siema
Mam parę pytań
1. Chłodzenie w LC, no mianowicie chodzi mi o to że lece lece lece i są obroty no i oczywiste że wirnik w pompie kręci. Ale jak puszczę manetkę to z wydechu nie wyleci gram spaliny czyli teoretycznie nie ma spalania mieszanki, teoretycznie powinien się wirnik kręcić i cały czas ciecz przepływać a że
nie występuje spalanie to silnik się niby lepiej chłodzi, ale obroty są mniejsze czyli mniej cieczy przepływa - dobrzę mówie ?
2. Na filmiku słychać jakie obroty kręci, teoretycznie jest wyregulowany napęd, ale boję się o wał bo nie mam obrotomierza, a ja już tak mam że o wał się boję
3. Teraz mam jakiś chiński gaźnik, mierzyłem przepustnice i ma 10mm, mam w szafie dellorto 12mm serie z roxa i tylko muszę skombinować zaworek iglicowy, czy jakaś poprawa w vmaxie będzie na tym dellorto ???
4. Regulacja napędu - co powiecie o tej regulacji co widać na filmiku, chyba jest ok??
5. Vmax, co zrobić na vmaxa jeszcze ? Pasek mam nowy (200km zrobiłem na nim), wario hebo ng, wydech laser xpro, sprzęgło hebo racing n, dzwon stage6 wingcooler, rolki i centralka nowe, rolki stage6 precyzyjne 3g, centrala top racing 30% (nie miękknie), na filmiku mam sprężynki top racinga ale miękkną i dziś założyłem hebo jutro sprawdzę jak jeździ ale to nie wpływa na vmaxa przecież.
6. Nie oszukujmy się, ile na tym setupie pojade ? 90 to już max chyba co nie ?
film:
http://www.youtube.com/watch?v=z3X7d0SViZw