Dzisiaj jest 19 sty 2025, 0:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wydech w 4t... Brawo dla co poniektórych... <klaszcze>

Wymień najpierw cylek, wario. Później się pomyśli.

Lubię mojego Keewaya. ;]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja sobie kupiłem taki zestaw http://skutertuning.etpro.pl/product/ZE ... EMETOW,005 i diabeł normalnie :D Lekko się wybije i już na gumie, a jeszcze do tego mam stożek i dyszę 90 i czasem jak ma ochotę to wyprzeda 2t :twisted: :shock: :mrgreen: Więc polecam, tanie i dobre. A jak już inwestujesz to sam zrób taki zestaw na zasadzie dodania takich części ale lepszej firmy np.: Naraku, które robi bardzo dobre części do 4t.

Co do wyglądu, na pewno przedłużka, lusterko f1, nadkole, wywal przedni błotnik, lampa na dole, a nie na kierownicy (kiera bez plastików, takie ala bmx :cool: ), koła 12 cali, polerka przekładni. Rejestracji na przekładni nie rób bo policja się będzie czepiać, lepiej wywal tylny błotnik i na jego miejscu przyczep rejestracje. No i oczywiście jakieś malowanie i naklejki :)

Pzdr, Never

Pzdr, Never

Ostatnio zmieniony 08 kwie 2011, 13:03 przez NEVER, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2