Dzisiaj jest 23 lut 2025, 16:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianMAl, dobrze mowisz ja też mam te długopisy i to 3 . To spojnie 3 czy 3,5 czcionka i wszystko widze i mam całe powtórzenie z nowej ery (książka i biologia ) i wszystko wiem i umiem . Ale czasami jest tak że sama ta sciaga nie wystarczy bo jak da jakies inne zadanie bardziej szczegółowe to tego już na sciądze nie ma i wtedy jest kłopt .
Więc ja radze nauczyć sie z grubsza a na wszelki wypadek zrobić sobie ta sciągawke i napewno pozytywna ocene dostaniesz :P ale jeszcze jedna sprawa trzeba mieć mózg bo jest u mnie taki kolo też ma ten długopis i zrobił super sciagę miał wszystko i pani go wzieła na pierwsza ławke no i on ściaga , sciąga i w końcu wacetka a co ty tak na ten długopis patrzysz .... ? A on cały czerwony i mowi : no dobra dobra ściagam .... ! I to trzeba być za przeproszeniem debilem . Pozdro ^^

Aprilia SR 96' [*] Sprzedana -->
Aprilia SR 98' [*] Sprzedana -->

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam dlugopisy takie najtańsze za 80gr.
Jak mam sprawdzian , albo coś to sobie cyrklem wyryje i pięknie.
Nauczycielka pożyczyla ode mnie długopis i się nie zorientowala.

Obrazek

"Przy 180 trudno zobaczyć 40 na znaku" xd
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1132863#1132863 <= WBIJAĆ

Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 20:30 przez macieklol, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja bardziej polecam ten http://allegro.pl/najtaniej-dlugopis-ni ... 56111.html
miesci sie na nim jakies 6linijek pisanych 4 i wogole nie widac jezeli go obrocisz troche
co do UV o dobrze sie spisuje jezeli jest troche ciemniej w jasnym pomieszczeniu malo co widac

Sprzedam Matrixa na części.
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64110

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Zarządzanie kanałowe- obejmuje cały przepływ materiałów w przedsi. Od etapu wejścia surowca do wyrobu końcowego
przeznaczonego dla klienta.; Procesy zapotrzebowania-obejmują dostarczenie materiałów niezbędnych do produkcji
przedsiębiorstwa, ich składowanie oraz przemieszczanie do pierwszego stanowiska lini produkcyjnej. Logistyka ta jest traktowana
jako zarządz. strumieniem dopływu do przedsiębiorstwa; Procesy produkcyjne-obejmują zarządzanie przepływem strumieni
materiałowych w procesie produkcyjnym. Dotyczy to projektowania kanałów przepływu w procesie wytwórczym transp. zewnęt. i
zapasów produkcji w toku; Dystrybucja- jest to przemieszczanie wytworzonych w procesie produkcyjnym materiałów, półproduktów
czy wyrobów gotowych do odbiorców lub miejsc finalnej konsumpcji; Obsługa zwrotów- określana jest mianem dystrybucji
odwrotnej. Produkty mogą być zwracane z powodu wad czy niespełnienia warunków; Procesy utylizacji- to całokształt działań
związanych z gospodarowaniem odpadami. Zadaniem tych działań jest skuteczny i bezpieczny transp. oraz składowanie mater.
odpadowych; Plan operacyjny logistyki- określa zakres przestrzenny i czasowy działań logis. w przedsiębiorstwie; Planowanie
zakupów- ustalenie chaormonogramu zakupów które precyzyjnie określa co, kiedy, w jakiej ilości będzie potrzebne aby zapewnić
ciągłość produkcji, jest podstawą prowadzenia każdej działalności produkcyjnej; Wybór dostawcy: cena nabywanego dobra, czas
dostawy, jakość dostawy, odległość dostawcy od odbiorcy, solidność dostawcy, sytuacja finanse. dostaw., warunki gwarancji i
rejkoimi; Marketing zakupów- to przemyślany zespół decyzji i działań przeds. Produkcyjnego określający jego politykę i strategię
w zakresie zaopatrzenia w środku produkcji; System MRP-jest oparty na podziale czasu na odcinki i na sprecyzowaniu potrzeb
materiałowych na poszczególnych etapówprodukcji w odniesieniu do tych odcinków czasowych. Polega on na ciagłym
konfrontowaniu w ustalonych przedziałach czasowych i na poszczególnych poziomach rozwinięcia wyrobu, zapatrz. Na dany
surowiec do produkcji z chormonogramem produkcji oraz z aktualnymi zapasami i niezrealizowanymi jeszcze dostawcami.
Kompleksowe zarządzanie jakością- TQM jest to zarówno metoda jak i zbiór zasad będących podstawą ciągłego doskonalenia
organizacji.

Czcionka 3 policzcie sobie ile linijek jest i jeszcze miejsce mam.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
DamianMAl, na forum gowno widac, ;p

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Chodzi o to by pokazać ile linijek tekstu się zmieści czcionką 3.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
DamianMAl, chyba jest 18 linijek za małe są

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
Odkopuje temat bo mam mega problem. Jakis idiota z pierszej klasy dał sie złapac na sciąganiu z długopis nie sciąga jego klasa cała dostała po bolu a nam nauczycielka zapowiedziała ze jeżeli ktos będzie miał takiego pena to na wejsciu BOLEC
i teraz trzeba szukać innego sposobu ten długopis odpada bo to miałem i to straszny badziew wg mnie. Dawajcie jakiś sposobu jak sciągac tak zeby było cięzko wykryć . (telefon odpada)

pomóżcie bo nie zdam !! :/

@up jak napiszesz czcionką 4 to wszystko widac problemy sa dopiero przy 3 :P

Ostatnio zmieniony 30 mar 2011, 20:39 przez JaJeCkO, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
Jajecko jesli nauczyciele robia sprawdziany z "książek" to google.pl :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
robią z głowy. a co najlepsze wymyslają je na poczekanu przed lekcją

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera GSM, Derbi Senda, Beta
Kupiłem ten długopis i powiem wam ze rewelacja :d Haaa. Zrobiłem sobie nim słowka na Angielski. Nic kompletnie nie widać ( dopiero jak sie zaświeci UV ) . Przychodzi pani i mowi co tam masz za kartke a ja mowie ze pusta . XD Zabrała mi ją , obejrzała i sie zdziwiła bo nic nie było widac. A na całej pierwszej stronie były wypisane słowka. Powiem wam ze kozak :d xD

Derbi Senda 3 Project , Ciekawy ?! // By Drifter
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Najlepsze są te z wysuwaną kartką.

Pozdrawiam

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Konrad324 pisze:
Najlepsze są te z wysuwaną kartką.

x2.

Obecnie mam 3, szykuje już się zakup 4. Używam od 3lat i tylko raz na polskim w gimnazjum mnie złapała bo ściągałem na beszczela. Jak kto zobaczyła to się uśmiała, pały nie wstawiła i na następny dzień musiałem samodzielnie pisać, heh. Ogólnie polecam.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Ucz się uczyć bo nauka to potęgi klucz , a nie jakieś ściągi robisz :P

A tak na serio to ja mam parę sposobów na ściąganie (ściągam tylko na paru przedmiotach, które wiem, że mi się w dalszym życiu nie przydadzą, np fizyka po co mi jak mam klej? do chemi też robię ściągi :P)

A więc tak 1 sposób:
Jeżeli wzrory na fizyke lub takie małe pierdoły to między palcami u lewej ręki sobie pisze (zawsze leży na stole) tylko uważnie tą ręką ruszam :D Jeszcze mnie na to nigdy nie złapali od 4/5 lat.

2 sposób
Jeżeli muszisz znać np prawa na fizyke itp itd to na ręce z rana po umyciu pisze wszystko między łokciem a dłonią tylko w taki sposób, żeby osoba z naprzeciwka nic nie widziała. Potem nakładam sweter ide na sprawdzian, gdy dostane kartke a pani np usiądzie to podwijam oba rękawy, i kładę lewą rękę przed soba a prawą pisze spoglądając na ściągę:D

Kiedyś robiłem jakies skomplikowane ściągi itp, ale teraz mi się już nie chce

Bo grunt to podstawa.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2