Dzisiaj jest 23 lut 2025, 21:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ruska bęzyna a Polska nie ma różnicy tylko pojedz sam swoim samochodem po nią to powiesz ze jeszcze leprza od polskiej
poprostu polacy dolewają różne specefiki do bęzyny dlatego wam przerywa bo kupujecie bęze od niewiarygodnych źródeł

wiem ze z rosji można przywiesc 2 pakicz papierosów o litr wódki
a jak sie mieszka w strefie przygranicznej to 1 paczka i 0,5l

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=584288#584288 <<< HM CRE 70 SIX
Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
partyzant01 pisze:
Stasiu2, No, ale chodzi o to że sprzedawane/produkowane w Polsce, są lepsze w smaku niemasz takzwanego kapcia w mordzie.

lukasz9501, Ja też pale ruskie papierosy viceroy'e, PallMalle, LM i inne przeróżne odmiany. Dlaczego? Bo są tańsze. Np. polskie LM 10.20, ruskie 6.00. No prawda ja też nie narzekam na ruskie LM ale porównaj je z polskimi to poczujesz różnice.

Zresztą jeżeli chcecie jeździć na ruskiej to prosze bardzo, ja z własnego doświadczenia wiem, że jej już nigdy nie zaleje.

Może nie palę ale jak znajomy poczęstował Polskimi chyba LM-y to był kapeć :).

Szczerze mówiąc to rosyjskie paliwo jest lepsze, czemu ? Bo nie posiada biokomponentów jak paliwo w całej UE bądź Europie. Jak się kupuje ruskie od nieznajomego to nie ma się co dziwić, że trafia się na byle co. Ja mam 3 stałych dostawców i z żadnym samochodem ( dizlem bądź benzyną ) i motocyklem nie było problemów.

Rafcio95 Tyle co podałeś to do pastuchów bez przeróbki baków wlewają. Poza tym jak wykryją przeróbkę to konfiskują auto.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Gadałem z celnikiem (miałem jedną sprawę w Urzędzie to i zamieniłem sobie kilka słów) i powiedział że przejazd TIR'em wyładowanym po brzegi fajami w naczepie to zysk na czysto dla tego co sprowadza to 2 miliony złotych (i tu mowa już po opłaceniu wszystkiego, łacznie z łapówkami). Mam sąsiadów którzy trudnią się przemytem z Ukrainy- ich jest 3 + 3 kobiety które nie jeżdżą tam a mają tyle aut że głowa mała (od poczciwego Mondeo, Laguny 1, Renault 19 wersja usportowiona, Sharan w najmocniejszej wersji, BMW 5 do ostatniego Safrane i 1 modelu Freelandera i to nie wszystkie wymieniłem auta). Idzie cholera na tym zarobić :) .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja mieszkam blisko granicy polsko-ukrainskiej i w co trzecim domu jest meta z fajkami i benzyną z Ukrainy

Cylek 70 ccm china
Wał RMS sport
Łożyska SKF c4 i simeringi corretto
Filtr Polini
Sprężyna centralna Hebo +50% + Sprężynki sprzęgła Top Racing +30%
Rolki 5,5g
Pasek Motoforce
Wydech LeoVince ZX
Gaźnik Dellorto 17,5
Polini Speed Control

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3