Dzisiaj jest 04 gru 2024, 10:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam mam do was pytanko . Posiadam skuter marki Tgb 101 s orion , moj setup: Wariator stage 6 , sportowe sprzeglo Hebo , wydech tecnigas next r, gaznik delorto 17,5mm , dysza 90 , rolki polini dobierane nie jestem pewien wagi. Mianowicie skuter nie chciał palic na zimnym czyli wogole nie chcial odpalic tak jak by ssanie nie dzialalo po milionach kopnec lapal i wchodzil na wysokie obroty , kiedy go palilem patrzylem na swiece zalana. przeczyszcilem ja zatkalem filter chytal od sztycha . Teraz dalem go do mechanika i mowil mi ze uszczelka pod glowica byla dupneta i nie trzymal cisnienia . Wziolem skuter od mechanika pali elegancko wszystko cacy sracy tylko przy full manecie tkanie i jak gdyby strzelanie z tlumnika (dławienie) mechanik powiedział ze trzeba wyregolować dopływ mieszanki czy cos takiego i pokazal mi gdzie itp. Wiec chciałbym sie was doradzić czy to jest cos z tym doplywem czy jak tam zwał czy to cos innego. Bo ten muł mnie wkurwia .
Ps: Gaznik zaslepiony leje mieszanke :] HELP !

Mieć szybki skuter piękna rzecz. Skąd brać pieniądze na tuning? -.-

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]