Dzisiaj jest 24 lut 2025, 12:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kuba1555555 pisze:
Mój kumpel jeździł komarkiem na rozpuszczalniku, denaturacie no i miał reszte benzyny to kupił reddsa jabłkowego wlał i jechał i pachniało jabłkami za nim :)

Coś mi się nie wydaje żeby pojechał na redsie chyba że wymieszany z benzyną , bo sam reds ma za małe stężenie alkoholu i nawet by się nie zapalił .

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Crazy, a zatarł się czy tylko wystarczyło przeczyścić układ paliwowy?

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
Mi akurat tłok poszedł :)

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Ostatnio zmieniony 01 maja 2011, 23:37 przez Crazy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurde bo czytam przypadki i w autach benzynowych to jedynie pompa paliwowa może się zepsuć jak diesla wlejemy + układ paliwowy do czyszczenia a jak wlejemy benzyny do silnika diesla to już jest nie za ciekawie.

W sumie kumplowi to jeszcze i moduł przez to siadł hehe, potem jak dorwał nowy tłok i szlif zrobił to we 2 osoby na chama gnał na jedną wioskę, do tej wioski dojechał ale wrócić do domu to nie wrócił bo znowu zatarł :) .

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kawasaki ER5/Honda CBR
Ja nalałem przez przypadek diesla, ale teraz mam tłok vertexa więc git :)

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Z4 E85/530dA E60 M-Tech/Sierra
czarekcw pisze:
do silnika diesla to już jest nie za ciekawie.

Prawda. Był kiedyś u taty chłop, który vectrę C w dieslu zalał benzyną i jeszcze trochę przejechał, później zgasł mu, dopiero później na paragonie zobaczył, że benzynę zatankował, pamiętam, że bankowo wtryskiwacze był do wymiany, więc samo to to już spory koszt.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ciekawe jak pompa wtryskowa działała, tez niemały koszt kupna nowej hehe.

Borek96 a tak w ogóle zrobili u was obwodnicę? Bo z rok temu jechałem do Augustowa to budowa stała przez tą Rospudę. Ja jechałem od strony Olsztyna więc zapewne wiesz jaki kawałek widziałem (tzn ja wjeżdżając do Augustowa jechałem górą [mostem] a obwodnica była pod tym prowizorycznym mostem).

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

czarekcw, z obwodnicą nic się aktualnie nie dzieje, stuntują sobie chłopaki tam, ale jakaś nowa firma wygrała przetarg i będą burzyć w czerwcu to co wybudowali poprzednicy i obwodnica będzie poprowadzona inną trasą.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Borek96 pisze:
będą burzyć w czerwcu to co wybudowali poprzednicy i obwodnica będzie poprowadzona inną trasą.

Polska. Nie to że pieniądze pochłonęła tamta budowa, to teraz zerwać nawierzchnię i poprowadzić innym torem znów tą samą robotę to 3x wydane pieniądze w błoto bo taki polski asfalt potrzyma 5 lat góra i będą dziurska....
Szkoda słów . :roll:

Edit:
A jeszcze zapomniałem dodać że rok czasu się bawią w jakieś budowy , mozolnie to wszystko idzie.
To teraz powiem w mojej okolicy jakiś rów robią, i stał znak żeby omijać jakieś pół roku, nic nie robili. Później jakąś dziurę zrobili od strony tego rowu, to przestawili ten znak ( tego "konika" blokadę) bardziej do środka ulicy i stał tak dobre 3 miechy, aha i zapomniałem dodać że w międzyczasie załatali dziurę w tamtym miejscu, po czym niedawno zerwali asfalt ( kawałem przez szerokość ulicy tak jak szedł ten rów i po 3 tyg zalali to asfaltem ale jest 3-4 cm różnicy i trzeba hamować , szlak mnie trafia. ..

Ostatnio zmieniony 02 maja 2011, 0:05 przez Scratch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

A wszystko przez ekologów, którzy bronili tej Rospudy, że jest tam jakiś owad, roślina czy coś zagrożona wyginięciem. Tak to by mnie było takiego problemu, obwodnica by już dawno była wybudowana, a miasto turystyczne, jak na takie przystało byłoby ciche i spokojne bez tirów.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Borek96 pisze:
będą burzyć w czerwcu to co wybudowali poprzednicy i obwodnica będzie poprowadzona inną trasą.

Scratch pisze:
Polska. Nie to że pieniądze pochłonęła tamta budowa, to teraz zerwać nawierzchnię i poprowadzić innym torem znów tą samą robotę to 3x wydane pieniądze w błoto bo taki polski asfalt potrzyma 5 lat góra i będą dziurska....
Szkoda słów .

Akurat przypadło mi stanowisko ds ochrony środowiska w gminie to wiem jak to się odbywa: kilku bogatych ludzi opłaca tych durni co siedzą na drzewach bo (tak myślę) stara trasa obwodnicy szłaby blisko gruntów tych nadzianych ludzi. U nas jest przypadek że Droga Krajowa Nr 16 z Mrągowa w stronę Olecka miała iść korytarzem starej 16, kilku warszawiaków mających kasę się sprzeciwia, burmistrz pewnego miast na M (i to nie Mrągowa a miasta typowo turystycznego w powiecie mrągowskim) kupił kilka żółwi i już obszar chroniony wprowadzają aby 16 szła innym szlakiem gdzie kosztuje ze 3 razy tyle. No ale temat rzeka. Wiadomo jedno - te całe cyrki np projekty, raporty oddziaływania na środowisko idzie z pieniędzy podatników a pieniądze nie małe liczone w tysiacach jak nie milionach złotych.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw, No i racja, Kasa w tym kraju zawsze była jest i będzie na 1 miejscu.
Tak czasem można dzięki niej dużo zyskać ale kurde bez przesady !
Jeśli droga ma być tą czy tamtą trasą poprowadzona i wszystkim się podoba a 10 osób się sprzeciwi i liżą im przysłowiowe każdy wie co , to o co chodzi ?
Ale ok nie róbmy syfu jak w tym temacie jakie auto do 8 tysi bo zaraz w koszu będzie temat :D

Znam typa który latał WS'ką na ropie i normalnie mu odpalała, ale fakt faktem jak zgasłą to czyszczonko :D
I powiem wam że nie muliła, śmigała w miarę ;d

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2