Dzisiaj jest 25 sie 2025, 13:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam , posiadam silnik minarelli, właściwie jest to "składak" , cylinder malossi sport 70, gaznik 21mm razem z dyszami i mam zamiar do tego dokupić wydech stage6 pro replica. I teraz moje pytanie czy możecie mi polecić jakiś lepszy wydech do tego cylindra dodam że jest to niestety stojący AC więc ciężko coś do tego dobrać , i chciałbym żeby cena była podobna coś w granicach 450 zł , wiem że bajki z tego nie będzie, ale mimo wszystko byłbym wdzięczny gdybyście mi pomogli . I jeszcze co dalej robić po wydechu, myślałem nad wariatorem ale nie wiem czy też stage6 czy polini po prostu się nie znam i nie wiem co będzie najlepiej pasowało do tego cylka i wydechu ^^ , potem może dzwon stage 6 i rolki byscie mogli polecić jakieś . Powiem od razu że nie mam tyle $ żeby kupić wszystko od razu, więc co na początek najlepiej kupić ? Z góry dzięki ^^

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
na początek kup wydech jezeli chcesz to pro replica osobiscie bym ci polecil lasera x pro ale nie jestem przekonany do tych laserow po 350zl bo slyszalem o nich nieciekawe rzeczy. Jezeli juz kupisz pro replice to wariator stage6 sport pro bo on jest robiony pod pro relice i sie zegra. Jezeli chcesz zeby to chodzilo jak nalezy to polece ci wydech yasuni r.

Tytuł:

Pojazd:
Pro replica + waritor stage6 spot pro / yasuni R hebo ng / stage sport pro :wink:

Tytuł:
*

Pojazd: Aerox
Ja mam w Roxie Malossiego Sporta i z Yasunim R-ką świetnie sie zgrywa ! Tymek45, tak jak mówi kolega najpierw kup wydech on najwięcej ci da z tego wszystkiego :D . Niema co oszczędzać .

Mój Rox !
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 18#1698718

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 13:31 przez Aeroox . . ., łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Aerox FullSport
Za tą kasę kup sobie używany wydech Yasuni R. Następnie pomyślałbym tutaj o nowym wzmacnianym wale oraz łożyskach. Gdy już to nabędziesz zabierz się za napęd. Na początek zainwestuj w wariator tutaj do wyboru masz 4 firmy praktycznie z tej samej półki:
- stage6 sport pro
- malossi multivar
- polini speed control
- hebo next generation

Gdy już nabędziesz wszystko to co wyżej możesz pomyśleć o jakimś sprzęgle oraz dzwonie jeśli twój jest zużyty.

Myślę, że to na tyle. Jeśli coś zapomniałem proszę o poprawienie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]