Dzisiaj jest 19 lip 2025, 23:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: problem aerox
*

Pojazd:
siema mam problem z roxem nie wiem co mu jest zachowuje sie tak ze ma od zera muła, powoli sie wkręca na obroty i zaraz mega prześpieszenie i po chwili dalej muł myślałem że jest to regulacja gaźnika ale wsadzałem gaźnik 21 i 19 mm i na kilku dyszach zachowywał sie tak jak napisałem a na kilku innych muł od zera i wg sie nie wkręcał więc zostawiłem go na gaźniku 21 z dyszą 80 na której ma muła od zera potem to mega przyśpieszenie i dalej muł. części jakie mam w roxie to cylinder s6 racing wał s6 hpc gaźnik 21 z filtrem polini airbox wariator i sprzęgło hebo dzwon i pasek malossi przeciw talerz polini i wydech romano type r i sądze że to jest przez wydech ponieweż wydech przy cylindrze ma 2 razy większy przelot niż cylek ma kanał wydechowy, możliwe że to przez wydech że jest za mocny ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
:mrgreen: dobre z tym wydechem :P może byś tak napęd wyregulował?

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=37615

Aprilia Area 70ccm!

POLEROWANIE LAKIERU I USUWANIE RYS Z PLASTIKÓW!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 810#912810

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Łukiii92, Na 100 % jest to wina regulacji napędu. Po próbuj na różnych rolkach,sprężynach centralnych i sprężynkach sprzęgła i powinno być Ok

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Tytuł:
*

Pojazd:
no napedu nie ruszałem wg od czasu złożenia ale zawsze sie reguluje gaźnik najpierw np na dyszy 92 rox od zera ma muła i wg sie nie wkręcać a co do napędu napewno będe musiał go wyregulować ale nie wierze że ten muł od zera to przez napęd. rolki mam 2.8g spręzyna dociskowa hebo 90% i spreżynki na sprzęgle hebo czerwone

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Runner 125 fx
Wsadź twardszą centralkę :)

Tytuł:
*

Pojazd:
co do muła od zera sądze że go zalewa na początku bo jak rusza to mocno kopci obojętnie czy ciepły czy zimny a ma dysze 80 przy gaźniku 21, co ddo drugiego muła to jest już napęd i jakie są jeszcze twrdsze centralki od hebo 90% ? najlepsze jest to że gdy posmaruje rolki smarem to ten muł od zera jest nadal i to jest przez gaźnik ale po sekundzie sie odmula i ciągnie jak rakieta do końca

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2010, 21:34 przez Łukiii92, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]