Dzisiaj jest 23 lut 2025, 13:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja po kraksie mam tylko boczek przetarty, kalmka wgięta i lusterko zbite ; ]

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
krosek97 pisze:
Ja zaliczyłem szlifa no kolegi skuterze na f12 ,było to tak dał mi się przejechać dobra zakręcam żeby do niego wrócić wracam a on ma TYLKO przedni i wcisnąłem przedni i szlif mi aby strup na kolanie w kształcie T a maladze bok zjechany :mrgreen: to było jak jeszcze własnego skutra nie miałem

Krosek moja malaga miała obydwa chamulce a jak Ty chamowałeś tylko przednim to wiesz...

Tytuł:
**

Pojazd:
Panowie widzę ze ten temat jest trochę sprzeczny, chłopak założył go z myślą ze reszta będzie mogła sobie przypomnieć "faila" i pośmiać sie, a tutaj zaraz wymyślają o bajkach i smokach ;/ Ja na szczęście na moim skuterze nie miałem jeszcze gleby a uczyłem sie na nim jeździć jakieś dwa lata temu... I niektórzy mają racje, większość wypadków to po prostu złośliwość rzeczy martwych, a nie tylko nasza głupota....

Obrazek

http://www.facebook.com/DayOfRiotBand

http://www.youtube.com/watch?v=NPTtPYTrCFA

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dzisiaj nadszedł ten dzień... Skręciłem skuter do kupy i chciałem się przejechać, rozpędziłem się, ale zapomniałem o tym, że na końcu mojej uliczki jest żwirek, na którym oczywiście hamuje się znacznie gorzej. Prędkość to około 65 km/h, najpierw delikatnie zahamowałem przednim, a później tylnym, niestety skuter wymknął mi się spod kontroli i zahaczyłem o krawężnik, większych szkód nie ma, ale będę musiał malować... :/

Jeśli ktoś ma chęć zrobić coś dobrego, to proszę o pomoc...
Co z tym zrobić *KLIK*

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nienawidze żwirku :?
hahaj esteś kox, rozpędź sie na zwirku i na maxa przednim hamuj i lekko skreć :) powowdzenia w lataniu

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Tytuł:
*

Pojazd:
moja gleba tak wygladala,skladam sie do zakretu,no i to co kochamy w poslce,syf na drodze.....jakas pierdolna reklamówka z reala....efekt gwiazdy tancza na lodie,na szczesie nie wielkie otarcia,mi nic sie nie stalo;p

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#
cewka hajg spid(taka marchewkowa-seria ded)
siatex=trwalszy niz polini,jeszcze nigdy nie czyszczony,silnik narazie jest z nami!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinagility, He gwiazda . Wspołczuje nie z twojej winy a kazda gleba lub cos moze zrobic ci uszczerbek na zdrowiu

Tytuł:
*

Pojazd:
Ale jest w glebach jedna zaleta,uczymy sie przwidywac,wychodzic z ciezkich sytuacji,musze powiedziec ze 1 rok jazdy na skuterze bardziej mniej wyszkolil niz 4lata na romecie...

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#
cewka hajg spid(taka marchewkowa-seria ded)
siatex=trwalszy niz polini,jeszcze nigdy nie czyszczony,silnik narazie jest z nami!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak po glebie człowiek nie czuje sie pewny siebie . Znam to sam na skuterze miałem kilka gleb

Tytuł:
*

Pojazd:
Ja miałem fajny :) Jechałem skuterem (oczywiście bez karty etc) jadę po ulicy i jedzie dwoje rowerzystów obok siebie, a jak inaczej, ja mam na liczniku jakieś 50 km/h wyprzedam wszystko elegancko kierunki itp i jak zaczynałem wyprzedzać dziewczyna ( to po wewnętrznej stronie ulicy) patrzy się do tyłu i zjeżdża mi pod koło centralnie, ja buuum w nią i o :D Miała rękę w gipsie na miesiąc, a ja zbiłem tylko klosz kierunku i zaczep ułamałem do mocowania kierunku. Ja żadnej gleby i nic a i jeszcze nie wiem jakim cudem pogięła się w rowerze rama ;)

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=657834#657834 <-> moja Gilerka.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daniu19967 pisze:
Ja miałem fajny :) Jechałem skuterem (oczywiście bez karty etc) jadę po ulicy i jedzie dwoje rowerzystów obok siebie, a jak inaczej, ja mam na liczniku jakieś 50 km/h wyprzedam wszystko elegancko kierunki itp i jak zaczynałem wyprzedzać dziewczyna ( to po wewnętrznej stronie ulicy) patrzy się do tyłu i zjeżdża mi pod koło centralnie, ja buuum w nią i o :D Miała rękę w gipsie na miesiąc, a ja zbiłem tylko klosz kierunku i zaczep ułamałem do mocowania kierunku. Ja żadnej gleby i nic a i jeszcze nie wiem jakim cudem pogięła się w rowerze rama ;)

pamietaj ! zaden dzwon nie jest fajny !

dawid137137 pisze:
za 5zł robię 5km

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4