Dzisiaj jest 01 sie 2025, 22:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45 pisze:
Ta teraz będziesz tutaj zachwalał kymco. Jeden godny skuter kymco to S9 . Reszta to samo co zipp , keeway , kingway . Markowce to inna klasa .

Będę je zachwalał nawet jak każdy mi będzie prubował wmówić że to badziewie. Nie obchodzą mnie opinie ludzi których kolega kolegi od kolegi usłyszał że Kymco robi słabe jakościowo maszyny. Nie używałeś skutera tej marki to się nie odzywaj, proste.

Stunt_15 Wywal silnik z tego rometa i rób swapik.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
Chyba jednak kupie coś innego, bo jak wsadze coś mocniejszego to podzespoły nie wytrzymaja.A firmowy to firmowy rozglądam sie za malaguti f12 :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie używałem takiego skutera ? Taką vitalke jak Twoja to na lajcie biore już nic nie mówiąc o tych kymco co ma kolegedzy w 4t . jeden ma s8 drógi agility rs W-max 54 km/h na prostej . Coliber więcej śmiga. Akurat miałem do wyboru vitalke i matrixa to bardzo się cieszę że nie kupiłem tego zółwia (kymco) :roll:

A jak jesteś tak gubo przekonany do swojej vitalki do zapraszam do Puńska i zobaczymy nie będziesz musiał się unosić zbytnio :(

Tytuł:

Pojazd: opel combo c
!UP dziwne, bo brata agilitka na prostej leci 75-80 licznikowe, oraz napewno jest szybsza od colibrac,zipp itp. Wybierając matrixa źle zrobiłeś, nawet coliberek objeżdża keeway (v-max 65km/h) coliberek (75). Mówię tu o seri, bo przy większych tunningach matrix nie odrabia ( tunning do około 2k zł)strat, a swoim wykonaniem nie przewyższa colibra. Kymco chociaż tajwan, cześci 200% mocniejsze. Wiem to z własnego przekonania, że keeway kolegi po 8 k km, normalnego użytkowania, bez katu, potrzebował nowego Cylindra. Kolegi vitalka ma nabite 24k km, i jeździ jak nówka. Nie jestem jakimś zwolennikiem kymco, tylko mówie z doświadczenia, a 4t nie oznacza że gorszy jest od 2t, bo pewnie nie jeden Cie objechał. Keeway nie jest jakimś super zły, ani dobry.

Co do tematu rób swapa, i reszte kasy wsadź w tunning. "bo jak wsadze coś mocniejszego to podzespoły nie wytrzymaja" o jakie podzespoły chodzi? rama? Spokojnie! wytrzyma ci mocnego sporta.

PAPIER TOALETOWY

Ostatnio zmieniony 16 cze 2011, 17:05 przez Iniector, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Iniector pisze:
!UP dziwne, bo brata agilitka na prostej leci 75-80 licznikowe, oraz napewno jest szybsza od colibrac,zipp itp. Wybierając matrixa źle zrobiłeś, nawet coliberek objeżdża keeway (v-max 65km/h) coliberek (75). Mówię tu o seri, bo przy większych tunningach matrix nie odrabia ( tunning do około 2k zł)strat, a swoim wykonaniem nie przewyższa colibra. Kymco chociaż tajwan, cześci 200% mocniejsze. Wiem to z własnego przekonania, że keeway kolegi po 8 k km, normalnego użytkowania, bez katu, potrzebował nowego Cylindra. Kolegi vitalka ma nabite 24k km, i jeździ jak nówka. Nie jestem jakimś zwolennikiem kymco, tylko mówie z doświadczenia, a 4t nie oznacza że gorszy jest od 2t, bo pewnie nie jeden Cie objechał. Keeway nie jest jakimś super zły, ani dobry.

Mam sam keewaya i powiem tak silniki kicha straszna klątwa kiłeja 10000 przebiegu i sie zatarł równo na 10000 Silniki kicha! Zrobiłem Swap na Minarelke i to już co innego ;) Plastiki mają jakościowo 3/5 Elektryka itp też lipa... Prąd zaczął spierdzielac gdzieś światła zaczęły się palic..

Mając Wybór Keeway Kymco TGB wybrał bym TGB bo są dobre ma paru moich znajomych i jeżdżą non toper Kymco dają rade ale nie jest to rewelacja...

Rób swapa nie bój się wszystko wytrzyma....

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stunt_15, Swap fajna rzecz bo wygląda jak zwykły chinol a dorównuje markowcom ^^ Sam jeździłem takim swapem 2 sezony (teraz brat go ma) i rama wytrzymuje. Ale mimo tego odradzam, ciężko sprzedać bo ludzie boją się kupować skuterów w których było grzebane. Ja już 3 miesiące próbuje swojego sprzedać. Lepiej brać markowego bo łatwiej sprzedać.

Simson: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2029930#2029930
Booster: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=760
Sprzedam Boostera.
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45 pisze:
Wiesz jest jeszcze smutna istoria o licznikach analogowych i elektonicznych . Czemu kolega np swojim agility jedzie 80 a ja 65 i jesteśmy obok siebie? Tak samo moge powiedzieć sąsiad ma matrixa ma na liczniku 15k przebiegu i śmiga dalej , drógi ma ry8 i posypał się po 4tys , Kymco s8 posypał się po 1,4 tyś przebiegu a teraz przy 15k zatarty a inny ma coliberka i ma 20k i nic nie robione jeme i jezdzi do dziś . Kymco lepsze od keeway ale napewno nie trzeba porównywć go do markowych bo nie ma czym . Każdy lubi to co ma i na co go stać lecz nie wiem po co teraz z tego robić nie wiem co.

No wiesz ale taka jest prawda że wszystko chodzi tak jak sie o to dba i niema co najeżdżac na jedno i drugie bo wszystko może wyglądac cały czas jak nowe jeśli się o to dba i jeździ ostrożnie ;)

Tytuł:

Pojazd: opel combo c
daro45 pisze:
Wiesz jest jeszcze smutna istoria o licznikach analogowych i elektonicznych . Czemu kolega np swojim agility jedzie 80 a ja 65 i jesteśmy obok siebie? Tak samo moge powiedzieć sąsiad ma matrixa ma na liczniku 15k przebiegu i śmiga dalej , drógi ma ry8 i posypał się po 4tys , Kymco s8 posypał się po 1,4 tyś przebiegu a teraz przy 15k zatarty a inny ma coliberka i ma 20k i nic nie robione jeme i jezdzi do dziś . Kymco lepsze od keeway ale napewno nie trzeba porównywć go do markowych bo nie ma czym . Każdy lubi to co ma i na co go stać lecz nie wiem po co teraz z tego robić nie wiem co.

24h

Powiem tak, licznik kymco agility 50, gilery runner sp 50(elektryczny licznik), speedfight 2 , pokazują mniejwięcej tak samo (różnica 1,2km).

Kupuj silnik p/g, pasują mniejwięcej bez przerabiania. Nie pchaj się kupując nowy skuter, bo może się okazać padlina.

PAPIER TOALETOWY

Tytuł:
**

Pojazd:
Ta kupie jakiś silnik p/g i moze okazać sie padliną. Sprzedam swojego chinola i kupie Malaguti f12 bo chinol to chinol... Wole mieć coś firmowego, bo chińczyk zostanie chińczykiem słabe plastiki i wgl.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stunt_15, dokładnie

Sprzedam całą Aprilie SR na częsci
gg 1064217

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stunt_15, Dobrze robisz.

Simson: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=2029930#2029930
Booster: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t ... &start=760
Sprzedam Boostera.
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
Szkoda mi kasy w chińczyka wsadzać a juz i tak duzo było wsadzone....

Tytuł:

Pojazd:
robcz1 pisze:
No wiesz ale taka jest prawda że wszystko chodzi tak jak sie o to dba i niema co najeżdżac na jedno i drugie bo wszystko może wyglądac cały czas jak nowe jeśli się o to dba i jeździ ostrożnie ;)
Dokładnie. Nie jeden szybciej załatwi jakiegoś roxa, albo piaggio, a drugi na coliberku myknie 20 k. Wszystko zależy jak kto jeździ i jak o to dba!

Moja senda na racingu <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=273118

Zapraszam do komentowania :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45 pisze:
jeden ma s8 drÓgi agility rs W-max 54 km/h na prostej . Coliber więcej śmiga. Akurat miałem do wyboru vitalke i matrixa to bardzo się cieszę że nie kupiłem tego zółwia (kymco) :roll:

to niech je odblokują i vmax skoczy do 80.

Cytuj:
Nie używałem takiego skutera ? Taką vitalke jak Twoja to na lajcie biore

'Na lajcie' to moja Vitalka bierze Twoją kiłe :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja Ci mówie według swoje licznika jak jade za nim . U niego często dochodzi 75-80
I kączmi tą dyskusje bo nie ma o co kłucić się . Nasze skutery są z niższej półki. Lepiej niech kupi sobie te Malaguti i napewno wyjdzie to na duży plus

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
"Wytwórnia Kwang Yang Motor Company, czyli w skrócie KYMCO, została założona w 1963 roku w kooperacji z Honda Corporation. Przez 30 lat do 1993 r. KYMCO był producentem motocykli i skuterów na licencji Hondy oraz dostawcą części motocyklowych, silnikowych oraz samochodowych dla japońskich fabryk Hondy. Od 1993 r. wszystkie pojazdy wytwórni firmowane są marką KYMCO, ale technologia KYMCO ściśle bazuje na technologii Hondy."

KEEWAY jest globalną marką chińskiego producenta Qianjiang Group. Motocykle, skutery, quady i urządzenia bezpieczeństwa motocykla są dystrybuowane pod marką. Firma powstała w 1999 roku w UE

Już chyba nic więcej nie muszę dodawać...?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czym lepszy? Że inny chinczyk go składał ? :cool:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, daj se siana, Kymco AC 2T leci więcej niż Mina AC 2T, wiem bo sam jeździłem. To jest silnik niezwykle wytrzymały i mocny a Keeway, Kingway czy inni Zipp to wynalazek .

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Który kymco więcej jedzie niż minereli ?. Jedyny udany kymco to s9 . I już nie będe tu się udzielał bo jakiś dzieciak kupil skuter i juz nie ma lepszego

Pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna