Dzisiaj jest 06 mar 2025, 10:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam:) Mam 14 lat i mam zamiar kopić motocykl na biegi. Na oku mam zippa pro 50 może wiecie coś o nim to się podzielcie ze mną. A jak macie inne propozycje to piszczcie.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Najpierw napisz ile masz kasy ;)

Tytuł:
*

Pojazd:
Jeśli masz zamiar kupić zippa, to lepiej nic nie kupuj.
Po tygodniu jego moc ci sie znudzi( to wogle nie ciągnie ma z max 4KM)
Jednym z argumentów, jakie przemawiają za tym bys tego nie kupił jest to że ten moto jest produkcji chińskiej, motorki chińskie użytkowane przez starsze osoby sa całkiem ok psuja sie nie az tak bardzo często, ale dy masz np 13-16 lat kupno takiego czegoś jest całkowicie nie na miejscu. Będziesz chciał jezdzic tym przynajmniej ponad 50km\h a to prowadzi w przyszłości (max 3tys km przej) do zajechania motorka, bo jak nam nadal wiadomo chinczycy jeszcze nie stoja na tym poziomie tech, i wykonawczym co gogaty zachód+ Japonia, Korea itd. Podsumowując: kup sobie markowy motorek, najlepiej jakieś enduro np: Aprilia rx, Honda HM , Husqvarna, Rieju rr smx, Derbi senda i te motory maja juz moc zadowalająca, 8KM naprawde jak na początek daje rade, wycisniesz tym 85km\h\90 przy dobrym przyspieszeniu, a jeśli lubisz ścigi to rs, tzr, rs2, gpr.
Przemyśl to dobrze abys nie załował.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ]