Dzisiaj jest 21 lip 2025, 21:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie jest po 22:00 proszę Pana, ciszy nocnej nie ma :)

A po 2 miej go w dupie. Nic wam nie zrobi. Jak będzie coś tam gadał to przytakujcie "Tak, tak. Yhy" i stuntujcie dalej. :)

+ CocaCola

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja zanim miałem kartę motorowerową, zawsze sąsiad coś tam wyzywał, raz nawet moich rodziców odwiedził, po czym użył bardzo brzydkich słów aby zwrócić mi uwagę...

Jakieś 2 miesiące później, gdy sprawa ucichła a ja odebrałem kartę, wszystko już było na legalu, zaprosiłem 2 kolegów, zrobiliśmy małe "wyścigi", gdzie linia startu zaczynała się przy jego bramie wjazdowej, wyszedł, popatrzył i się poddał...

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie na osiedlu to większość seniorów mieszka,choć dwóch policjantów(jeszcze nie na emeryturze) to nie mogę za bardzo cwaniakować,bo jak to przy policjantach :roll:

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
http://demotywatory.pl/3392065/Sasiad
:mrgreen:

Tytuł:
*

Pojazd:
U mnie na podwórku nawet bez tłumika mogę jeździc ;] Tyle że jak jeździmy to na placu koło domu nauczyciela i jest problem stara zrzęda... była juz u naszych rodziców mój stary zaczał jej dogadywac ja tak samo to zwątpiła, straszy nas sądem o.O. Niby jej okna kurzymy, chciała mnie zatrzymac jak jechałem podjechałem i "Chyba pani kpi " i odjechałem do mnie sie nie odzywa bo wie że nie wygram policja kiedyś zajechała popatrzyli i odjechali. :(

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja to mam spoko ludzi na osiedlu. Wczoraj bez siliencera jeździłem i tylko się oglądali.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie jeden taki gangusik w ogóle przez kolegów mi powiedział, że obudzę mu dziecko to mnie zabije, ale jak wchodzę z nim do klatki etc. to nic nie mówi :roll: A tak to się jarają bo znamy się wszyscy i tylko o widze motóry, już poważne sprzęty etc. :P

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Ja mam nawet dobrze, bo synowie sąsiadki są motocyklistami, drugi tam też czymś jeździ lub do niego i jest jakiś keeway u sąsiada, więc nikt mi nie płacze na szczęście, to znaczy może dlatego, że nie stuncę w jednym miejscu czy coś, tylko przejadę i znikam, ale dość często się zdarza. Ale niedaleko mieszkają dziwni ludzie, gdzie psy są zaniedbane, ogólnie tam śmierdzi itp. ale w to nie wnikam. Raz jeździłem z kolegą praktycznie w kółko w jednym miejscu (kolega sendą). Nie powiem, że szybko, ale na wysokich obrotach, co zwracało uwagę. Baba zamiatała ulicę, potem coś pokazywała nam, a na końcu kolega przejechał tak blisko babki, że ta go miotłą próbowała odgarnąć. Tak się śmialiśmy, że musieliśmy się zatrzymać.
Po za tym u mnie nikt nie ma nic do tego, jednak odczuwam, że czasami ludzie na mnie dziwnie patrzą jak im powiem "dzień dobry". Tata jeździł czasami moim skuterem to na prawdę go słychać, aż ja sam się denerwowałem.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
nie ma to jak 4T na seryjnym filtrze powietrza :mrgreen:

cichy i ogólnie bezproblemowy :lol:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Powiem Ci tak, mam identyczny problem tylko, ze jestem na miejscu tego sąsiada. Nie mogę chwili spokojnie wysiedzieć jak banda oszołomów w wieku 15 lat jeździ mi non stop pod oknem w tą i z powrotem w dodatku jeden sobie tłumik uciął żeby było głośniej. Raz już gwoździe znalazły się pod moją bramą.

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Asaroth, Idz do roboty :D TO nikt ci nie będzie przeszkadzał.

Sprzedam całą Aprilie SR na częsci
gg 1064217

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
to ja jak jade z kumplami na boisko to przejeżdżam koło domu nauczyciela to jeden typ się pluje "proszę nie wieżdżac motórami" a my do niego że nie mówi się motór tylko motocykl, a to są skutery :D
schował sie do chałupy i po chwili znów wylazł :/ :D
a ja mądry dawajcie odkręcamy slincery!!!
i znalazło się 2 debil: ja speedfightem z laserkiem bez slincera i kolega kataną z nextr bez slincera :)
Było naprawde głośno i gościu dał za wygraną :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dawid303, Ja nie mam nic przeciwko żeby ktoś sobie przejechał bo sam tak jeździłem ale takie jeżdżenie w tą i z powrotem każdego by wnerwiło. Do pracy się nie wybieram, jeszcze 2 lata nauki.

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
http://www.youtube.com/watch?v=Gj4TSOqwVqM

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak ci jakieś dziecko jezdzi w ta i spowrotem to moze wkurzyć .... chociaż ja tam lubie jak se jezdza motorki , nawet jak jezdza w te i wefte xd Jedynie kiedy sie wkurzyłem na moto to jak mój brat chcąc mnie obudzić zebym mu zrobił tam cos przy crossie to odpalił aeroxa i jezdził pod oknem , aż sie wkurzylem i wstałem xd

Aprilia SR'R Factory ;*
Yamaha Aerox R ;)
Kawasaki KXF 250 <3

Ostatnio zmieniony 24 sie 2011, 22:18 przez danny180, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
U mnie jeden z okna fotki robił jak ktoś się pod zakaz wrypał :D A koleś koło szkoły to już wytresowany :D Godzina 20:00, przejeżdżam koło jego chaty, najzwyczajniej w świecie, jest to droga prowadząca do gimnazjum, a potem przechodzi w polną i ja zawsze w tą polną lubię sobie przycisnąć, skręcam w ów polną koło jego chaty, jeszcze nie zdąrzyłem gazu dać, a ten już drze japę, że mam do niego podjechać itd .. :D Raz chciał nas z parkingu spod szkoły wywalić, choć stały tylko 2 skutery, od godziny nie odpalane :mrgreen:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
grubsky6 pisze:
a ja mądry dawajcie odkręcamy slincery!!!
i znalazło się 2 debil: ja speedfightem z laserkiem bez slincera i kolega kataną z nextr bez slincera :)

To jest urok tunerów :D W kazdym miejscu i o każdej porze rozbierzesz se moto xD

Mnie tam sasiad nagrywał jak latałem crossem po rżysku xD I jeszcze mi pokazywał zebym gazował , machał coś cześć itp , uśmiechał sie xd

Aprilia SR'R Factory ;*
Yamaha Aerox R ;)
Kawasaki KXF 250 <3

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2