Dzisiaj jest 27 sty 2023, 5:30



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Offline
Post: 22 cze 2022, 8:41 
*

Rejestracja: 22 cze 2022, 8:33
Posty: 1
Pojazd:
Witam dziwna sprawa z elektryką w Romecie 717 4t już jestem na o co chodzi. Jednego dnia chciałem polecieć i to zrobiłem, bez problemu dotarłem do celu i wyłączyłem silnik do domu, następnego dnia nie mogłem odpalić skutera. W efekcie po wielu próbach wszystko działało, ale po odpaleniu moje reflektory się nie zapalają, działają tylko światła hamowania i kierunkowskazy, a obrotomierz zachowuje się bardzo dziwnie, pokazuje około 8-9 tys obrotów, co nie jest możliwe : (po lekkim wzroście gazu obrotomierz gaśnie liczę na twoją pomoc na razie nic nie widziałem, co to może być?


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
Post: 22 cze 2022, 18:16 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 8166
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
A silnik trzyma obroty? Nie przerywa? Sprawdź czarny przewód który idzie do rozrusznika czy jest przykręcony do kartera




_________________

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



cron Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy