Sorry, ale te plastiki się przeciągają. Gość co ma tą lakiernie, ma też inne firmy - okazuje się, że teraz ma ogromny ruch, ma mało wolnego czasu, a to on mi je robi "po pracy". Jeszcze stosuje jakieś nowe metody natryskowe, ch*je muje i dziś dopiero odebrałem obicie siedzenia białe i podłogę białą, nową TNT.
Podłoga bardzo ładna ;p
Reszta plastików lub jej część będzie dopiero we czwartek.
A zielonych to ja się na razie nie spodziewam szybko. W sobotę być może pojadę im pomóc w polerce przedbazy srebrnej (na połysk do tego lakieru candy green lime). Więc chyba w tym sezonie polatam full white Roxem ;p
N nad BL do przodu będę myślał jak już WSZYSTKO poskładam.
Soderis - nie skorzystałbym z Twoich ofert, ponieważ kask S6 wylicytowałem od SKZ i nie planowałem konkretnie zakupu, ponieważ mój "stary" dobrze mi służył. A, że się udało wygrać aukcje, to sobie mam ;D
-- 12 paź 2013, o 16:00 --
Kupiłem wydech HEBO new performer od kolegi za niską cenę bo szybko potrzebował na C16 - brakowało mu.
Powiem Wam, że super wydech i mogę go polecić ;)
Taka sama charakterystyka pracy jak Jan C16 (w sensie taka sama regulacja i nie doszły muły, czy też na odwrót). No ale i tak NIECO słabsze przyspieszenie. Odrestaurowałem trochę i na sprzedaż. Może ktoś się pokusi? ;p
Do obejrzenia:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=d-GkS-nvWBo&feature=youtu.be
P.S. A plastiki to pewnie w zimie dopiero będą ;D