Dzisiaj jest 20 sty 2025, 6:23

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
NeeRek pisze:
Qu4k, ratosluaf, protomcik,

http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... ity+hs-800 one są jakości jak słuchawki z bazaru ? Używam ich prawie 2 lata mikro wyciągam prawie codziennie i nic się nigdy nie popsuło ;)
NIGDY ICH NIE WIDZIELIŚCIE A OCENIACIE !

protomcik pisze:
słuchaweczki są małe, 0 bassu itp.

Małe ? haha
Po co ci bas do CS ?

Chłopie co ty gadasz... Mam te słuchawki już chyba z 3 lata i nie są warte swojej ceny. W tej cenie można mieć np Superlux HD681 które biją je na głowę wykonaniem, jakością itp. W CS czy innych grach nie zauważysz różnicy miedzy fatalitkami a superluxami, a w muzyce wielką na korzyść superluxów.

kubu355 pisze:
Superlux HD681 lub HD201 to najlepsze słuchawki za 100zł 4EVER! Jakością dźwięku przewyższają słuchawki trzy razy droższe. Creative Fatal1ty to srajgajmingowe słuchawki w których płacisz za firmę.

Jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza proszę zajrzeć tutaj:
http://forum.benchmark.pl/forum/57-g%C5 ... nia-audio/
Superlux HD681 lub HD201 to słuchawki najczęściej polecane na tamtym forum za tą cenę.

Co do mikrofonu to ZALMAN ZM-MIC1 jest tani i zacny ! Polecę także Logitech USB Desktop Microphone, fajny mikrofon na USB, który od razu odszumia.

Zgodzę się co do słuchawek i Logitech'a, ale nie do Zalmana. Naczytałem się o nim propsów, kupiłem i się rozczarowałem. Strasznie trzeszczał, bardziej było słychać co dzieję się na dworze niż mój głos. Dużo lepszy okazał się Media-Tech MT390. Pewnie trafiła mi się felerna sztuka, ale nie polecę go dalej ;)

Obrazek
Wpadnij do mojego Roxa :D

Ostatnio zmieniony 28 maja 2013, 19:49 przez Qu4k, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2