Dzisiaj jest 06 lut 2025, 6:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam po pierwsze dziekuje za wejscie i zainteresowanie sie moim tematem, po 2 przeczytaniem mojego tematu po 3 probowaniu w rozwiazaniu mojego problemu....:D :

Aha jestem tu nowy :D

A wiec tak kupile m dla swojej zonki Aprilie SR50 LC i 2000 rok mam taki problem z motorkiem jest cos nie tak pali na dotyk chodzi super nie ma zadnych problemow przy odpalaniu, ale sprzedawca twierdzil ze moto stoi pol roku ijak przyjechalem zapalil super itp tylko ze nie mail uta az sprzedawca sie zdzwiil i nie wiedzial co jej jest :D .

Problem wyglada tak jak postawie ja na nozkach i na postoju dam manetke do konca obroty sa bardzo wysokie przyjemne latwo sie wkreca, jak ruszam idzie i mawysokie do jakies max 20 na h pozniej schodzi z obrotow i czy trzymam manetke q pol czy d konca ma srednie obreoty idzie jak mol do 50 a 70 osiaga ,,,hmmm raz zgorki osiagnal heh :D i nei wiem co jest temu moto z gory dziekuje za zainteresowanie i pomoc :D pozdrawiam all forumowiczów

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Myślę że to rolki... :smile:

Aprilia Rx 50
-Polini Race 80
-Wał Metrakit Pro Race
-Gaźnik Stage 6 black edition 21/24mm
-Filtr Powietrza Stage6 Double Layer
-Karbonowe Tarcze sprzęgła Metrakit
-Łozyska Metrakit pro Race
-Wydech Gianelli

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zbyt twarda sprężyna centralna lub sprężynki sprzęgła lub za ciężkie rolki. Ewentualnie jeszcze pasek do wymiany. Musisz odkręcić pokrywę przekładni tam gdzie jest kopniak i sprawdzić jakie są założone w/w podzespoły. Aha jak stał pół roku to ja bym wyczyścił dla własnego spokoju gaźnik oraz filtr powietrza.

Pozdro, Carlos

Honda SJ70 Bali:
Polini Sport 70ccm
Hebo Next Generation
Leo Vince SP3
V-Max licznikowy: 95 - 100 km/h

Tytuł:
*

Pojazd:
dzieki wielki chlopaki za pomoc jutro zabiore sie do dziela i dopisze co i jak mam i dolacze zdjecia moze wtedy cos wiecej podpowiecie :D pozdrowka:D

Tytuł:
*

Pojazd:
gaznik przeczyszczony, filtr powietrza tez i dalej lipa.... pwoiem tak cos w wariatorze bylo kombinowane idzie tak wariator za wario 3 podkladki miedziane, przeciwtalerz wariatora, 3 podkladki miedziane nakretki 2 do kopalki i zwykla do dokrecenia, dzis sciagnelem 3 miedziane podkladki, ktore byly miedzy wario i przeciwtalerzem waria, i za przeciwtalerzem te 3 i dolozylem z innego skutera chyba przeciwtalerz z chlodzeniem sa 2 jeden do 2 pasuje bo moj byl bez chlodznia chlodzony powietrzem z zewnatrz... to teraz startu nei ma wogole a prawie go trzeba pchac+ rozpedza sie do 50 ale troszke lepiej niz wtedy wiec to tutaj go cs boli moze porobie fotki i ktos mi pomoze ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
To może wario do wyrzucenia? Skoro już coś kombinowane było :/

Wykonam Crash-Pady na zamówienie!
Tanio!

Za duży obrazek.
Kąkol

Tytuł:
*

Pojazd:
powiem tak po tygodniu szukania mysle ze wiem o co kaman, jak skuter jest zimny to czy ma podkladki czy nie ma ich chodzi mii na przeciwko wario i przeciwtalerza idzi okolo 70 75 lecz gdy sie nagrzeej automatyznie leci 40 50 max z takim mulem ze uuuu szkoda gadac inei chce sie wkrecic na max obroty, po sciagnieciu cylka stwierdzilem ze na cylku jest rysa o ktora moj paznokiec sie zatrzymuje zalanczam foty, jednak nie zalacze bo nei iwem jak Pozdrowka

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ]