Dzisiaj jest 28 mar 2025, 18:05

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wątpie żeby takie coś się udało bo znaleźć kogoś kto zasponsoruje od tak zlot skuterów to praktycznie nie możliwe. Ale mam pewien pomysł niedlaeko poznania jest lotnikso w Bednarach tam gdzie odbywa się agro show i jak by każdy coś od siebie dał to byłby napewno fajny zlocik i na nim można było by nielgalnie zrobić wyścigi na 1/4 bo wiadomo legalnie to za duzo roboty. Jak było by naprawdę dużo osób to na 2 rok może udałoby się porozmawiać z mielochem by na początek podstawił swoje stoisko a jako atrakcje to pokaz stuntu bo jest dużo osób co stuntuje.

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
liveWiktor, dobry pomysł , ale znając ludzi to 500 osób napisze że bedzie, 20 osób da pieniądze a 10 osób przyjedzie :/
Razem z ludzmi z Przeźmierowa i Baranowa wstępnie ustaliliśmy że zlot zrobimy po rozpoczeciu sezonu albo przy Auchan Swadzim albo przy starej opuszczonej willi w Baranowie . Jest dosc duży kawał aswaltu do stuntu i wyscigi na 1/4. Bedzie grill muzyka i wiele wiecej atrakcji. Zapraszamy :P

A co do tych bednar to trzeba popytać ile wstep itp.

Szuriken

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A to nie jest za free ?

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Radzę liczyć na osoby od lat 18 , ponieważ ci ''nastoletni mielochowicze'' będą tylko spamować ,że piszą się na zlot a w rzeczywistości i tak nie przyjadą , bo rodzice , bo skuter , bo sanki. POZDRAWIAM.

Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, 2:35 przez Baliq, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
liveWiktor, niewiem czy jest za darmo :/ Napisz tam do włąscicieli i sie dowiedz i nam napisz :D

Szuriken

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja nie mam kontaktu ale tam mi się wydaje że bez problemu można bo tak samo w pile jest lotnisko i wiara sobie chodzi po nim :)

Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
dexter, Skutera nie mogłeś ogarnąć a scooter Day chcesz ogarnąć? :lol: Wydaję mi się, że z takim organizatorem nic z tego nie będzie. Już kilka razy była propozycja zrobienia, nawet jedną zaproponował Junior i nic z tego nie było. To jest Polska, tu większość skuterów to chinole z tesco, którymi jeżdżą dzieciaki po wiochach i zrobić dla niech 100km to dużo. Jak już chcesz coś zrobić to można zacząć od robienia zlotów w okolicy i za każdym razem ściągać więcej wiary. Jak to się uda to można spróbować zorganizować coś większego. Może za kilka lat się uda. :P

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mielch musi się za to zabrać ale wybaczcie mi drodzy panowie z mielocha jak wy się za to garniecie to za 10 lat się odbędzie ;p

Tzr 125
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=252927

Keeway f-act swap od f12

Tytuł:
*

Pojazd:
A więc odpowiedź w tym temacie jest jedna . Nie chce was ''chłopcy'' obrażać ale zobaczcie wiek ''organizatorów''.
POZDRAWIAM.
Cytuj:

Cytuj:

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Tytuł:
**

Pojazd:
Baliq pisze:
A więc odpowiedź w tym temacie jest jedna . Nie chce was ''chłopcy'' obrażać ale zobaczcie wiek ''organizatorów''

Już pisałem o tym w moim poście!
"To jest Polska, tu większość skuterów to chinole z tesco, którymi jeżdżą dzieciaki po wiochach i zrobić dla niech 100km to dużo."
Wystarczy popatrzeć na scooter weekand w DE. Tam jest większość ludzi +18 i tam to się udaję, a w Polsce to co? 14-15latki którzy piszą, że będą, a później nikogo nie ma bo albo rodzice nie pozwolili jechac, albo za daleko itd. Sam mam 16 lat i wiem jak to niektórzy nie ogarnięci są. :wink:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Tomasz
Chłopaki jak chcecie to mogę się przyłączyć - jeśli na mały Kościan na zloty Scooter Team jest 40 maszyn, no to na taki Poznań coś większego by się udało zrobić :roll:

czajnik96, Wszyscy tacy nie są, wiadomo zawsze ktoś wystawi do wiatru.

Tytuł:
Admin
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Stalker
adikSR pisze:
Moim zdaniem to pan Mieloch powinien pomyśleć poważnie nad organizacją takiego eventu... moim zdaniem gdyby firma przyłożyła się do tego na poważnie to by naprawdę wyszło coś ciekawego..

Przypominam, że Jerzy Mieloch sr oraz firma Mieloch Motocykle organizowała w Polsce wyścigi skuterów, różne spotkania i zloty. Cały czas także aktywnie wspiera sportowców i inicjatywy zlotów i spotkań.

Sklep internetowy z częściami i akcesoriami do skuterów / motorowerów / motocykli
WWW.SKLEP.MIELOCH.PL

Szukasz części oryginalnych Aprilia / Derbi / Gilera / MBK / Peugeot / Piaggio / Vespa?
Jeżeli tak napisz na oe@mieloch.pl !

Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, 2:21 przez Junior, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Junior, A planuje coś w najbliższym czasie ?

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
A Wy znowu zaczynacie tą sielankę? I tak nic z tego nie będzie bo po 1 już miało być coś takiego organizowane w zeszłym roku i wszyscy wiedzą co z tego wyszło. Po 2 nie sądzę,żeby 14-16 latek ogarnął taki temat. Po 3 jest nadzieja,żeby to się udało ale na moje za wcześnie trochę na to. Mój pomysł jest taki,że jak już załatwicie jakąś miejscówkę w Poznaniu albo za Poznaniem to można porobić reklamy w formie takich ulotek,albo plakatów i porozwieszać po mieście i okolicach. Poogłaszać się na innych forach,że takie coś jest organizowane i wgl. Ale to dopiero wtedy gdy będzie wiadomo,że uda się na 100%,żeby nie robić z siebie debila. Ale i tak na moje tym powinien zająć się ktoś ogarnięty. :roll:

szymon113 pisze:
spróbuj jeszcze tym programem od sony ericssona przelecieć telefon, może wtedy wstanie

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2