Dzisiaj jest 03 lut 2025, 8:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, mam zamiar przeprowadzić tuning optyczny w swoim skuterze i mam kilka pytan.

Chce kupic folię carbonową z allegro za 8 zl, i tu moje pytanie czy bedzie ona dobra ? Chce tylko wykleic plastiki, chyba do tego powinna wystarczyc ale nie wiem. Jak wy sadzicie ?

Myslalem tez zeby ta folia okleic klosze kierunkow, tylko nie wiem czy to jest ze tak powiem "legalne" i czy w ogole bedzie cos przez nia widac. Jak uwazacie ?

Myslalem tez nad zamontowaniem spoilera, w sklepie mielocha jest do kupienia uniwersalny ale drogi jak.... Szukalem w necie czegos tanszego ale nic nie znalazlem, moze wy wiecie skad jakis kupic w miare tani i zeby pasowal do Hurricana ?

Chce tez kupic taka zarowke przednia http://sklep.mieloch.pl/product_info.ph ... c0c8ab23bb i tu moje pytanie czy bedzie ona pasowala do mojego skuterka ? A jak nie to jaka by weszla ?

Czy kupienie lakieru w sprayu za ~30 zl powiedzmy na to czerwonego i pomalowanie np. "kopniaka" albo sprezyny tylnego zawieszenia to dobry pomysl ? Bedzie sie trzymało ?

Czekam na liczne odpowiedzi :)

Mój hRR na PJ ;)
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kee ... e_50/77775

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Tą folią carbonową wykleisz wszystko i tutaj niema problemu, przez klosze kierunków też powinno być wszystko widać choć będą ciemniejsze światło dawały po włączeniu ich.

Spojlery są drogie ale jeżeli ma się wprawę z matą szklaną to samemu można świetny zrobić ^^.

Z kopki prędzej czy później zejdzie ten lakier, może lepiej zrobić polerke jej?? przemyśl to.
Ze sprężyny może pękać lub odchodzić, ale spróbować warto.

Pozdrawiam gangsta529

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]