Dzisiaj jest 23 lip 2025, 18:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Najlepiej sobie zapal, mi to pomaga.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd: Aprilia sr
mi przy zaśnięciu nie pomagało palenie. Na stres pomaga.

Moja Apka aprilia-sr-by-dawid137137-t372258-60.html#p2463456

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Albo pić aż się zaśnie :twisted:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
ProgrameR, :lol: Tylko to kosztowne, jakby tak dziennie przed spaniem się trzeba było spić w trupa :P

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot Trekker
KrystianSR50, no może to i racja , problemów mam w uj i dokładnie tak jak ty, nie mam do kogo się zwrócić o wsparcie bo moim poprzedni "koledzy" to takie fałszywce a nie koledzy! Własnie już mnie to wszystko przerasta, nieraz to mam dosyć tego życia a jak jeszcze motor mi nie chodzi to konkretnie przeje*ane :cry:

adikSR, a spróbuje spróbuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale pieprze , wole nie palić bo tak sie zaczyna , od jednego co wieczór , przyzwyczaje się i ten jeden dziennie bedzie zamało a potem 2, 3, 4 .... :wink:

Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 23:32 przez kubayo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Cytuj:
tak jak ty, nie mam do kogo się zwrócić o wsparcie
A koledzy z mielocha to co ??

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner
kubayo, nie pal. Jeśli nie jesteś nauczony to nic Ci nie dają.

KUPIĘ YASUNI C16 P/G stan bdb

Kontakt: puzon20@gmail.com

Tytuł:
Awatar użytkownika

wojtek007, masz rację , zapomniałem :P :P :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kubayo pisze:
ale pieprze , wole nie palić bo tak sie zaczyna , od jednego co wieczór , przyzwyczaje się i ten jeden dziennie bedzie zamało a potem 2, 3, 4 .... :wink:

Nie uzaleznia ... potwierdzone ... nie bedzie ci sie chcialo wiecej ... mowa o "jacuszku" o niczym innym :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
kubayo, mi to akurat przeszło i uważam, że bardzo duży wpływ na to miał powrót do dziewczyny, z którą byłem prawie rok i teraz dalej lecimy. Mówię, nie bój się tylko podbijaj do niej. Ja akurat zauważyłem, że przerwa dała mi na prawdę dużo. Więcej się martwię o swoją kobietę, troszczę i daję dużo dużo więcej miłości niż wcześniej :)
Sama czasem pyta co mi się stało bo wcześniej tak nie było nawet na początku a teraz co ?:D
A problemy mówię same miną, ja to akurat miałem długi, które zaczęły mnie pogrążać coraz bardziej i wiele innych do tego dochodzi to, że strasznie byłem o dziewczynę zazdrosny podczas tamtej przerwy. Ale jakoś udało mi się z tego wygrzebać i teraz tak jak mi tata powiedział "Długi robią kolejne i to jeszcze większe długi" i teraz od nikogo nie pożyczam i jest dużo lepiej ;)

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 93#2189593 Moje Audi ;)

Tytuł:
**

Pojazd:
Zapal Sobie jak złapiesz gastrofaze to się będziesz czepiał wszystkiego co Ci w łapy wpadnie a potem pójdziesz spać jak dziecko :lol:

SPRZEDAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/honda-pcx-125-aerox-b ... ?source=oo

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Walnij se kielicha przed snem, to bedziesz spał jak małe dziecko :D

Ps. To nie działa , już 3 wypiłem i nadal Tu jestem :(

Neo's Green&Black ♥

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=203105

Tytuł:
*

Pojazd:
Zwal se konia,wypij flaszkę whisky to jak niemowlę uśniesz .Albo niech ci ktoś łopatą walnie w łeb to ci gwarantuje ze zaśniesz .

PS.
A tak na serio kup se proszki nassane ,albo od babci pożycz

Booster by cygan

Senda 125 by cygan

Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 2:22 przez drajwer1993, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie to samo. Jutro jest sylwester i chciałbym wstać wcześnie, a to będzie problem, bo poszedłem spać o 7rano. Każdą kroplę oszczędzam na 2012 więc też lipa. : |

sprzedam NOWE łożyska top racing do dt50 LX/MX
i inne:
-logitech g35
-nokia n82
-MTB prodigy 9.81 + pike 409
-creative gigaworks T40

Tytuł:
*

Pojazd:
To została łopata :lol: :O :< :) :mrgreen:

Booster by cygan

Senda 125 by cygan

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
na sen dobra jest książka np Potop!!! gwarantuje sen po połowie strony!!! Chyba że lubisz czytać książki to ta metoda odpada.
Problemy trzeba podzielić na parę kategorii!
Mianowicie:

Takie które zostaną nam na przyszłość
i
Takie które nas nie będą obchodzić w dorosłym świecie

Np.
Takie które nas nie będą obchodzić w dorosłym świecie:
Jeśli masz problem z ziomkami, opinia ludzi na twój temat, z rzeczą materialną, grą: mniej wylane(ja gdybym się tymi błahostkami przejmował pewnie bym się już dawno pochlastał)

Takie które zostaną na przyszłość:
Szkoła, długi(drobniaki do 50zł to nie dług chyba że od mafii pożyczasz no to peszek) Rodzina(lecz tu mamy kategorię bliska rodzina Mama-Tata(Oni dają ci jeść i rzucą kasą gdy jest potrzeba więc lepiej ich szanować chyba ze Ojca masz pijaka to lej po ryju,(Rodzeństwo z tymi będziesz żył najdłużej wiec z nimi radzę żyć w zgodzie)ciocie-wujkowie(ci bliscy co się z nimi dogadujesz trzeba szanować na innych mniej wylane bo w przyszłości ci i tak nie pomogą a mogą i problemy stworzyć coś o tym wiem...więc najlepiej wogole unikać)

Dziewczyna... jeśli jest szansa to postaraj się do niej wrócić, jeśli się tylko kłócicie to nic straconego, lecz jeśli cię zdradziła albo w głowie jej inny to mogę przytoczyć jedynie fragment nutki OSTR'ego:
"Jeśli w domu masz k**** co cię zdradza
w*******l ją za drzwi tylko ziomek doradzam
w sumie mnie nie przeszkadza
ale jak to wygląda jak miłość twego życia
wisi lapsom na jądrach"

A wątpię iż w tak młodym wieku i w tych czasach dasz radę z nią wytrwać...sam miałem dziewczynę prawie 2lata i teraz ja czekam aż znajdę taką co za mną będzie latać oczywiście z wzajemnością.
Najlepiej się nie pchać dwa razy w to samo bo i tak się pewnie rozpadnie najlepiej mieć wylane i czymś się zająć, czymś co ci się podoba a nie próbowałeś. Ale jednak jak raz się zakochałeś to już drugi raz będzie naprawdę ciężko, ale aby to była miłość to ona też musi być w tobie zakochana. Jeśli nie jest to będzie tylko cię ranić. A prawdziwą miłość rozpoznasz po tym iż po mimo np zdrady ty lub ona kochacie drugą połówkę.

Ok więcej się nie rozpisuje bo i tak będziesz miał problem ogarnąć to mój umysł psychiatry znajdzie na wszystko radę ;] (piszę z konta kolegi więc na piszcie na jego gg) odzywać się w razie coś na 11566510 lub pw może przeczytam ja może kolega ;] lub w temacie.
Pisz z czym masz problem a ja i paru innych ogarniętych użytkowników doradzimy ci ;]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Abik_Speed,
Niezla lektura ^6
Ja teraz mam wolne w szkole 2 tygodnie i chodze spac nieraz o 7 a nieraz wogole i tak caly tydzien
a wstaje o 11 i wpieprzam pozadne sniadanie a nie jakies tam kanapeczki :)
Zalewam Raket Fjuel i zawijam do garazu przy skuterze grzebac i tak nonstop
Problemow z dziewczyna tez troche jest als trza potrafic tez miec troche wywalone na takie male problemy bo one cie zjedza !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Ja tam moge iśc spac o której mi się chce ale dzisiaj nie wytzrymam do 24:00 bo padne jak kawka ale mniejsza o to. kubayo Nie pal bo to i taki ci nie pomoże a jak idzesz spac to budzisz się tak po 2 godzinach ? Bo ja tak mam to ide do lodówki coś zjem wypije np mleko i ide dalej spac jak się budzisz w nocy to idz coś zjedz lub wypij :)

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
dawid137137, No to widocznie za mało :) Jsc musisz pobiegać :)Bo to że dasz kilka razy bydłu, i takie tam, to bardzo się nie zmęczysz :)

Nowy UP ! Nowe Fotki ! ;)
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=64274

Czym jest życie? Życie jest bezsensem... xD Ale w życiu zdarzają się chwilę, dla których warto żyć :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Scrimer, nie no jak usne to już śpie , powiedzmy jak pójdę spać o 3 to wstaje koło 12 albo 13.

Abik_Speed, co do tych problemów to mam ze szkołą ale to tylko i wyłącznie mój wybór bo sie nie uczę , chociaż ostatnio zacząłem. Ale ja nie chce zostać jakimś tam nie wiadomo kim, jakimś architektem albo informatykiem , po gimnazjum ide do zawodówki na piekarza, nie musze się uczyć nie wiadomo jak bo na studia na pewno sie nie wybieram.
A co do tej dziewczyny to tak, ona mnie zdradziła w te ostatnio wakacje na ognisku, na którym mnie nie było ale jej wybaczyłem i byłem z nią dalej ale sobie uświadomiłem coś i sie rozpadło wszystko ale ją nadal kocham , z jednej strony chcę do niej wrócić bo ją kocham ale z drugiej strony boje się o nią bo ja mam pewne problemy u pewnych fałszywych ludzi i boje sie żeby te problemy nie przeszły też na nią. W rodzinie nie mam większych problemów , ojca nie mam , znaczy sie mam ale chleje gdzieś tam .... odszedł od nas jak miałem 1 miesiąc. Mame mam spoko.... :<

A co do tej książki to spróbuję , nienawidzę czytać wiec może pomoże, jeszcze zacznę coś trenować żebym był zmęczony na wiczór , robie pompki co wieczór ale to nie wystarcza . Wielki dzięki za porady :mrgreen:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna