Dzisiaj jest 30 lip 2025, 20:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
SparthakuS pisze:
Wolałbym nie bo co jakiś czas jak coś wrzucają do skarbonki to patrzą czy cos ubyło.

to jest super chyba sobie to dam w podpisie

a co do tematu to PATOLOGIA

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
capekpl1 pisze:
a co do tematu to PATOLOGIA

Dokładnie :>

\

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jeżeli chcesz wymienić wario to załatw sobie jakieś super lekkie rolki żeby miał obroty a nie ruszał i wtedy powiedz że coś się stało z wariem i musisz je wymienić. Jak już będziesz kupował wario to kup sportowe, jeżeli będą się pytali czemu takie drogie to powiedz że kupiłeś jakieś markowe żeby dłużej posłużyło. A co do wydechu to przytkaj go czymś i powiedz to samo co z wariem.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiedz poprostu że stary wariator się zniszczył i musisz kupić nowy :P za jakiś czas powiedz że tłumnik masz dziurawy i chodzi jak traktor i Cię policja złapała i kazała go wymienić na nowy bo jak nie to ci dowód rejestracyjny zabiorą :D w moim przypadku to było tak :D zamówiłem paczke kurier przyjechał dałem babci kasę żeby zapłaciła , paczka przyszła rodzice się pytają po co to kupiłeś :P a ja po to żeby skuter szybciej jeździł i się pytają ile to kosztowało :D to powiedziałem 50% tego co zapłaciłem i gitara :D

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiedz rodzicom że to zmniejszy spalanie i takie tam że np. więcej kilometrów nim zrobisz bez usterek itp.

"Tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi"

Był chinol , jest apcia :D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki AP SWAP P/G 70
kamilo22, Hehehe no nieźle nieźle. No mozę i PATOLOGIA tyle zę jetem jedynakiem to raczej się martwią o mnie. Ale po co? Gadałem im już o tym. W garażu u mnie stało raz 2 speedt i 1 jetforce. Zrobiłem je na luks. Ojciec był przy tym i widział w jakim były stanie no ale nie wiem, bo swojego nie daje mi dotykać....

Obrazek

My Peugeot Speedfight 2
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=94539

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: nissan
SparthakuS pisze:
tyle zę jetem jedynakiem to raczej się martwią o mnie.

to powiedz im że chcesz mieć rodzeństwo a jak nie to kupuje części :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
SparthakuS pisze:
Wolałbym nie bo co jakiś czas jak coś wrzucają do skarbonki to patrzą czy cos ubyło.

Padłem jak to przeczytałem :D Hahaha

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zapytaj po co ci kase dają jak patrzą czy nic nie ubylo. Masakra.

----------------------------------------------
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=84360 <- mój aerox ;d

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Suzuki AP SWAP P/G 70
capekpl1, NEVER!

Jak się uda to po prosze pod choinkę :D

Obrazek

My Peugeot Speedfight 2
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=94539

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 19:22 przez SparthakuS, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
To w takim tempie to może 70cc z osprzętem będziesz miał za 10 lat.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Albo poprostu kup to i załóż i po problemie. Zamów do kolegi a u mnie jak nie zgodzili sie na tun to oddalem im 80% kasy za skuter i robie co teraz chce czy lusterka czy wydech czy wario czy rolki czy sprzeglo czy owiewki

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie to było tak że rodzice kupują mi skuter jaki chce i to już nie ich sprawa co z nim zrobie i czy zepsuje czy coś... do czasu kiedy wyprzedziłem wychowawczynie 90 km/h i powiedziała matce :twisted: ale jakoś przeszło... Ogólnie motnuj się nie pytaj bo po co mają wiedziec, oni raczej będą się śmiać że pierdzi na sportowym tłumiku :P.

Speedfight 2 S6 Racing Modular 70cc -->Aerox Midrace 70cc, SR Midrace 70cc--> Derbi GPR 2008.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
Ja tam zamówiłem wydech, mama się zapytała po co ci to wymieniać jak masz dobry? To jej powiedziałem żeby miał fajniejszy dźwięk, żeby ładniej wyglądał (wersja chrom) no i żeby szybszy był i tyle :wink:
Ogólnie to wszystko robię co mi się tylko podoba, a jak coś im nie pasuje to mówię: `A kto płacił za ten skuter?` No i nasepuje cisza...
Kumple moi u mnie wszystko zakładają jak nie chcą żeby ich starsi widzieli i tyle :P

///BMW

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
omg. normalnie cie pilnują bronią ci wszystkiego jak dziecku 5 letniemu, zamawiaj na swój adres normalnie i montuj do skutera i powiedz im że to twoje pieniądze a nie ich i jak ci się zepsuje skuter to ty nie będziesz miał czym jeździć nie oni u mnie na początku też podobnie było tzn nie bronili nic im nie mówiłem kupiłem nadkole i nakładkę oni po co takie drogie to jest za kawałek plastiku w sezonie przed zamontowaniem streeta przejechał się starszy i mówi że po kupnie to to ledwo 80 ciągnęło ci (licznikowe) teraz to idzie jak głupie kiedyś go wyp*erdalałem na mieście nawet środkiem to mówi żeby ostrożnie jeździć i pyta się co ja porobiłem mu że to tak idzie to tylko skuter, wystarczy pogadać z nimi, ja zacząłem od optyki zmieniał się co chwile na lepsze pokazałem zdjęcie jak wyglądał kiedyś dla przypomnienia to mówi że teraz widać efekt włożonych pieniędzy w roxa bo zmienił się bardzo mocno na lepsze

zacznij może od optyki narazie a później powoli części mechaniczne, kup teraz nie wiem nadkole lusterka coś co doda mu uroku.

Pozdrawiam
Przemo

Bling&Bling full sport AeRox.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiedz że to dla twojego bezpieczeństwa, samochodami chamsko blokują i wyprzedzają.. i w ogóle. :mrgreen:

Dobrze że mam Tatę który się fascynuje motoryzacją.. a Mama tylko widzi zapłaty z karty.. chodź teraz i tak tylko na samo paliwo było bo nie ma co tuningować. :P

[center]Obrazek[/center]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja mowie ze mam zużytą cześć proszę o hajs i kupuje sportowe i jak się pytają dla czego takie drogie to mowie ze to wytrzymalsze są chociaż ojciec wie ze to bujda i domek na kolkach ;d

Kupie termometr Stage 6 minarelli LC
GG 12442768
Zajrzyj do mojej apki
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=103071
Zapraszam do mnie

Tytuł:
**

Pojazd:
Obrazek

Ziomek nie zachowuj sie jak ciota. Skoro wiesz że jest taka sytuacja to po co w ogóle im to mówisz ? Waria nie widać więc już masz jedno z głowy. Gorzej z wydechem choć możesz go odczepić i powiedzieć ze ci go ukradli. Postaw ich przed faktem dokonanym. Zamów częsci do kolegi i tyle. Sam kiedyś do kolegów zamawiałem ale do czasu.. jak rodzice wiedzieli że nie wygrają ze mna :lol: Weź miej też jakieś swoje zdanie a nie jak ci mama każe iśc sie wysrac to ty idziesz (może ci sie niechec :lol: ). Nie to ze ja cie tutaj demoralizuje czy tam negatywnie nastawiam do twoich rodzicieli ale tylko wyrazam swoja opinie.

Powodzenia w tuningu :twisted:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja sobie tuninguje jak chce i co chce;p Tylko Mama,mówi po co tyle kasy wydaje na to,to mówie że to moje hobby i chce szybciej jeździć,a Tata na lajcie w tym temacie jest:P Przekonaj rodziców,przedstaw im swoje argumenty na temat tuningu i zmiękną;d

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
<lol2> sory ale to jest żałosne....
Twoja kasa, ty kupujesz, twoja sprawa co z tym robisz.....
Zrób to na fakt dokonany:
Tak jak to capekpl1, pisał kupujesz .... później "Mamo tu masz MOJE 1000zł i przyjedzie kurier odbierz paczkę" i już nie ma wyjścia ....ty szczęśliwy i git:p

A i jeszcze pewnie powiesz że ci dadzą niezły wpier*** jak kupisz części.....................<lol2>, w szkole też cię pewnie biją...?

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2300966#2300966
<-<-<-SENDA :twisted:

Ostatnio zmieniony 02 gru 2010, 21:02 przez BartriczkoSM, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna