowych. Nie raz miałem okazje zetknąć sie z chamstwem na drodze. Nie wiem czy kierowcy samochodów czują sie lepsi przy takim skuterze czy poprostu uwazają nas za małolatów którzy nie mają pojecia o ruchu drogowym? Mój przykład, jechałem dosyć wąską uliczką gdzie 2 samochody mieszczą sie na styk. Miałem na budziku jakies 60km/h, z naprzeciwka jechał biały sprinter dosyć szybko. Z początku nic nie wskazywało na to że koleś nie zwarzając na to że ja jade jeszcze bardziej przyspieszy i zaczął zjeżdżac prosto na mnie. Zacząłem trąbić koleś dalej nie zjechał, wkońcu odbiłem na bok gdzie były kamienie, nie zdołałem utrzymać równowagi i skuter poleciał a ja zostałem. Byłem cały poobijany a skur**** sie nawet nie zatrzymał, na szczęście grupka ludzi która stała blisko zebrała mnie z drogi razem ze skuterem. Nie zdołałem zapamiętać rejstracji a skuterek troszke ucierpiał.

Tytuł:
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
[center]Dziwicie się ,że tak jest?Powiem Wam czemu np.Oto jedna taka propaganda,która skupia ludzi nastawionych negatywnie na te maszyny.[/center]

[center]Typu portal fotka.pl[/center]

[center]Oto jeden klan Anty skuterowy[/center]

[center]Witam wszystkich ten klan łączy wszystkich tychktórzy nie nawiedzą skuterów i osób tych którzyuważają ten motorowerek za jednoślad kilka warunków przystąpienia do klanu a mianowicie[/center]

[center]*widzącskuterek masz ochotę go przejechać
* nie cierpisz jak topiszczy jak odkurzacz
*od kiedy to do jedno śladu dodajesię jakieś diody i badziewia
[/center]

[center]A tutaj niektóre wpisy:[/center]

[center]*chinol albo nic = wybieram nic!!! nigdy bym tego nie kumpił wole chodzic do budy 10 km.

*skutery to najwiekszy badzie jaki człowiek wymyślił odrazu po piwie bezalkoholowym skutery powini wycofać z produkcji

*roz pier do lić aby to ;/// kopnąć i samo się rozwali ;ddd

*Mnie w skuterach najbardziej wkurwia wyglad i pierdolony dzwiek z tlumnika...poprostu
ZAL.PL (jebac odkurzacze!!!)

*mnie osobiscie wkurwia jak jeżdża lepki tymi skuterami i szpanuja piszczeniem albo jazda na jednym kole popisując sie

*zero frajdohy z jazdy tylko bzyczenie małego guwno wartego śilniczka kturym nie morzna dać czadu

*jedzie takie gówienko, narobi hałasu a jeszcze ci co na nich jeżdżą myślą że szpanują... masakra

*Najpierw ich rozjechac tymi ich pierdopędami a potem te pierdopendypogniesc jak papier i wrzucic do smietnika!!!

*Nie Lubię skuterów bo maja automatyczna skrzynie biegów i pracują jakby miał sie rozpaść

*Widzialem dzisiaj mafię skuterowców(odkurzaczy) az sie przerazilem:PCoz za zabojcza predkosc buahahhaha i ten pisk

*Dźwięk mają gorszy od mojej kosiarki z lat 80-tych, nie ma nawet co sie z nimi ścigać, bo wiadomo kto wygra na 1/4 mili, a już wolę jeździć na składaku niż na odkurzczu...

*gdy widze takie małe pierdzące gówno to poprostu wyprowadza mnie z równowagi psychcznej jak i fizycznej mam ochote rozjechać te j.e.b.a.n.e pierdzikóło... to jest tak w.k.u.r.w.i.a.j.ą.c.y dźwięk z tłumika :/ żałosne sam ich wygląd mnie dra....[/center]

[center]Przeczytajcie każdą z powyższych opinii,i co już wiecie skąd się ta agresja bierze wśród kierowców i brak poszanowania?...No właśnie...To tylko 1/100000 złych opinii,które widnieją w internecie na temat skuterów.Więc sie nie dziwcie ,że tak jest.[/center]

[center]Źródło: http://www.fotka.pl/grupa/51551/skuterk ... _stop/opis[/center]

Ostatnio zmieniony 24 mar 2011, 14:05 przez Mattrack, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
To siwdczy o jednym,te osoby zazdroszcza ze nie maja skuterka,sa niedorobione bo kto pisze zamiast który ktury....a po 2 skoro twierdza ze sqt wyje,to czemu nie twirdza ze simson,czy romet wyje???przecierz seria 4t bierze simla bez niczego....a romet przy 45km/h wyje jak poibany,a wiem bo mam....no poprostu znawcy tematu(lyse zule na 15letnich 600 co pala ino 2 gary...)

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#
cewka hajg spid(taka marchewkowa-seria ded)
siatex=trwalszy niz polini,jeszcze nigdy nie czyszczony,silnik narazie jest z nami!

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
dokładnie zadzroszczą wieśniaki bo matka na skuter nie dała , taka jest prawda :P , ciekawe czy za darmo by nie wzieli , ale jak wolą składak to ich sprawa

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Po jakości komentarzy wnioskuję, że ten anty klub założył jakiś gimbus który ze swojej wioski ma do szkoły 10km, a rodzice nie chcą mu kupić skutera i musi wstawać o 5 na pekaesa.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Są ludzie i parapety, czyli rodzaj ludzi który woli zrzędzić i wyzywać niż samemu wziąść się za robote, a nie czekać na łaske rodziców i dorobić sie nawet wyjącego chinczyka ( wiem jak to jest, potrafię docenić ). Najbardziej w ludziach wkurza mnie zazdrość i lenistwo!!! Aż mnie korci zeby kupić chinczyka za 400zł użyanego i zrobić go na full sporta razem z jakimś mega customem. Jeszcze bardziej wkurzać te zazdrosne cioty. Nawet roweru na koło nie wyrwią, a co dopiero mowić a "szpanie" z jazdy na kole sqtrem.

WWW.TKKJ.NET

Cytuj:
,, mixol to nie olej... to płynna technologia"

xD

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
boże co za buroki. ;p Zazdroszczą w pizdu. pewnei nikt ich w budzie nie lubi i dlatego ;p

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4