Dzisiaj jest 13 lut 2025, 7:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fusioon pisze:
tobek49, w takiej sytuacji idzie się do sekretariatu i mówi się: "Uważam, że ocena wystawiona z przedmiotu (...) przez nauczyciela (...) jest nie adekwatna do mojej wiedzy z zakresu tego przedmiotu. ", w tym wypadku prawdopodobnie piszesz egzamin sprawdzający twoje wiadomości. Nie wiem jak teraz, ale jeszcze kilka lat temu można było takie coś zrobić

Dalej tak jest bynajmniej u mnie w gimnazjum jest coś takiego, że jeżeli uważasz, że zasługujesz na lepszą ocenę na koniec roku niż jest wystawiona to składasz pismo w sekretariacie i pod koniec wakacji piszesz test sprawdzający .Najczęściej jest tak, że test robi ten nauczyciel, więc masz problem bo będą pytania bardzo szczegółowe, czyli nawet niema szans :/ .

Ostatnio zmieniony 25 lis 2010, 22:43 przez kamilo22, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie dyro jest good, jak palą pod reklamami to każe im dosłownie " wyp***** za róg" bo później problemy ma i tyle. Albo jak przyjdą ze szlugi to podejdzie, obwącha i powie idźcie się wywietrzyć bo zdechnę tu. :mrgreen:

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*

Pojazd:
Na bramie szkoły do, której uczęszczam został wywieszony komunikat dotyczący nowej ustawy "o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych". W myśl tej ustawy na terenie całej szkoły jest zakaz palenia :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja tam za płot łażę.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Michalak pisze:
Fusioon pisze:
Nauczyciel może poprosić ucznia o to, aby ten sam pokazał co ma w torbie, plecaku, kieszeniach czy czym tam jeszcze.

Ale wcale nie muszę nic pokazywać ?:) Zobaczymy jutro :)

Dostaniesz uwagę za niewykonywanie poleceń nauczyciela :D I za używanie telefonu - no ale telefon będzie w kieszeni np. Ale tak to nauczyciel Ci może naskoczyć :) Tak samo dyrektor :) U mnie też porozwieszali tabliczki i tak dalej , a i tak jest jarane :D Ew. wychodzi się przed szkołę, za co jest niby -15 pkt - ostatnio stoimy sobie kawałek od szkoły ale na przeciwko drzwi, już mam wchodzić (ogólnie nie jaram tylko sobie chodze z kolegami dla towarzystwa), ale dyra stoi, no to kucki i czekam, aż pójdzie, wchodzimy a tutaj cieciu nie chce wpuścić. Ale pare minut potem, przyszedł administrator szkoły spoko gościu, powiedział, panie mieciu, jż po 12'stej i powiedizał by nas wpuścić :D

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2