Dzisiaj jest 01 lut 2025, 10:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak przeważnie jest że skur***l który spowoduje wypadek przeżyje, a resztę pozabija..

Przykładowo, koleś jechał nawalony zjechał na przeciwny pas, i uderzył czołowo w samochód z całą rodziną z naprzeciwka. Wszyscy zginęli na miejscu, a tamten pijany tylko nogę złamał... i gdzie tu sprawiedliwość? :(

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**

Pojazd:
tak to juz jest bo pijany zawsze jest bardzo miekki wiec on to jakos przezyje a trzezwy sztywny wiec wiesz... duzo takich historii jest

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Klocicie sie o wiek a tu motocyklista stracil zycie.

Co do pomocy... Zaraz po wypadku nikt mu nie pomogl przez prawie 10 min. A najwazniejsze sa pierwsze 4 min. Nawet kierowca ktory spowodowal wypadek niezabardzo sie ruszyl.

Moto to byla 600 wedlug tego co sie dowiedzialem dzisiaj. Moj blad. Ale to juz malo istotne po fakcie...

AEROX RACING... PRACA TRWA, A SENDA W TOKU;]

Tytuł:
**

Pojazd:
Serio mowisz ze on 10 minut lezal? o.O jezu tosz to jeszcze jak ktos by sprobowal reanimacje z zwyklych przechodniow ktos kto by sie odwazyl.... przeciez ten czlowiek mogl zyc...

masz racje pierwsze 5 minut sie liczy...

Ostatnio zmieniony 12 wrz 2010, 21:54 przez adikSR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
W sobotę zginął mój znajomy na Kawie zx9..Z tego co opowiadała jego rodzina był bardzo spokojny..Jechał z kumplem kupić motor..był kawałek prostej i zdążyli wyprzedzić 2 tiry:( Niestety trzeciej osobówki nie zdołali:( Kierowca auta skręcił im do posesji i uderzyli w naczepę:(
Kierowca motocyklu poniósł śmierć na miejscu razem z pasażerem:(
Na szczęście drugi motocykl zdążył ominąć auto:)
Licznik zatrzymał sie na 197kmh a jak wiadomo jeszcze o jakieś 30-40kmh opadł..Więc było sporo ponad 200kmh:(
Następnego dnia rozmawiałem z kierowcą karetki który szybko po nich przyjechał..Kierowca przez 10 min jeszcze żył..Miał połamane oby dwie rence od hamowania;( Z tego co mi mówił to po wypadku normalnie się podniósł obejrzał motor,podszedł do kumpla i po 5 minutach dostał wylew,krew puściła mu się przez usta i zmarł:( Ostatnie słowa jakie powiedział to ..Dajcie Mi usiąść:(

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
To niestety kolejny smutny wypadek...

Kierowcy samochodow nie uwazaja ani troche na motocyklistow, ale niektorzy nasi koledzy nie maja wyobrazni

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Teraz dotarlo do mnie co by było gdybym nie pomyślał za innych kierowców. Ile razy wyjeżdżałem zza cieżarówki która skręcała w lewa stronę na skrzyżowaniu a ja jechałem prosto... ile razy ludzie na skrzyżowaniach mimo iż nie jechałem za nikim starują z piskiem opon w nadzieji że zdążą skręcić w lewo zanim na nich wjade... zawsze jeździłem na światłach, nie mogłem być niewidoczny. Ile to razy wcześniej niż musiałem złapałem na hebel i nacisnąlem z pełnej siły. A teraz sobie myśle co by było gdyby.

WWW.TKKJ.NET

Cytuj:
,, mixol to nie olej... to płynna technologia"

xD

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak to właśnie jest... Motocykliści myślą za innych kierowców, ich chroni puszka a my chronimy własne życie.

Dzisiaj się dowiedziałem, że to była jego brawura... jechał do ronda z prędkością 220, za rondem miał 160, wyprzedzał 4 auta, zjechał na swój pas i wcisnął hamulec... 120 i auto.
Jeszcze jest sprawa że mieli czerwone, zrobiło się światło na zielone i w tym momencie on dojechał, a kierowca tej skody zjechałby spokojnie tylko że pojawił się moto z nieszczęśliwym kierowca ;/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czyli przyebał swoje życie i utrudnił je jeszcze komus ;/

WWW.TKKJ.NET

Cytuj:
,, mixol to nie olej... to płynna technologia"

xD

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3