Dzisiaj jest 25 lut 2025, 6:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 606  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
konio16, koszula z new yorker? Mam taką samą w zasadzie dwie tylko bez kieszeni, jedną białą w czarne paski i drugą fioletową w białe paski :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie szukam adidasów na lato takich zeby do jeansow pasowały, kolor ciemny cena do 200 zł, najlepiej nike lub adidas albo puma :)

Tytuł:
**

Pojazd:
Borek i Scratch, trzeba mieć umiar ani za ciasno, ani za szeroko. Wiadomo jak ktoś zakłada do baggów sweterek to ... albo do rurek bluze z kapturem, ale to inna bajka.
Trzeba umieć się ubrać

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
LcD pisze:
Borek i Scratch, trzeba mieć umiar ani za ciasno, ani za szeroko. Wiadomo jak ktoś zakłada do baggów sweterek to ... albo do rurek bluze z kapturem, ale to inna bajka.
Trzeba umieć się ubrać
Amen. Bo jak popatrzeć na tych ministrantów zza oceanu, to nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać. A więc moje zdanie znacie, ja wasze też znam, więc pora zakończyć wojnę, między ludźmi chodzącymi w baggach i rurkach

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Borek96, ja nie krytykuję skateowskiego stylu, to raczej "jak to ująłeś - ludzie chodzący w baggach" wyzywają od pedałów i krytykują tych co naszą wąskie spodnie, więc sam sobie przeczysz. Bo zazwyczaj Ci co noszą rurki, nie wyzywają drugiej strony.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Borek96, No i jest tak jak myślałem, Kto mówi o za małych ciuchach ? Nikt,
Nie masz gustu dobrego, nie znasz się na modzie, dlatego kupujesz szerokie ciuchy bo chcesz zwrócić na siebie uwagę. Łatwo Cię rozgryźć.

Zobaczysz jak podrośniesz 2 lata i z tym że wygląda się jak pajac pisałem o sobie, ale jak tak spojrzeć na podstawówkę która wozi się spodniami za 250 zł tylko dla tego że są szerokie i mają fajny znaczek to chyba proste że to jakieś pajacowanie ?
A zaraz powiesz stać mnie to noszę, dobre ciuchy kosztują, nie tylko te szerokie...
Tak samo każdy płaci za ciuhy, buty, kurtki, czy koszulki, nie zależnie czy szerokie czy wąskie.

Fakt faktem lubię trochę dłuższe koszulki bo lepiej się w nich czuję ale po co wgl mam to pisać nie wiem.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ku** mozecie przestać? Takie pierdoły sobie na PW wyjaśniajcie, lepiej pomóżcie wybrac adidasy :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Scratch pisze:
Borek96, No i jest tak jak myślałem, Kto mówi o za małych ciuchach ? Nikt,
Nie masz gustu dobrego, nie znasz się na modzie, dlatego kupujesz szerokie ciuchy bo chcesz zwrócić na siebie uwagę. Łatwo Cię rozgryźć.

Zobaczysz jak podrośniesz 2 lata i z tym że wygląda się jak pajac pisałem o sobie, ale jak tak spojrzeć na podstawówkę która wozi się spodniami za 250 zł tylko dla tego że są szerokie i mają fajny znaczek to chyba proste że to jakieś pajacowanie ?
A zaraz powiesz stać mnie to noszę, dobre ciuchy kosztują, nie tylko te szerokie...
Tak samo każdy płaci za ciuhy, buty, kurtki, czy koszulki, nie zależnie czy szerokie czy wąskie.

Fakt faktem lubię trochę dłuższe koszulki bo lepiej się w nich czuję ale po co wgl mam to pisać nie wiem.
Za 250zł to nie pamiętam kiedy spodnie, do 170zł kupisz coś fajnego. A i tak pozatym to przez wiele styli przeszedłem, nawet przez te rurki, ale ja ani w tym dobrze nie wyglądam (chodź koleżanki mówiły inaczej), nie jest wygodnie, zachowały mi się nawet te jedyne rurki. Więc nie tak łatwo mnie rozgryźć, w węższych ubraniach chodziłem niecałe pół roku znów powróciłem do starych, dobrych baggów. Nie wróżę sobie powrotu do tych opinaczy. I nie wyskakuj mi tu z elegancją, jak ma być elegancko to zakładam garnitur. Poza tym, to oczywiście tyko jak dla mnie to jesteś totalnym bezguściem. Podążasz za aktualną modą, tym co noszą wszyscy, nie masz własnych upodobań. A i jogcośtam, pokaż gdzie wyzwałem was od pedałów ? To wy zaczęliście krytykować baggy, nie ja te wasze rurki.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2011, 22:16 przez Borek96, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Borek96, za małe ciuchy? Dopasowane spodnie czy tam bluza to są "za małe ciuchy"? Scratch, Jak dla mnie nie powinieneś wdawać się w dyskusje z 14-latkiem bo jakby nie było to chłopak nie ma spojrzenia na świat trochę starszych kolegów ;) Będzie się wkurzał i wgl ale mając 14 lat nie zrozumie, że przez 4-5 lat można jeszcze wiele zmienić w swoim życiu i z mienić nastawienie. Ja chodziłem przez całe gimnazjum i początek liceum w szerokich ciuchach. Trzeba przyznać, b. wygodnie, luźno itd. Ale to niezbyt dobre gdy chcesz wnieść do swojego ubioru coś więcej. Łaaał kupi sobie jeden z drugim kolorowe jak tęcza bluzy Stopro i wyglądają jak 2 krasnale. Ja zmieniłem styl głównie dlatego, że jestem za chudy na noszenie szerokich ciuchów bo to wygląda śmiesznie. Przyznam: nosze rurki (choć nie tylko :P), sweterki, ciaśniejsze koszulki i bluzy i jest mi z tym dobrze :) do tego więcej kobiecych spojrzeń udaje mi sie wychwycić co z krokiem w kolanach i bluzie większej niż ja nie było łatwe :P aa i nie sugerujcie mi braku stylu z samego mojego komentarza :) peace

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
hmm... wtrącę się ;d każdy ma swój styl, więc po ch*ja nakładać komuś swój??
wyrośnie nie wyrośnie ;] mało istotna rzecz. lubisz w tym chodzić bo się dobrze czujesz to w tym chodzisz ;] jedni będą się śmiać a inni patrzeć że ktoś ma zajebiste ciuchy proste.

Zajebiste to nie przekleństwo :mrgreen:

Yamaha JoG next zone

1000-konne wolnossące biturbo, dolnozaworowe-dohc, rzędowe-v8 na gażniku wielopunktowym z cykatorem na bulgotnicy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
rafal5025, na reszcie coś mądrego. Kurcze, Ci którzy są szczupli niech chodzą w rurkach jak lubią i pasuje im ten styl, ktoś kto jest trochę bardziej puszysty nie będzie w tym dobrze wyglądał. Nie kłóćcie się każdy ma swój styl ja np. noszę proste jeansy trochę luźniejsze ale nie baggy i co i teraz mam być krytykowany przez ludzi noszących baggy czy rurki? Ważne żebyśmy czuli styl który nosimy i żeby było nam wygodnie, moda nie ma nic tu do rzeczy, rurki kiedyś przeminą i Ci którzy będe je wtedy nosic udowodnią, że mają własny styl a nie styl promowany w mediach, nie mam na myśli że mają ubierać się nie modnie ale mają zachować umiar tak abuy było ich widać spod tego stylu i żeby współgrał on z ich osobowością.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

15Hz pisze:
Łaaał kupi sobie jeden z drugim kolorowe jak tęcza bluzy Stopro i wyglądają jak 2 krasnale.

Nie noszę stopro...
15Hz pisze:
14-latkiem

15-sto, panie dorosły :).
15Hz pisze:
do tego więcej kobiecych spojrzeń udaje mi sie wychwycić co z krokiem w kolanach i bluzie większej niż ja nie było łatwe

Zwracasz uwagę płci przeciwnej ubiorem, gratuluję.
ziolas94 pisze:
było ich widać spod tego stylu i żeby współgrał on z ich osobowością.

Dokładnie. Styl baggy współgra z moją osobowością i tak zostanie, nie zmienię tego, ze względu na zdanie innych.

A i wg. mnie wyczerpaliśmy już rozmowę na temat baggy rurki, ja powiedziałem co chciałem, wy powiedzieliście, co chcieliście i tyle.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 11:16 przez Borek96, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Co do stopro to gdzie napisałem, że Ty nosisz? Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Co do wieku, Twój profil wskazuje co innego :) ale pewnie liczysz rocznikowo żeby się wzbogacić w "wiosenki". Ehh.. w takim razie mam 19 lat :]

Co do płci przeciwnej&ubioru to hmm... idąc na imprezę ubierasz się jak co dzień czy zakładasz lepsze ubranka chłopczyku? Zapewne tak. A po co? Żeby podobać się kolegom? Zapewne nie. Pewnie żeby się podobać koleżankom. To chyba leży w naturze, że chcemy się podobać :) "co z krokiem w kolanach i bluzie większej niż ja nie było łatwe" - to ma oznaczać, że mi ten styl nie pasował i tyle.

Spinaj się, spinaj :)

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
Co do stopro to gdzie napisałem, że Ty nosisz? Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Ja nie spinam. Pokaż mi gdzie się spiąłem ? Odpowiedziałem Ci normalnie na posta. No, bo miesiąc do urodzin, w sumie pisz jak chcesz, ile mam lat, możesz uważać nawet, że mam ich pięć, nie zależy mi na twoim zdaniu. Napisałeś pozakładają jeden z drugim kolorowe bluzy stopro panie czytanie ze zrozumieniem, więc mogła być tu ukryta aluzja do mnie, jak tak jedziesz, tych, co noszą baggy. Na imprezę zakładam normalne ubrania, nie mam jakiegoś podziału, mam tylko, te które noszę do warsztatu i te, w których chodzę normalnie no i garniak.
Proszę pana (o, bo chyba tak mam się do ciebie zwracać, przecież masz już 19 lat !) zaczął pan czepiać się do baggów, ja odpowiadam, tyle ode mnie.
EDIT:
enzo pisze:
zeby do jeansow pasowały

Jaki krój jeansów ? Regular ?
EDIT2:
Ja cię nie namawiam do noszenia baggów, ty nie mów, że za 4 lata się zmienię i będę nosił obcisłe rzeczy, bo to mija się z prawdą, tak nie będzie, może kiedyś przestanę nosić baggy, jak będę starszym panem, po 30-stce, ale rurek nie będę nosił, co najwyżej regulary.
EDIT3:
Czytałem sobie tą naszą walkę na słowa i znalazłem coś takiego
JOGRR pisze:
jeden koleś śmiga w dresie z całej szkoły i to tak trochę dziwnie wygląda

To coś sztywna ta wasza szkoła.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 12:29 przez Borek96, łącznie zmieniany 6 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Mnie najbardziej wk***a jak ktoś śmieje się z 14 latka ze ma szerokie ciuchy i mówią ze za rok, dwa zmądrzeje i zmieni styl. Ja sam pierwsze szerokie ciuchy kupiłem w 6kl. podstawówki czyli mniej więcej z tym samym wieku i do tej pory kupuje szerokie. Innego ubioru dla siebie nie widzę.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hera pisze:
Mnie najbardziej wk***a jak ktoś śmieje się z 14 latka ze ma szerokie ciuchy i mówią ze za rok, dwa zmądrzeje i zmieni styl. Ja sam pierwsze szerokie ciuchy kupiłem w 6kl. podstawówki czyli mniej więcej z tym samym wieku i do tej pory kupuje szerokie. Innego ubioru dla siebie nie widzę.

No, chociaż jedyny, który to rozumie i sam tak się nosi, mimo wieku 18 lat.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to geniuszu powiedz mi teraz gdzie pojechałem baggy... uprzedzam ze zdanie odnośnie stopro to było wyśmianie marki nie stylu ubioru :) i nie doszukuj się aluzji chłopie.
Z resztą napisałem, że sam takie ciuchy nosiłem więc nic do nich nie mam. Powtarzam: jedyne co skrytykowałem to ciuchy stoprocent, ani nie wjechałem na Twój styl ani na Ciebie więc wyluzuj majty i się tak nie spinaj bo płaczesz na forum bo napisałem że stoprocent śmiesznie się prezentuje. No chyba, że mi wskażesz gdzie pojechałem styl "na szeroko" :) pozdrawiam

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Wtrącę się i powiem że sam lubie luźne ciuchy. Zauważyłem że w połowie znajomych którzy krytykują "luźno" wyśmiewają się ci którzy albo nie mają albo im szkoda kasy na ciuchy diil'a, plny, el-polako, stopro, prosto itp. i popierdzielają w lekko luźniejszych od rurek spodniach i obcisłych koszuleczka i sweterkach.

A co do styli to od jakiś z 2 lat popularne stał się styl na "skejta" ,na długie włosy i na swetereczki i nagle każdy zaczął tak się ubierać, z czego wynikło to że każdy chciałbyć super oryginalny i trendi a w rzeczywistości wyszło tak że na 5 chłopaków 4 wygląda tak samo

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Tytuł:
Awatar użytkownika

15Hz pisze:
napisałem że stoprocent śmiesznie się prezentuje

Nie płaczę, sam nie noszę stoprocent, dla mnie również mają śmieszne projekty, osobiście nie założyłbym.
Poza tym, wszystkie posty pisałem na luzie, więc nie wiem gdzie Ty widzisz spinkę. Aaaa i majty mam luźne :).
EDIT:
DamianMAl pisze:
5 chłopaków 4 wygląda tak samo

Dokładnie, wystarczy wejść do pierwszego lepszego centrum, co drugi chłopak w wieku do 20 lat będzie w rureczkach, koszuli w kratę, w tych okularach nerdach czy jak im tam z zerowymi szkłami, trampkach i będzie miał długie włosy z grzyweczką na boczek i czapkę zimową menela latem. Taki styl szczególnie występuje wśród BMXerów.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 29 kwie 2011, 18:08 przez Borek96, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chodziło mi oto by pasowały do jasnych dżinsów i ogólnie do jinsow, maja byc czarne i ładne.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12114 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 606  Następna