Dzisiaj jest 21 lip 2025, 20:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**

Pojazd:
Za tą kasę co napisałeś to chyba PS3 a do XBOXA nie wiem co macie tylko xbox kosztuje.
Braciak kupił xboxa za prawie 1500zł i się gra zajebiście.
Bynajmniej na ruchu bo na padach nie grałem :P

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rox
Adiii pisze:
Spoko, chciałem wam tylko uświadomić, że x360/ps3 to przestarzałe konstrukcje, które nie radzą sobie z nowymi grami. Przykładowo battlefield3 - grafika w konsoli na poziomie średnich ustawień w pc. W dodatku maksymalna ilość graczy po sieci ograniczona o połowę.

Ponadto od dawna devsi mają problem ze zmieszczeniem gier na płytach. O ile mnie pamięć nie myli, jedna z gier była na trzech płytach, z czego dwie trzeba zainstalować na dysku. Nowsze gry wg mnie długo się wczytują.

Niestety ale taka jest prawda. Technologia poszła w górę, jakość gier jest naprawdę wysoka (bf3 dosłownie jak film...) i nie oszukujmy się, ale konsole już tego nie ogarniają.

Na ten czas polecam złożenie dobrego pcta.

Tak ale zauważ ile kasy musisz wydać na Super giga extra Pceta żeby ci chodził crysis2 czy BF3...o wiele taniej wyjdzie kupno konsoli.

Stacek96 pisze:
Multifruit pisze:
klikszen pisze:
Pyle, co ty gadasz, ja akurat mam doskonalem porówanie xboxa vs ps3, dla mnie grafa jest lepsza na xklocku, ps3 grzeje się okropnie bardziej w porównaniu do jaspera którego miałem, w ps3 nawet było slychać strzelanie plastikowej obudowy. Są tak samo głośne, jak do xboxa dorzucisz dysk to dla mnie wszystko jedno co bierzesz, weź to co ma lepsze gry, chociaz poza paroma tytułami to jest dokadnie to samo

aa, online lepsze w x'ie, tyle że płatne, ale zdecydowanie warto

W wielu filmach jest udowodnione ze ps3 i xkloc maja baaardzo przyblizona grafike wiec nie wyjezdzaj z czyms takim.
ps3 sie nie grzeje ! wystarczy postawic 10cm od ściany i bez obaw mozesz grac 24h/7,a strzela zaraz po wyłączeniu bo plastik sie ochładza...logiczne.
Jedyna przewagą xboxa jest to,że gry możesz pobierać,a na ps3 kupować.
Gdybyś decydował sie na nowa konsole to radziłbym ci poczekac na nowego xboxa 720,ale jako używaną konsole polecam ci nowocześniejszą ps3.

Na ps3 też możesz pobierać gry , wchodzisz na ps store i kupujesz , bądź pobierasz darmowe demówki których jest od pyty. Jedyną wadą jaką zauwazylem to to że plastiki strzelają ... jest ciche i u mnie od roku bezawaryjne , pada można ładowac , a nie jak w xie kupowac baterie

Miałem na myśli pirackie gry...oczywiście,że można sciągać z ps store,sam mam ponad 50demowek :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak, tylko czy na Xklocku można odpalać gry bezpośrednio z pendrive?
Z tego co wiem to nie, trzeba nawet pirata nagrać na płytę, więc tu ogromna przewaga PS3

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Multifruit pisze:
klikszen pisze:
Pyle, co ty gadasz, ja akurat mam doskonalem porówanie xboxa vs ps3, dla mnie grafa jest lepsza na xklocku, ps3 grzeje się okropnie bardziej w porównaniu do jaspera którego miałem, w ps3 nawet było slychać strzelanie plastikowej obudowy. Są tak samo głośne, jak do xboxa dorzucisz dysk to dla mnie wszystko jedno co bierzesz, weź to co ma lepsze gry, chociaz poza paroma tytułami to jest dokadnie to samo

aa, online lepsze w x'ie, tyle że płatne, ale zdecydowanie warto

W wielu filmach jest udowodnione ze ps3 i xkloc maja baaardzo przyblizona grafike wiec nie wyjezdzaj z czyms takim.
ps3 sie nie grzeje ! wystarczy postawic 10cm od ściany i bez obaw mozesz grac 24h/7,a strzela zaraz po wyłączeniu bo plastik sie ochładza...logiczne.
Jedyna przewagą xboxa jest to,że gry możesz pobierać,a na ps3 kupować.
Gdybyś decydował sie na nowa konsole to radziłbym ci poczekac na nowego xboxa 720,ale jako używaną konsole polecam ci nowocześniejszą ps3.

Na wielu filmach hahaa, człowieku, najpierw kup sobie to i to i wtedy oceniaj, a nie podstawie film

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
HenieQ, można, wcale nie trzeba piratów nagrywać. kupujesz dysk nawet 2TB, wrzucasz emulatory gry muzykę filmy i wszystko możesz bez problemu odpalić.

poczytaj sobie o reset glitch hack. zanim coś napiszesz, pomyśl, poczytaj.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Adiii, tak, a ale samo to, że można w ogóle nagrywać te kopie to dla niektórych duży plus. "podkręcanie" to wgranie nowego firmware do nagrywarki Lite-On. Nagrywarka ~70zł a gry podczas premiery 200zł więc kupno tej nagrywarki wcale nie jest takie tragiczne. z resztą w temacie nie było mowy o tym na czym się lepiej piraci.

nie wiem jak na ps3, można grać na kopiach?

ps. miałem X360 i obeszło się bez tej nagrywarki;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Znowu się zaczyna... Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie co będzie dla ciebie lepsze.
Cytuj:
Kumple mają PS3 i chwalą, tylko nie mam za bardzo opinii na temat Xboxa bo nikt z znajomych nie ma.

Skoro wszyscy mają ps3 ty też je kup. Będziesz miał z kim na multi grać.

Co do Kinect vs. Move. Też mimo jako fanboy ps3 byłem za kinektem bo nie trzeba mieć nic w łapach. Do czasu grania na Move. Precyzja Move przerasta kinekta kilkukrotnie. BF3 + move + 3D i klocek się chowa.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Fiat Stilo 3D, Corolla E12 D4D
ja mam xboxa i ps3 i powiem wam ze na xboxie lepiej mi sie gra w wyscigi, logiczne itp bo to bardziej dla rodzinnych spotkan, na ps3 dopiero jest zabawa :P, MOVE jest super, tylko jeżeli chcesz grac w kilka osob to trzeba miec tyle samo kontrolerow a one tanie nie sa

Tytuł:
Awatar użytkownika

według mnie x360 ma dużo wygodniejszy pad :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: 147 JTDm
Adiii, co ty mi tu wkręcasz? Odkąd są gry XGD3 wszystkie wypalam sobie w domu. Nagrywam według poradnika przez IMGBurn. Jedna nagrywarka to Lite-On a druga jakieś ATAPI. Jeszcze się nie zdarzyło żeby jakaś gra nie działał. A nagrywa się tyle samo co zwykłe gry. Obie nagrywarki mają seryjny bios. Miałeś w ogóle z tym styczność czy przeczytałeś głupoty na necie i teraz zgrywasz znaffce :roll:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
Pyle,
Jak na kinekcie się tylko skacze, to ja idę do zakonu...
Mam xbox'a 360 w ... gier i jakoś wole, a na ps3 też się grywało.
Po pierwsze to pad w ps3 to z innej epoki, wygodny byłby dla mojej 3 letniej siostry :roll:
Kinect vs Move tutaj jest potwierdzone nawet w testach, że kinect lepszy i nie polega on tylko na "skakaniu".
Co do grania przez internet to jak już stać cię na konsole, to co ci robi różnice kupić xbox live i sobie popykać. Zabawa jest wiadomo lepsza :mrgreen: Wybór i tak należy do ciebie

Obrazek

Tytuł:
Akurat przed świętami zastanawiałem się nad tym samym :D Kupiłem X360 Elite z 09r. (poprawione chłodzenie) z dyskiem 120gb i dwoma padami za 600zl, jedyną wadą jego jest to że ma wgrane LT 1.9 a dasha ma 2.01 także w gry xgd3 jeszcze pykać nie można ale w moim przypadku to tylko kwestia czasu kiedy przerobie :mrgreen: Teraz mam 12 gier i wszystko śmiga jak należy (dead island, gta IV liberty city stories, mortal combat, fifa 11 itd :) ) Akurat ja nie gram w necie także mam wersję odblokowaną, która mi w zupełności wystarcza, nie grzeje się nic, pady są SUPER wygodne w porównaniu do ps3 "!!" , jest wyjście hdmi, także grafika nawet starego Gears of war z 06r. wygląda zaje** :mrgreen: Jedynym minusem jest to że jakbyś miał grać z płyty to dość głośno on chodzi :P ale jak zgrasz sobie gre na dysk to tylko sobie pykasz :mrgreen: Jak dla mnie za takie pieniądze opłaca się kupić X360, bo wcale nie jest gorsze od ps3 które kosztuje krocie :wink: Grafika jak dla mnie jest nawet lepsza niż na ps3. Myślę że pomogłem. Pozdrawiam :)

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja miałem pare X'ów i jedno PS3 - wolę X'a - ładniejszy interface, jest tańszy, można przerobić i grafika jest bardziej przyjemna dla oka. A i GT5 jest o wiele gorsze niż Forza :)

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 14:42 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
PS3 też można przerobić !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
HenieQ pisze:
PS3 też można przerobić !

Tak, o ile masz odpowiedni soft i nie chcesz grać w internecie :) Bo bez nowego softu, nie pograsz na necie. I w nowe gry na starym sofcie, też nie pograsz :)

A nie, przepraszam, chyba pod soft 4.00 też już jest przeróbka, ale sam jej nie testowałem, więc się nie wypowiem, ale przy starszych były problemy z grami, grą w internecie etc. A w Xbox'e póki masz najnowszą przeróbkę, uważasz, przepuszczasz iso przez abgx, bana nie dostaniesz :)

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 14:57 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wgrywasz po prostu inny soft, bez problemu można zrobić to w domu, jest to bardzo proste.
Odpalasz wtedy gry z pendrive/dysku czy czego tam sobie chcesz połączonego przez USB.

Co do gry przez neta, tak nie da rady, ale na xboxie można, ale grozi to banem konsoli czy jak to się tam zwie.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Ja teraz też chce konsolke kupic a jednak kupie Xboxa choc polecam PS3 :lol:

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Adiii pisze:
gvt pisze:
Miałeś w ogóle z tym styczność czy przeczytałeś głupoty na necie i teraz zgrywasz znaffce

Ja na tym zarabiam kolego. Są różne wersje napędów w x360 - jedne lepsze drugie gorsze. Większość z nich nie radzi sobie z czytaniem nowych piratów za sprawą badziewiastej nagrywarki jaką jest Lite-ON. Trzeba nią nagrywać z szybkością maksymalnie X2 żeby coś z tego wychodziło. Ponadto w zależności od stanu napędu i czytnika konsoli - mogą występować swoiste błędy podczas gry. Wcześniej na lepszych nagrywarkach tego nie było, nawet jak się nagrywało X16.
Niestety ale tak naprawdę konkurencji nie ma. Lite-ON jest jedynym modelem na rynku który umożliwia pewne modyfikacje spełniające wymogi nagrywania działających piratów.

Aktualnie jeżeli chodzi o granie na x360 na piratach po sieci - krótko - da się :)

Pozdrawiam kolegę 'po fachu' :P Chociaż ja teraz sobie zrobiłem wakacje :cool:

Cytuj:

Cytuj:
Cytat:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
PS3 wiele wygodniejsze i lepsze z tym ze boxa latwiej na pirata zrobisz;)

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Przerobienie PS3 to 20 minut w warunkach domowych, jest to banalnie proste.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna