Dzisiaj jest 23 lut 2025, 20:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Siemka.

Zauważyłem że ostatnio sporo ludzi z forum miał nie miłe spotkania z policją, które kończyły sie zabranym dowodem.

Pomyślałem żebyście mogli tutaj wypisać za co zatrzymali, zabrali dowód, lub po prostu was upomnieli.

Na co zwracali uwagę i takie tam..

Liczy się wnętrze a nie wygląd.. chociaż nie zaszkodzi jak jest ładnie :P

Aprilia SR High End 20 PS
!Zacnie!

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... sc&start=0

Moje małe kochanie <3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hmm, ostatnie nie miłe spotkanie z PD było w ferie ;) Postanowiłem wyruszyć po uszczelki do silnika motorkiem, który nie ma przeglądu, OC i zarejestrowany jest na jakiegoś gościa którego nie znam :cool: No i sobie już dojeżdżam do sklepu , a tu podjeżdżają. Wbita na pake, patrzą - ooo, ale ty nie masz 16 lat to po rodziców. Szkoda, że liczyć nie umiał, bo mam pare miechów do 18 :) No i tam 5 dyszek za OC i popychacza musiałem robić do domu. A dali dlatego, że bym się rozbił i by była lipa. Na przegląd nie patrzyli. A fajnych spotkań było więcej, pogawędki przy spisywaniu etc. :)

Tytuł:

Pojazd:
ponad 100km/h w mieście :P = dowód zabrany

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam ten fart, że Rieju wygląda jak normalny motocykl, a teraz jeszcze tym bardziej ( na max wyciągnięty amor - mam 190 cm wzrostu a ledwo co płaską stopą dostaje :D), więc jak sobie jade te 70-80 to nikt nie płacze. A V-max'em nie jeżdżę bo mam mały bak i bym to spalił od razu. Ale wiele razy wyprzedzałem na trasach straż miejską czy policje jeszcze na skuterze i nic się nie działo - niefart ;D A wtedy było grubo ponad 100.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Hmm ostatnie ,to nie dawno:D Za jazdę rowerem wokół rynku na kole;)

A skuterem to jeszcze jak NRG miałem i babka przejazd zamykała i chciałem się zmieścić,i okazało się,że pieski stały z przeciwka w korku po cywilu:P

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Ja miałem fajne spotkanie tydzień temu, chcąc dogonić nauczyciela od W-F (Udało mi się), ale zmieniłem pas na pasach i mnie saltowaly do nich :D
SKonczylo się upomnieniem i fartem, ze nie mialem skonczonych 17 lat :D

Future Sex Game...
Kochani Moderatorzy ;*

Laser X-Pro
Rolki 7.0g
Zolte sprezynki Polini
Pasek Dayco Kevlar

V-Max jaki wycisnąłem - 92km/h

Moje TGB :
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
może i nie policja ale straż graniczna zatrzymała mnie i wlepiła 500 zł mandatu za wjazd do lasu

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=584288#584288 <<< HM CRE 70 SIX
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
mnie gdzies tydzien temu zlapal poraz 5 ochroniarz z cerrfour oczywiscie za jazde na rowerze na kole itp :lol: ogolnie to specialnie tam jezdze bo lubie go denerwowac jest niesamowita lebiega i smieszy mnie jak mi grozi ze bede odpowaidal przed sadem za jazde na rowerze :mrgreen: , skonczylo sie jak zwykle na spisaniu jak tylko sie zrobi pogota to jade pojezdzic oczywisnie na cerrfour, a na sliderze jak narazie mnie raz miejskie gonily na osiedlu chyba jakis sasiad zadzwonil :roll: ucieklem przez taki przejazd ze sie tylko skuter zmiesci schowalem skuter do garazu zmienilem kurtke i pojechalem rowerem obczaic czy jeszcze sa, krecili sie jeszcze 5min potem pojechali :twisted:

Wr250f http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=229726

Dt 170 [sprzedana] http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=159190

Slider [*] http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... ght=slider

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2011, 21:05 przez capital, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
hmm ostatnie spotkanie z policją i to było również pierwsze miałem rok temu. Robiłem coś ze skuterkiem i pojechałem sprawdzić czy jest wszystko ok. i akurat zatrzymałem się koło orlika i wtedy policja podjechała i coś zaczęła sapać że mieli zgłoszenie że ktoś jeździł skuterem po orliku czarnym skuterem (ja miałem taki kolor) ale powiedziałem coś że to nie ja że właśnie naprawiałem motorek no ale już mnie straszyli że moi rodzice będą płacić za to i takie tam ale w końcu puścili jeszcze sobie porozmawiałem z policjantką o pracy w policji :mrgreen:

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2011, 22:02 przez ronilus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Godzina 0:15. 140km/h.. w terenie zabudowanym. Policjant nie zdąrzył mnie ustrzelić,ale ten czerwony wibrator wyciągnął. "Panie kierowco, ile się jeździ po mieście?" , "Panie władzo no 50 :) (- u mnie 50 obowiązuje całą dobe ) , "A ile pan jechał?" "Oczywiście,że 50 :) " , "Dowód , OC , prawo jazdy prosze " bla bla bla..

No i proszę włączyć światła. Doszło do świateł cofania... :D No i brak. Doczepił się jeszcze do opon z tyłu. No i dowód został zatrzymany. Frajer powiedział, że wystawi mi ten kwitek na 30 dni ( mówiłem,że sie ucze itp. :D ) a ja przyjechalem do domu, oglądam ten świstek i patrze a tam na 4 dni....

Gdyby nie opony i światła cofania, doczepiłby się zapewne do (chyba) nie ważnej gaśnicy, bądź do przednich lamp smoked. Ewidentnie chciał mi zabrać dowód/dać mandat. :roll:

Edit:

2 dni później. Stoję sobie obok parku oparty o samochód i palę papierosa. Podjeżdżają...
"Kogo samochód?" , "Mój." " dokumenty są ?" " Są. " no i sprawdza,sprawdza. Za chwile jego koleszka wychodzi i proszę otworzyć bagażnik. " Narkotyki są?" - " Z tego co mi wiadomo to nie " no i kuźwa musiałem wszystko wyciągać z bagażnika. Tylną kanape obalić. Wszystkie schowki itp. itd. w końcu i tak nic nie znalazł i dał sobie spokój.

Do policji nic nie mam, bo ostatnio trafiłem na młodego kolesia tak wporzo,że aż sam nie dowierzałem , że to misiiiak. Skrzynia basowa sobie pukała (trance, vocal trance itp. ) a on "ooo widze podobna muzyka jak i u nas " , Ja: " ale u Was jeszcze nie montują skrzyni w radiowozach" on: " no i właśnie to mnie boli " Jeszcze pooglądał golfa, popytał się o alu. I na końcu dodał "tylko nie rozpie*dalajcie tej skrzyni na maksa, bo pieprzone mochery będą znowu dzwonić " - to była jakoś 2:30 :) Z kolesiem aż przyjemnie się rozmawiało.

Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 7:34 przez Jacek987, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Cześć

U mnie podczas jednej kontroli (rutynowa, jechałem przepisowo) przyczepili się do rejestracji na karterze, do tego że rejka jest niepodświetlona, no i do stanu gumy z tyłu. Chcieli mi zabrać dowód, ale drugi policjant czytał na bieżąco w kodeksie, że w jednośladach rejestracja nie musi być podświetlona, no i odpuścili.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ]