Dzisiaj jest 23 lut 2025, 21:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd:
Albo cnotę na ebayu...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
HEHE,a ja w szkole handluje ruskimi fajkami(podróby marlboro itp..)naprawiam skutery,sprzedaje czasem czesci i jakies romety i simsonki,jezdze po zlom na kopalnie(heh)roboty w marchewkach i kapuscie,jezdze i sasiadom traktorem oram pole;p
czsaem cos babka odpali,dyro w szkole z w razy na crok 50zl odpali bo robie ze drugiego konserwatora,i jakos zyje;

72ccm
rozrzad naraaku touring
dysza90#
cewka hajg spid(taka marchewkowa-seria ded)
siatex=trwalszy niz polini,jeszcze nigdy nie czyszczony,silnik narazie jest z nami!

Tytuł:
**

Pojazd:
DR_Evolutio pisze:
dawid137137 pisze:
zimnyfull1 napisał/a:
Mam w kuchni słoik z kartką "Zbieram na: ....." Wrzucam do niego codziennie po kilka zł.

też tak miałem ale wybierałem zawsze z niego kasę

To ja bym musiał mieć sejf panserny bez kodu, to może bym przez dwa tygodnie dał radę go nie zniszczyć, najlepiej mieć jakiś pojemnik przez który nie widać ile jest w środku bo to poprostu kusi.

macieklol pisze:
ile ci tak na miesiąc wychodzi ze sprzedanych części

Teraz z handlem to biednie, chyba że masz dostęp do sprowadzania gratów z zagranicy.
Tak 3 lata temu to można było handlować, ja nawet miałem do 1200 na sucho, w tym roku nie ma co sie w to pchać, bo jest już tyle osób co w to lecą że za używke zapłacisz prawie tyle co za nowe a weź to z zyskiem sprzedaj.
Powiem szczerze handel można sobie już odpuścić, trzeba inaczej kombinować :/ .

Ma się wtyki i rodzinę za granicą to można zarabiać ^^

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinagility, Emm a ludziom, to ich traktorkiem obrabiasz pole ? Czy swoim ? Bo jak swoim to i tak nic z tego nie będziesz miał bo paliwo, chyba że starsi za swoje leją, a jeżeli ich traktorem to wydaje mi się to dziwne że dają swój ciągnik, i jeszcze płacą :) Hehe Ale dobry sposób :) Ja na wiosnę beluję po ludziach swoim traktorem ... Siano słomę i tak sporo tego jest a jedna bela = 15 zł, a zazwyczaj na jednym polu małym jest coś około 20 takich bel, a łąki to już inna bajka, kasy jest od zarąbania :)

Nowy UP ! Nowe Fotki ! ;)
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64274

Czym jest życie? Życie jest bezsensem... xD Ale w życiu zdarzają się chwilę, dla których warto żyć :)

Tytuł:

Pojazd:
A ja kase biore z portfela :P :P :P :P

Monster nr.3

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
NRG-power, haha tylko pierw trzeba cośdo niego włożyć :D a więc tak pomysł ze słoikiem jest git od dzisiaj uzbierałem dziś 45zł i 15 złoty drobnych ( takich od 1 do 5 groszy) muszę je wymienić i będzie trochę kasy :D od dzisiaj oszczędzam tak porządnie :D

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
NRG-power pisze:
A ja kase biore z portfela :P :P :P :P

Zapomniałeś powiedzieć, że z portfela mamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:

Pojazd:
ven, Nie kradłem i kraść nie będe !!!

HANDLUJE!!! Skutery, części i takie tam cały czas coś sie kręci. Nie satysfakcjonuje mnie to co mam za darmo tylko to za co sam ciężko zapracowałem. Co za przyjemność powiedzieć dostałem od tatusia skuter. Teraz to mowie sam kupiłem!!! za własne cięzko zapracowane piniądze!!! to jest moje no i c..j!!! Miałem lepsze piaggio kupiłem starsze ale ważne że swoje a nie tato gada ty to nei dbasz kupilem ci a nie szanujesz, a o czesciach nei wspomne i wygadywanie kupilem ci prawie nowego a go dowaliłeś przez ten tuning i takie tam.

mnie to lata czy wy macie od starych kase czy od babci ,ale pamiętajcie że później w życiu nikt wam nie będzie dawał będziecie skazani sami na siebei pracować. Szanuje ludzi co robią i mają chęci a nie tylko do starszych daj kase na wahe ,rozumiem motor sie zepsuł czy coś nie ma kasy na naprawe to już inna bajka ale jak wkładamy kase w nasze hobby to cóż. Popatrzmy z drugiej strony mama kupuje firanki wydaje przykladowo 200zł dla nas śmieszne bo przecierz nie widać i kasa wydana w błoto ale jak my kupujemy części na 1000pln i dla starszych skuter jak byl skuterem nadal jest skuterem to sie nie dziwie że nieraz nie chcą wam dawać kasy na to

Podpowiem tylko jeśli macie dobry start czyli kilka tys. to nie wkładać w maszyny tylko zainwestować. W co ?/ sami wybierzcie. daleko nie patrząc obecnie na allegro są dysze po 1.30pln spokojnie po 7-8pln mozna sprzedawać. Nie śmiac się że mało ale grosik do grosika i coś jest każdy od czegoś zaczynał.

Monster nr.3

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
albo połamać się

sprzedam malaguti f12 w calosci , albo na czesci!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
NRG-power pisze:
daleko nie patrząc obecnie na allegro są dysze po 1.30pln spokojnie po 7-8pln mozna sprzedawać

Teraz cały mieloch będzie sprzedawał dysze. :mrgreen:

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
paffy, byłem połamany i nie pragnę już więcej tego wywaliłem się tak normalnie a rowerze i rękę złamałem i przez ponad rok nie miałem sprawnej ręki co dziennie na rehabilitacje nie polecam

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:

Pojazd:
Bihon, Wiem dlatego się już zaopatrzyłem

Monster nr.3

Tytuł:
**

Pojazd:
Trzeba myśleć :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
NRG-power, Czyżby u...0 ?

Tytuł:
*

Pojazd:
A na giełdzie można grać mając 17 lat ???
Jak ktoś mieszka na wsi i jego mama bądź tata mają gospodarstwo to można uzbierać kasę i kupić zwierzaka Byczka , prosiaki no i paś je aż urosną . Oczywiście trzeba je czymś żywić więc trzeba kupić dla swoich zwierzaków zborze , a resztę słoma ,miejsce to chyba może ci mama bądź tata zapewnić dla swoich zwierzaków. Ja mam plan kupić byczka ale jeszcze nie mam wystarczająco pieniędzy i trapi mnie to ze dopiero sprzedam za jakiś rok ;/

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3