Siema, mam taki problem z regulacją napędu.
Mam Wydech s6 pro replica, cyl 70cc motoforce sport, wario Hebo NG, sprzęgło Hebo R i dzwon S6 wing cooler.
Problem polega w tym że nie potrafię tego tak wyregulować, żeby skuter ruszał i dostawał od razu wysokich obrotów, przekazując całą moc na koło. W tym momencie próbowałem różnych kombinacji - rolki 4.1g z zestawu, sprężynki niebieskie Hebo, sprężynę centralna zieloną WM +15% ( bardzo miękka) ale miał za niskie obroty, rolki 3.4g z zestawu niebieską sprężynę WM +22% Bardzo twarda ( problem było ją samemu zaciść) i niebieskie sprężynki, tak samo na zielonej centralnej i zielonych sprężynkach - wciąż nie potrafił dokręcić do rezonans uczyli obrotów mocy maksymalnej a one są wysoko (ok. 9500-10500 rpm), i zawsze robił tak że wyje a nie jedzie - jechał z 30,40 km/h wył i nic teraz mam 3x rolki 3.4g , kręci łatwo do końca obrotów, tylko że praktycznie nie rusza ( jedzie z 5 km/h) na spręzynie najmiękciejszej +15% zielonej ( miękciejszej chyba nie ma, bo nawet org. była twardsza) i niebieskich sprężynkach, było by fajnie gdyby ta moc szła na koło tak jak kręci przy tych rolkach. Nie mam zielonego pojęcia jak to wyregulować. Proszę was o pomoc